Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Modern, 2 személyes ágyazható kanapé fiataloknak a nappaliba

Modern, 2 személyes ágyazható kanapé fiataloknak a nappaliba

Fiatal párok gyakran keresnek fel minket, és kérik, hogy mutassunk nekik olyan 2 személyes ágyazható kanapét, amely számukra ideális lehet. A legtöbb esetben ugyanis csak kisebb nappali áll a rendelkezésre, és szélesebb ülőbútorra nincs szükség.

Fontos azonban, hogy ággyá alakítható legyen a modell, főleg, ha külön hálószoba nincs. Nagyon sok pár keres ágyazható kanapét például akkor, ha albérletben laknak még, de szeretnének saját bútort is a lakásba. Nézzük, melyek azok a termékek, amelyeket jó szívvel tudunk ajánlani e célból!

Mit vegyünk figyelembe, ha 2 személyes ágyazható kanapé a vágyunk?

Az, hogy a bútor 2 személyes, csak egy dolog: a méreteket is tekintsük meg, hiszen itt jelentős eltéréseket találhatunk. Minimum 70 cm-rel számoljunk személyenként, tehát a kanapé legyen legalább 140-150 cm széles.

Fontos lesz azonban a fekvőfelület mérete is – ha kényelmes pihenésre vágyunk, akkor azt keressük, amelyik 160 x 200 cm-es. Ideális esetben az ágyneműtartó is része lesz a bútornak, amely szintén hasznos dolog, ha egy kis alapterületű lakásról van szó.

Nem lehet mellékes az ár sem. Egy fiatal párnak célszerű gyűjtögetnie, és a jövőt terveznie, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondaniuk a minőségi bútorokról. Kínálatunkban éppen ezért mindig vannak akciós darabok is – itt is érdemes szétnézni!

Végezetül a forma, a dizájn, a szín lesz még a meghatározó. A nálunk elérhető 2 személyes ágyazható kanapék kárpitozása sok esetben megválasztható, így egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni! Nézzünk is pár példát!

Ulf – kedvező ár

Áruházunk egyik legjobb árfekvésű terméke az Ulf 2 személyes ágyazható kanapé. Nemcsak ez azonban az előnye, hanem az is, hogy nagyon sokféle színben rendelhető, számos szövet közül lehet választani a kárpitozását illetően.

A kanapé 191 x 80 cm-es, nagyon masszív, strapabíró. Krómozott lábakon áll, díszpárnák is járnak hozzá. Bár fekvőfelülete nem túl széles – 140 x 191 cm –, azért nem kell róla lemondani. Ha nem mindennapos alváshoz használják, vagy elég ekkora hely is a pihenéshez, akkor nagyon jó szolgálatot fog tenni a bútor.

Nyitható változat, azaz a derékrészen nem lesz törés, komfortos alvóhelyet fog biztosítani. És még ágyneműtartója is van! Raktárunkon is sok darab van belőle, de ha rendelésre készül, akkor 4-8 hetet kell rá várni.

Mark II. kanapé – széles fekvőfelület

Ha a kedvező ár fontos, de a széles fekvőfelületről sem mondanátok le, akkor a Mark II. kanapét célszerű megnézni. Ez is nyitható, ágyneműtartós – de a kialakításának köszönhetően 175 x 200 cm-es alvófelületet biztosít.

Szintén kérhető többféle színben, szövettel. Mérete: 200 x 110 cm, és ehhez is járnak díszpárnák.

2 személyes ágyazható kanapé a nappaliba fiataloknak

Habár fontos, hogy ágyazható legyen a kanapé, de nem tervezitek azt, hogy ezen alszotok, inkább csak a biztonság kedvéért kellene egy vendégágy, akkor a Luzio, a Sally vagy a Picanto modellt is ajánlott megtekinteni.

Ezek is nagyon jó árban kaphatók, dizájnosak, egy fiatalos nappaliba valók. Mind ágyneműtartós is. A tévénézést kényelmessé teszik majd a hatalmas díszpárnák, amelyek a bútorokhoz járnak.

Egy igazi kedvenc: a Duett

A Duett nevű 2 személyes ágyazható kanapéról már több cikkben is írtunk, ami nem véletlen, hiszen ez a bútoráruházunk egyik slágerterméke. A titka abban rejlik, hogy ezt mindennapos alvásra tervezték, ugyanis kihajtható matraca van.

Ágyneműtartós is az ágy, 160 x 200 cm-es a fekvőfelülete: valóban ideális egy fiatal párnak, akiknek a nappalijuk egyben hálószoba is.

Azt javasoljuk, gyertek el személyesen az üzletünkbe, és tekintsétek meg a széles választékot, hogy a számotokra legjobb kanapét rendelhessétek meg.


Előző cikk Ágyazható kanapé 160 x 200 cm-es fekvőfelülettel: melyik modellt ajánljuk?
Következő cikk Hogyan rendezd be a nappalit, hogy a barna bőr kanapé álljon a központban?