Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Miért olyan közkedvelt a kihúzható ágy?

Miért olyan közkedvelt a kihúzható ágy?

A kihúzható ágy tulajdonképpen nem más, mint egy kanapé, amely ágyazható, de jellemzően ágyneműtartó nélküli modell. Ezek a darabok nagyon praktikusak, többféle felhasználási módjuk is lehetséges. Ezeket mutatjuk most be részletesen cikkünkben.

Miért válassz kihúzható ágyat?

A kihúzható ágy sok gondot megold: először is, napközben kiváló lehetőséget teremt beszélgetésekhez, tévénézéshez egy ilyen kanapé a nappaliban, azonban mikor eljön az este, a vendégek számára nagyszerű fekhely válhat belőle. Másrészt nemcsak a nappaliba lehet tenni, hanem más helyiségekbe is passzol pótágyként.

Az ágyazható kanapéknak két nagy fajtája van: az egyik a kihúzható, a másik pedig a ledönthető – ki-ki igényei szerint kell, hogy válasszon közülük.

Mind a kettő nagyon praktikus, azonban másképp kell rajtuk aludni. Ha egy olyan kanapét vásárolsz, aminek a háttámlája hátradönthető, akkor a fejed a karfához fog kerülni az alvás során. A másik esetben, ha kihúzható ágyat rendelsz, akkor a fej a háttámlához kerül, a lábak pedig a szoba belseje felé fognak nézni.

Mivel azonban ezek a kanapék legtöbbször csak átmeneti fekhelyként szolgálnak, vendégágyként funkcionálnak, valójában teljesen mindegy, hogy melyik típus mellett döntesz.

A kihúzható kanapék esetében gyakran a deréktájon van egy kis törés a felületben, ami nem biztos, hogy kényelmes alvást biztosít. Vannak azonban olyan modellek, amelyek kiküszöbölik ezt a problémát. Nézzünk is egy példát!

A Tim kanapé

Bútoráruházunk egyik legkedveltebb terméke a kihúzható ággyá alakítható Tim kanapé, amely nagyon kedvező áron érhető el.

Mérete miatt elsősorban vendégszobákba, gyerekszobákba, illetve nyaralókba ajánljuk, hiszen a fekvőfelülete 126 x 192 cm, az ülőfelület típusa hullámrugó és hideghab.

Igazán dizájnos termék, akár összecsukott állapotban, akár kihúzott állapotban tekintünk rá. Nagy előnye, hogy állítható kartámlái vannak.

Szövetkárpitozású: többféle színben is rendelhető! Kérdezd munkatársainkat a részletekkel kapcsolatban!

Két darab nagy méretű párna jár a háttámlához, amely a fejnél kerül elhelyezésre, amikor kihúzott ágyként használod a kanapét. Így derékrésznél nem törik meg a felület.

Érdemes tudni, hogy ez a modell nem rendelkezik ágyneműtartóval, így valóban csak olyan helyiségbe érdemes tenni, ahol szükségszerű egy kihúzható ágy használata.

Hol használható a kihúzható ágy?

A kihúzható ágy elsősorban vendégszobákba ajánlott. Ha rendelkezel egy ilyen bútorral, gond nélkül el tudod szállásolni a vendégeidet. Természetesen a nappaliban is helyett kaphat egy kanapé, amely ágyazható: gyakran a 3+2+1 ülőgarnitúra részei ezek.

Kövesd figyelemmel oldalunkat, mert kínálatunkban folyamatosan érkeznek az olyan modellek, amelyekben a kihúzható kanapé is megtalálható.

Amennyiben van nyaralód, kis házad a hobbikertben, oda is beszerezhetsz egy ilyen bútordarabot. Gyakran édesanyák is ezt a típust választják a gyerekszobába, ahol a szoptatáshoz, pihenéshez nagyon jó használt tudják venni egy kanapénak, amelyet este fekvőhellyé tudnak alakítani, ha a pici mellett kell tölteni az időt.

A rendelésről való tudnivalók

Alaposan nézz szét kínálatunkban a kanapék között, keresd az ágyazható modelleket! Ha megtetszik valamelyik termékünk, hívd munkatársainkat telefonon, akik készségesen válaszolnak kérdéseidre.

Mivel vannak készletről szállítható bútoraink, és olyanok is, amelyekre rendelést veszünk fel, mindig érdeklődj az aktuális lehetőségekről! Amennyiben rendelésre készül számodra olyan kanapé, amely kihúzható ágy is egyben, akkor pár hét várakozási idő után tudjuk azt elszállítani otthonodba – az általad kiválasztott színben, szövettel.



Előző cikk Modern L alakú kanapé igények szerint
Következő cikk Egy kanapé fotellel kiegészülve nagyobb helyet biztosít a pihenéshez