Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Lakberendezési inspirációk vidám otthonokhoz

Lakberendezési inspirációk vidám otthonokhoz

Lakberendezési inspirációk a kedvenc színeiddel - Hello sarokkanapé 

A Hello sarokkanapé a VIP Kanapé kínálatának kaméleonja, hiszen a szivárvány szinte minden árnyalatában elérhető. A 2022-es lakberendezési inspirációk sztárjai a ‘70-es évek festékszínei, így a Hello sárga, zöld vagy narancsos színben is trendi kiegészítője lesz a lakásodnak.


Válassz a Hello színei közül az alapján, hogy milyen hatást szeretnél elérni: 

  • A zöld szövet növeli a produktivitást és az agyi funkciók működését, ezért nemcsak nappaliba, hanem akár dolgozószobába is tökéletes.
  • A narancsos árnyalat élénkít, növeli az étvágyat és az energiaszintet: amerikai-konyhás nappalikba vagy éjszakába nyúló vacsorapartikhoz a lehető legjobb választás.
  • A sárga Hello kanapé üdítően hat az idegekre és minden napod garantáltan jól indul majd, amikor megpillantod a napsugarak játékát a kárpiton. 

Lakberendezési inspiráció a Hello sarokkanapéhoz

Mivel a sarokkanapé színei alapból is nagyon hangsúlyosak, érdemes semleges színekkel körülvenni a bútort, hogy semmi ne vonja el róla a figyelmet. Bőven elég, ha a szövet színe apró részletekben jelenik csak meg a szobában: egy faliképen, egy képkereten vagy például a dohányzóasztalra helyezett poháralátéteken.

Nézd meg a Hello sarokkanapét ITT »

Megnyugtató lakberendezési inspiráció a vendégszobába - Kairo - SE kanapé

Köztudott tény, hogy idegen helyen nehezebben alszunk el, hiszen ősi ösztöneink miatt valamennyire veszélyben érezzük magunkat. Ezért a lakberendezési inspirációk szakértői egyöntetűen azon a véleményen vannak, hogy a vendégszobába megnyugtató színeket érdemes választani.


A Kairo - SE kanapé egy 145 x 203 cm-es ágyazható szövetkanapé, melynek kék árnyalata nemcsak esztétikus, hanem az idegekre is nyugtató hatással van. Segít megteremteni a biztonságot a helyiségben, lecsendesíti az elmét és bársonyos felülete szinte azonnal elálmosítja majd vendégeidet.

Lakberendezési inspiráció a Kairo kanapéhoz

A Kairo kanapé feltűnő, lekerekített ezüst lábakon áll. Ezt az apró részletet hangsúlyozva időtálló luxust teremthetsz a szobában. Jó hír, hogy ezt a lakberendezési inspirációt már pár ezer forintból is megoldhatod a helyiségben: egyszerűen helyezz el egy ezüst faliórát vagy vázát a kanapé közelében. Kösd össze az esztétikumot a praktikummal: tegyél az ajtó közelébe egy ezüst kis tálkát a kulcsoknak, ékszereknek és az egyéb apróságoknak.

Kattints ide a Kairo-ért »

Lakberendezési inspirációk egy szupervidám hálószobához - Luna franciaágy

A rózsaszín szövetek képesek felerősíteni a pozitív érzelmeket és ezzel erősítik az emlékek rögzülését. A Luna franciaágy ráadásul még beépített hangulatvilágítással is rendelkezik, hogy a romantikus esték vagy a késő esti beszélgetések még meghittebbek lehessenek. 


A 180 x 200 cm-es Luna franciaágyon praktikus kis oldalzsebek is helyet kaptak. Ezek fekve is alig karnyújtásnyira vannak tőled és erősítik a 2022-ben különösen is trendi, multifunkciós tereket szorgalmazó lakberendezési inspirációkat. Elrejtheted bennük a telefonodat, a távirányítót, a kitöltendő keresztrejtvényeket vagy a kedvenc magazinod legfrissebb számát.

Lakberendezési inspirációk a Luna franciaágyhoz

A lakberendezési inspirációkban jelenleg hódítanak a vidám kiegészítők, így a pozitív érzelmeket tudatosan építheted be a hálószobádba. Szinte már minden üzletben ott vannak a bohém mintás szőnyegek és szakértők az élő növények beszerzését is szorgalmazzák, amiknek fejlődése szintén boldogsággal tölt majd el Téged. Egészítsd ki az összhatást egy kristályfüggővel az ablakban és fess szivárványt a faladra minden napsütéses napon. 

Nézd meg a Luna franciaágyat »


Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési inspirációk? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában és meríts ihletet a trendi színes bútorok látványából.
Kezdd ITT »

Gyere el raktáráruházunkba és válassz magadnak olyan bútort, amely segít megvalósítani otthonodban a legvidámabb lakberendezési inspirációkat.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Miért hasznos, ha ágyneműtartó is tartozik az ágyhoz?