Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Milyen ágyneműtartós kanapét válasszak?

Milyen ágyneműtartós kanapét válasszak?

Ágyneműtartós kanapék kihúzható fiókkal

Az ágyazható kanapék fiókos modelljeivel nappal könnyen elpakolhatod az éjszaka használt ágyneműket, párnákat, pokrócokat, így rendezettebb lesz a szoba.

A fiókos ágyneműtartós kanapé praktikus megoldás

  • olyan nappaliba, ahol a fiók kihúzását más bútor vagy szőnyeg nem akadályozza,
  • parkettás szobába, mert a kerekek így nem akadnak el a szőnyegpadlón,
  • időseknek, derékfájósoknak, hiszen emelni nem szükséges, a fiók a csapágyas kerekeknek köszönhetően lazán kigurul,
  • napi szintű alváshoz, mert nem kell minden párnát és használati tárgyat (pl. távirányítót, könyvet) lepakolni a kanapéról, ahhoz, hogy az ágyneműtartóba 1-1 dolgot elrejthess.

Boomer fiókos ágyneműtartós sarokkanapé

A Boomer ágyazható sarokkanapé 146 x 201 cm-es fekvőfelületével alkalmas napi alvásra, és akár plusz tárolóként is funkcionálhat, amiben nem csak az ágyneműket rejtheted el.

A Boomer fiókos ágyneműtartóval rendelkezik, amely strapabíró szövetfogantyúkkal nyitható. Az ágyneműtartós kanapé oldalán pedig magazintartó kapott helyet, ahol a távirányító vagy az aktuális olvasmányod mindig kéznél lehet.


Esztétikus, ágyneműtartós kanapét keresel? Válaszd a Boomer fiókos sarokkanapéját.
Nézd meg ITT »

Felnyitható ágyneműtartós kanapék

A felnyitható ágyazható kanapék a régebbi, acélrugós megoldás helyett ma már modernebb gázrugókkal nyílnak, ez pedig jelentősen megkönnyíti a kezelhetőségüket.

A felnyitható ágyneműtartós kanapé előnye, hogy

  • praktikus kisebb helyiségekbe is, ahol a bútorok egymáshoz közel helyezkednek el, mert az ágyneműtartó felfelé nyílik,
  • szőnyegre vagy szőnyeg mellett is elhelyezhető,
  • a kanapé ülőfelülete megfelelően zár, így az ágyneműtartó kevésbé lesz poros,
  • földig érő ágyneműtartó esetén sokkal jobban terhelhető.

Duett felnyitható ágyazható kanapé kis helyiségekbe

A Duett kanapé a kis terekben is plusz rakodóteret teremt, ahova akár ritkán használt bőröndjeidet, szezonon kívüli ruhadarabjaidat is elrejtheted. Tökéletes ágyneműtartós kanapé vendégszobába, hiszen kicsi, esztétikus és nagyon egyszerűen ágyazható. 

A Duett kis kanapé, de felnyitható ágyneműtartója kellően tágas, hogy vendégeid akár a magukkal hozott csomagjaikat is belepakolhatják. 


Kis szobába keresel könnyen ágyazható kanapét? A Duett jó választás.
Kattints IDE »

Artemis felnyitható ágyneműtartós kanapé óriási pakolórésszel

A felnyitható ágyazható kanapék nagy helyiségekben is igazán praktikusak tudnak lenni, hiszen általuk kevesebb szekrényre vagy komódra van szükség. 

Az impozáns Artemis ágyneműtartós kanapé 3 darab, külön felnyitható, tágas ágyneműtartóval lehet a tiéd. Szuper kialakításának köszönhetően elég csak egy, kisebb területről elpakolni a párnákat, már fel is nyithatod a 2 különálló közepes, vagy az egy hatalmas méretű, egybefüggő rekeszt.

Az Artemis U-alakú ágyazható kanapé segít a rend megtartásában: a 3 ágyneműtartóba más-más dolgokat pakolhatsz el. Egy bútorba, de mégis külön helyre rejtheted el a váltás ágynemű garnitúrákat és a vastag télikabátokat a melegebb évszakokban. Sőt, a ritkábban használt szerszámoknak, kábeleknek, apróságoknak is marad hely, amik eddig rendszertelenül hevertek a mindenes fiókod mélyén.


Nagy ágyneműtartós kanapét keresel, amelyen az egész család kényelmesen elfér és még pakolni is tudsz bele? Az Artemis hatalmas méretei nem okoznak csalódást.
Nézd meg ITT »


Megtetszett valamelyik ágyneműtartós kanapé? Kérj időpontot a VIP Kanapéhoz még ma, akár pár nap múlva már az új kanapédon pihenhetsz.
Kattints IDE »

Még keresed az igazit? A VIP Kanapénál rengeteg fiókos és felnyitható ágyazható kanapé közül válogathatsz.
Nézz körül ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?