Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Lakberendezési inspirációk barna-bézs otthonokhoz

Lakberendezési inspirációk barna-bézs otthonokhoz

2022 fő lakberendezési inspirációinak nagyágyúja - Artemis U-alakú kanapé

A 2022-es lakberendezési inspirációk legfontosabb hívószavai a nyugalom, az otthonosság és a nosztalgia. A látványos Artemis U-alakú kanapé mindennek tökéletesen megfelel, de még ennél is tovább megy: szinte az összes idei meghatározó trendet felfedezheted rajta.

Az Artemis U-alakú garnitúra remekül bemutatja 2022 lakberendezési trendjeit:

  • ívelt, lekerekített formáival erősíti a szoba otthonosságát,
  • puha, nagy párnákkal és hullámrugó ülőfelületével felel a tökéletes kényelmedért,
  • barna színben a természetes lakberendezési inspirációk utánozhatatlan főszereplője,
  • terrakotta színben visszahozza a ‘70-es évek felejthetetlen festékszíneit,
  • ágyneműtartójával és ágyazhatóságával erősíti a multifunkciós helyiségek divatját,
  • és hatalmas, 375 x 280 x 195 cm-es méretével bátorít arra, hogy aktív társasági életet élj otthonodban.


Olvass bővebben az idei legfontosabb lakberendezési inspirációkról ITT » 

Nézd meg az Artemis kanapét ITT »

Lakberendezési inspiráció vintage stílusú otthonokba - Charlie szék

A vintage évek óta újbóli reneszánszát éli: ismét divatosak a koptatott szövetek, a markáns díszítővarrások és a természetes anyagokat imitáló barnák. Azonban 2022-ben a vintage lakberendezési inspirációk egy kis csavarral lettek még izgalmasabbak. Idén minden olyan bútor trendi, ami a fiatalosabb, dinamikusabb hatás kedvéért modern elemekkel ötvözi a vintage stílusjegyeket.


A Charlie étkezőszék tökéletesen megfelel a modern vintage ihlette lakberendezési inspirációknak. A kopottas barna szövetet remekül ellensúlyozza a fekete fém szánkótalpas állvány és a háttámla hátoldalán található fém kampó is. Ez utóbbival a bútor sokkal könnyebben mozgatható, így szolgálja a kényelmedet.

Nézd meg ITT »

Hódít a barna és a fehér kombinációja a lakberendezési inspirációkban - Champ étkezőasztal

Manapság a legtöbb ember a fehéret a minimalizmussal, a barnát pedig a hagyományos stílussal azonosítja. Azonban miért ne létezhetne olyan lakberendezési inspiráció, amely a két színt összevonva egy igazán izgalmas egyveleget hoz létre?

Jó példa erre a Champ kihúzható étkezőasztal, amely összecsukott állapotban egyszínű, erezett tölgy asztallappal rendelkezik, kihúzva viszont egy modern fehér sáv is helyet kap rajta.