Ugrás a tartalomra
Lakberendezési inspirációk vidám otthonokhoz

Lakberendezési inspirációk vidám otthonokhoz

Lakberendezési inspirációk a kedvenc színeiddel - Hello sarokkanapé 

A Hello sarokkanapé a VIP Kanapé kínálatának kaméleonja, hiszen a szivárvány szinte minden árnyalatában elérhető. A 2022-es lakberendezési inspirációk sztárjai a ‘70-es évek festékszínei, így a Hello sárga, zöld vagy narancsos színben is trendi kiegészítője lesz a lakásodnak.


Válassz a Hello színei közül az alapján, hogy milyen hatást szeretnél elérni: 

  • A zöld szövet növeli a produktivitást és az agyi funkciók működését, ezért nemcsak nappaliba, hanem akár dolgozószobába is tökéletes.
  • A narancsos árnyalat élénkít, növeli az étvágyat és az energiaszintet: amerikai-konyhás nappalikba vagy éjszakába nyúló vacsorapartikhoz a lehető legjobb választás.
  • A sárga Hello kanapé üdítően hat az idegekre és minden napod garantáltan jól indul majd, amikor megpillantod a napsugarak játékát a kárpiton. 

Lakberendezési inspiráció a Hello sarokkanapéhoz

Mivel a sarokkanapé színei alapból is nagyon hangsúlyosak, érdemes semleges színekkel körülvenni a bútort, hogy semmi ne vonja el róla a figyelmet. Bőven elég, ha a szövet színe apró részletekben jelenik csak meg a szobában: egy faliképen, egy képkereten vagy például a dohányzóasztalra helyezett poháralátéteken.

Nézd meg a Hello sarokkanapét ITT »

Megnyugtató lakberendezési inspiráció a vendégszobába - Kairo - SE kanapé

Köztudott tény, hogy idegen helyen nehezebben alszunk el, hiszen ősi ösztöneink miatt valamennyire veszélyben érezzük magunkat. Ezért a lakberendezési inspirációk szakértői egyöntetűen azon a véleményen vannak, hogy a vendégszobába megnyugtató színeket érdemes választani.


A Kairo - SE kanapé egy 145 x 203 cm-es ágyazható szövetkanapé, melynek kék árnyalata nemcsak esztétikus, hanem az idegekre is nyugtató hatással van. Segít megteremteni a biztonságot a helyiségben, lecsendesíti az elmét és bársonyos felülete szinte azonnal elálmosítja majd vendégeidet.

Lakberendezési inspiráció a Kairo kanapéhoz

A Kairo kanapé feltűnő, lekerekített ezüst lábakon áll. Ezt az apró részletet hangsúlyozva időtálló luxust teremthetsz a szobában. Jó hír, hogy ezt a lakberendezési inspirációt már pár ezer forintból is megoldhatod a helyiségben: egyszerűen helyezz el egy ezüst faliórát vagy vázát a kanapé közelében. Kösd össze az esztétikumot a praktikummal: tegyél az ajtó közelébe egy ezüst kis tálkát a kulcsoknak, ékszereknek és az egyéb apróságoknak.

Kattints ide a Kairo-ért »

Lakberendezési inspirációk egy szupervidám hálószobához - Luna franciaágy

A rózsaszín szövetek képesek felerősíteni a pozitív érzelmeket és ezzel erősítik az emlékek rögzülését. A Luna franciaágy ráadásul még beépített hangulatvilágítással is rendelkezik, hogy a romantikus esték vagy a késő esti beszélgetések még meghittebbek lehessenek. 


A 180 x 200 cm-es Luna franciaágyon praktikus kis oldalzsebek is helyet kaptak. Ezek fekve is alig karnyújtásnyira vannak tőled és erősítik a 2022-ben különösen is trendi, multifunkciós tereket szorgalmazó lakberendezési inspirációkat. Elrejtheted bennük a telefonodat, a távirányítót, a kitöltendő keresztrejtvényeket vagy a kedvenc magazinod legfrissebb számát.

Lakberendezési inspirációk a Luna franciaágyhoz

A lakberendezési inspirációkban jelenleg hódítanak a vidám kiegészítők, így a pozitív érzelmeket tudatosan építheted be a hálószobádba. Szinte már minden üzletben ott vannak a bohém mintás szőnyegek és szakértők az élő növények beszerzését is szorgalmazzák, amiknek fejlődése szintén boldogsággal tölt majd el Téged. Egészítsd ki az összhatást egy kristályfüggővel az ablakban és fess szivárványt a faladra minden napsütéses napon. 

Nézd meg a Luna franciaágyat »


Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési inspirációk? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában és meríts ihletet a trendi színes bútorok látványából.
Kezdd ITT »

Gyere el raktáráruházunkba és válassz magadnak olyan bútort, amely segít megvalósítani otthonodban a legvidámabb lakberendezési inspirációkat.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Így találd meg álmaid kényelmes kanapéágyát