Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold

Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold

Kicsi a lakás? Kellene egy plusz ágy a gyerekszobába? Pontosan ilyen helyzetekre találták ki a mini sarokkanapét, amely egy igazán multifunkcionális bútor. Ha kell, ággyá is alakítható, de tökéletes helyet biztosít a tévénézéshez is.

Írásunkban bemutatjuk ennek az ülőbútornak az előnyeit, a leggyakoribb felhasználási módjait, és kínálatunkból konkrét terméket is ajánlunk azoknak, akik máris szeretnének beszerezni egy mini sarokkanapét.


Hol lehet használni a mini sarokkanapét a lakásban?

Nem is gondolnánk, hogy egy minőségi sarokkanapé mennyire jó szolgálatot tehet. Egy mini változat egy olyan bútor, amely jóval kisebb méretű a megszokottnál, mégis nagyon kényelmes, és az előnyei jól kihasználhatók.

Először bizonyára mindenki arra gondol, hogy egy ilyen bútor egy kisebb nappaliba való, ami igaz is. Sokan kénytelenek mini sarokkanapét választani e helyiségbe a helyhiány miatt, azonban több más esetben is lehet dönteni e termék mellett.

Nagyon hasznos például akkor is, ha bár nagy a nappalink, de nem használjuk azt rendszeresen – például, ha egyedül él valaki, és inkább a hálószobában tévézik, akkor számára lehet, hogy felesleges a nagy sarokülő, széles kanapé a nappaliban.

De mivel ezek a típusok is átalakíthatók vendégággyá, nem lehetünk meg nélkülük: jobb, ha fel vagyunk készülve arra, hogy valamelyik ismerősünk nálunk tölti az éjszakát.

Éppen ezért helyezhetünk el mini sarokkanapét gyermekünk szobájába is. Ha egy-egy pizsiparti során akár több kispajtást is el kell szállásolnunk, akkor a mini sarokkanapé erre tökéletes.

Ezek a bútorok nem kínálnak olyan széles fekhelyet, mint a hagyományos változatok, de arra mégis jók, hogy egy-egy éjszakát átaludjunk rajtunk, a gyerekek pedig többen is elférnek az alvófelületen.


További ötletek a mini sarokkanapé felhasználására

Még van pár hely, ahol a mini sarokkanapé helyet kaphat: ilyen például a gardróbszoba. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy van egy külön helyiségünk arra, ahol a ruháinkat tárolhatjuk, akkor ide mindenképp tegyünk be egy kisebb kanapét.

A nők a készülődés során több ruhát is felpróbálnak, ám a nem tetsző darabokat nem kell sem a földre ledobni, sem azonnal visszatenni – ki tudja, mégis az első öltözet lesz a jó – hanem egyszerűen tárolhatók a bútor támláján.

Harisnya felvételekor is áldásos, ha van egy hely, ahová le tudunk ülni: nem egy szék, hanem egy szövettel borított felület, ami biztosan nem szakítja ki a harisnyát, amikor felállunk.

És még egy-két hely, ahol a mini sarokkanapé szóba jöhet: nyaralók, hétvégi házak, irodák, szállodai közös terek, modern orvosi várók esetében sem kell a legnagyobb bútorokat megvásárolni, a ritkábban használt helyiségekben bőségesen elég lehet egy ilyen kisebb ülő- és fekvőfelülettel rendelkező, de kényelmes bútor.


Egy kedvelt mini sarokkanapé: a Polaris

Sok kompakt bútor érhető el a kínálatunkban, az egyik legmodernebb kivitelű ezek közül a Polaris mini sarokkanapé. Mérete 190 x 140 cm, fekvőfelülete nem túl nagy, de egy embernek elég: 120 x 190 cm.

Az ára rendkívül kedvező, így nem kell költségekbe verni magunkat, ha ezt a modellt választjuk. Mivel ágyazható és ágyneműtartóval is rendelkezik, akár legénylakásokba is ideális, és átmeneti megoldásként is szóba jöhet. Tudunk rajta tévézni, olvasni, aludni addig is, míg be nem szerzünk egy nagyobb bútort.

A szövet mintája, színe, anyaga megválasztható, párnákat is adunk a termékhez, így még komfortosabb lehet a pihenés, még dizájnosabb a berendezés.

Mint minden más termékünk, ez is megtekinthető, kipróbálható a bemutatótermünkben. Vedd fel velünk a kapcsolatot, amennyiben mini sarokkanapét keresel otthonodba, nyaralódba, irodádba, és mi segítünk a választásban!



Előző cikk Étkezőbútor, ami illik a lakás stílusához
Következő cikk A kárpitozott franciaágy előnyös tulajdonságai