Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Lakberendezési inspirációk szürke designhoz

Lakberendezési inspirációk szürke designhoz

Lakberendezési inspirációk nappaliba - szürke kanapék, avagy a nyugalom szigetei

Minden lakásban a nappali az a helyszín, ahol munka vagy iskola után a legjobban esik lepihenni. Ezért jó, ha ez a helyiség segít a gondolataid lecsendesítésében és a teljes kikapcsolódásban. Egy szürke kanapé egyszerű, de nagyszerű lakberendezési inspiráció ehhez: rengeteg színnel kombinálható, mégis tompítja a külső impulzusokat és biztosítja a szoba nyugalmát. 

A szürke kanapé remekül mutat a monokróm, minimalista nappalikban, de a bohém stílus kedvelőjeként is megtalálhatod vele a számításaidat. Szuper lakberendezési inspirációt nyújt, ha úgy gondolsz a nappalidra, mintha csak egy múzeum lenne: az évszakok változásával a “tárlat” is folyton frissülhet. A nyári évszakokban előkerülhetnek a vidám, élénk színű díszpárnák, karácsony közeledtével pedig a rénszarvasos és télapós pokrócok sem fogják a túlzsúfoltság érzetét kelteni.

Egy szürke kanapé fölé szinte kötelező elem egy különlegesebb festmény vagy poszter a falra. Válassz a stílusodhoz illő olajfestményt vagy absztrakt, modern plakátot. Ha pedig ennél valami merészebbre vágysz, ragassz fel a kanapé mögé egy teljes falas, színes, mintás tapétát.

Tobi szürke kanapé

Ahhoz, hogy ezek a lakberendezési inspirációk örökérvényűek lehessenek a nappalidban, egy semleges, klasszikus formavilágú kanapéra van szükség. A szürke Tobi szövetkanapé szögletes formájával, kompakt méretével és visszafogott világos árnyalatával pontosan ezt a hatást éri el.
Nézd meg ITT »


Lakberendezési inspirációk étkezőbe - variációk egy szürkés étkezőgarnitúrára

Az étkezők szinte végtelen lehetőséget kínálnak a legtrendibb lakberendezési inspirációk felhasználására. Ebben a helyiségben szabadon eldöntheted, hogy inkább az étkezőasztalon vagy a székeken jelenjen meg a szürke szín. De az sincs kizárva, hogy mindkettőt válaszd egyszerre, hiszen a szürke megannyi árnyalata remekül kombinálható egymással.

A lakberendezési inspirációk legújabb nagyágyúi a fehér-szürke étkezőasztalok.

Miriam szürke étkezőasztal

A Miriam asztal a VIP Kanapé kínálatának egyik legkülönlegesebb bútora és ezt nem csupán egyedi, betonmintás felületével éri el. A 8 mm-es üveg és 6 mm-es kerámia asztallapot geometrikus asztallábak tartják. Ezek a lábak annyira modernné teszik a bútort, hogy a Miriam akár egy jövőbeli lakberendezési inspirációs katalógusból is érkezhetett volna.


A Miriam étkezőasztalhoz szuperül illenek a hasonló árnyalatú, szürke székek. A tökéletes harmónia megteremtéséhez válassz olyan modellt, amelynek szintén feketék a lábai. 
Ha pedig valami színesebbre vágysz, válogass a 2022-es lakberendezési inspirációk sztárjai közül és nézd meg a kék vagy zöld szövetborítású székeket.
Kattints IDE »

Fjord szürke étkezőszék

A szürke Fjord étkezőszék kétféle árnyalatban is képviselteti magát a VIP Kanapé webáruházban. A letisztult világosszürke mellett ez a szék választható merészebb, misztikusabb grafitszürke színben is.


A Fjord alapvetően szögletes formáit ügyesen ellensúlyozzák a forgó poliplábak, az ülés és a háttámla lekerekített sarkai, illetve a háttámlán kivágott félkör díszítés is. 
Ha olyan étkezőszékre vágysz, amely egyaránt jól passzol a természetes, fás és az indusztriális, fémes lakberendezési inspirációkhoz is, akkor válaszd a Fjordot.
Nézd meg ITT »

Lakberendezési inspirációk gyerekszobába - szürke heverők

A gyerekszobák az otthonok legszínesebb helyiségei. Az óriási, mintás falitapéták, az elengedhetetlen autós szőnyegek, a töméntelen színes plüss, könyv és társasjáték mellé olykor kell valami, ami kissé megnyugtatja az izgő-mozgó gyerekeket. Ezért egy szürke heverő a gyerekszobában is tökéletes lakberendezési inspirációt nyújthat.

Ha nem vagy biztos benne, hogy gyermeked szobájába jó választás egy ilyen bútor, olvasd el ajánlónkat, amelyből megtudhatod, milyen sok előnye van egy gyerekszobai heverőnek.
Kattints IDE »

Roy heverő

A Roy heverő egy olyan időtlen külsejű bútor, amely mellett még a legszínesebb játékok is jól mutatnak és a legmerészebb lakberendezési inspirációk is bátran megvalósíthatók. 


Amellett, hogy esztétikus, hosszú éveken át el is kísérheti a gyermekedet:

  • éjszaka a háttámlája megvédi őt a leeséstől,
  • később pedig szuper kis privát nappaliként funkcionálhat a szobájában.

Válaszd a Roy heverőt és tedd szebbé gyermeked számára a tanulás, a játék, az olvasás és a barátoknak szervezett pizsamapartik pillanatait. 
Kattints IDE »


További lakberendezési inspirációkra vagy kíváncsi? Nézz körül a VIP Kanapé webáruházban, tekintsd meg a különböző enteriőrökben készült képeket és meríts a választott bútorhoz illő lakberendezési ötleteket.
Kezdd ITT »

Ne csak otthon tervezgess. Gyere el raktáráruházunkba és szerezz élőben is lakberendezési inspirációkat új otthonod vagy felújított szobád berendezéséhez.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Miért hasznos, ha ágyneműtartó is tartozik az ágyhoz?