Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Legszebb 2 személyes kanapék

Legszebb 2 személyes kanapék

Luca 140-es kétszemélyes kanapé

Ha a hagyományos stílust részesíted előnyben, a Luca 2 személyes kanapét imádni fogod. Klasszikus karfák, nagy párnák, visszafogott színek és strapabíró szövetek jellemzik ezt a kanapét. 

Fiatal és idős pároknak egyaránt ajánljuk. Míg a fiatalok kényelmesen összebújhatnak Netflixezés és videójátékozás közben, addig az idősebb párok egymás mellett olvashatják kedvenc folyóirataikat és még a kanapé magassága is kényelmes felállást biztosít számukra.

Mindennapi alváshoz vagy a vendégszobába keresel kétszemélyes kanapét? A Luca 141 x 200 cm-es fekvőfelülete egy kisebb franciaágy méretéhez hasonló. 
Nézd meg ITT »

Carrier 2 személyes kanapé

A méltán népszerű Carrier kanapé mostantól kétszemélyes, 93 x 210 cm-es változatban is elérhető a VIP Kanapénál. Modern külsejű, minimalista formavilágú kétszemélyes kanapé. 

A páratlan kényelmet a hullámrugó és a hideghab kombinációja biztosítja, a le- és felhajtható háttámla pedig illeszkedik a személyes igényekhez. 

A Carrier 2 személyes kanapén jóleső érzés elnyújtózni egy jó könyvvel, egyedi karfáin pedig akár a lábaidat is pihentetheted. 

Imádod a futurisztikus formákat? A Carrier kétszemélyes kanapé bizonyára tetszeni fog.
Kattints IDE »

Roy kis kétszemélyes kanapé

A Roy kétszemélyes kanapéval a sarok nyújtotta kihasználatlan teret rendezheted be vagy akár a szoba közepén is elhelyezheted. A Roy kis 2 személyes kanapé tökéletes a könyvespolc elé, így akár egymás mellett is elmerülhettek aktuális olvasmányotokban. Megfelelő teret ad a home office-hoz is, ha a laptoppal az öledben inkább elfeküdnél munka közben. 

Válaszd a Roy 2 személyes kanapét és alakítsd át pár mozdulattal egy kényelmes, egyszemélyes fekhellyé. Sőt, ebben a kis kétszemélyes kanapéban még ágyneműtartó is helyet kapott, így a felesleges ágyneműket is elrejtheted szem elől.
Nézd meg ITT »

Aruba kétszemélyes kanapé

Formabontó és merész kétszemélyes kanapét szeretnél, amely biztosan megragadja a szobába belépők tekintetét? Akkor az Aruba 2 személyes kanapét neked találták ki. 

A kanapé lekerekített formáinak köszönhetően olyan, mintha egy felhőn pihennél. Tágas, pihe-puha, két fő mellett akár még a házikedvenceknek is marad rajta fekvőhely. 

Talán első pillantásra a nagy mérete miatt nem egy 2 személyes kanapé jut róla eszedbe, de gondolj bele, mennyire jó lesz, ha pároddal mindketten a kedvenc alvópózotokban sziesztázhattok délutánonként. 

Az Aruba igazán egyedi kétszemélyes kanapé. Te is látsz benne fantáziát?
Kattints IDE »


Duett 2 személyes kanapé

A Duett kétszemélyes kanapé nemcsak a nappali éke, hanem az éjszakai pihenésről is gondoskodik memóriahabos fedőmatracának köszönhetően. Ha a Duetten alszol, csökkentett nyomás nehezedik gerincedre alvás közben, így igazán nyugodt éjszakád lehet. Az élményt pedig a normál franciaágynak megfelelő 160 x 200 cm-es mérete fokozza.

A Duett 2 személyes kanapé ideális az izgalmas kártyapartikhoz és a tartalmas beszélgetésekhez is. Változatos színekben és anyagokban rendelhető.
Nézd meg ITT »

Megtetszett valamelyik kétszemélyes kanapé? Kérj időpontot még ma, hogy mihamarabb az otthonodban lehessen a választott bútor.
Érdeklődj ITT »

Kétszemélyes kanapé-kínálatunk folyamatosan bővül. Ha ezek között nem találtad meg a neked tetszőt, nézz körül a VIP Kanapé oldalán.
Kattints IDE »

Előző cikk Miért hasznos, ha ágyneműtartó is tartozik az ágyhoz?