Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Modern L alakú kanapé igények szerint

Modern L alakú kanapé igények szerint

Ha a modern L alakú kanapé kínálatunkban szétnézel, megannyi dizájnos terméket találsz. De vajon mi tesz ma divatossá egy bútort? Mi az a plusz, ami miatt a vásárlók ezeket a darabokat keresik? Cikkünkben megadjuk a válaszokat.

Ami igazán nagy divat manapság: a bútorba épített LED fények

A modern lakberendezés elsősorban a letisztultságot és a funkcionalitást tartja szem előtt, de ez nem jelenti azt, hogy a dizájn másodlagos lenne. Továbbá igaz az is, hogy az innovatív technológiák használata nagyon közkedvelt napjainkban, és nincs ez másként a nappali bútorok esetében sem.

Ha megnézed a sarokkanapé kínálatunkat, láthatod, hogy nem egy modell tartalmaz például LED csíkokat a bútorba építve. Ezzel nemcsak különlegessé tehető a termék, hanem nagyszerű hangulatvilágítást is biztosítható az esti relaxáláshoz.

Ilyen modern L alakú kanapé például a Monza 2 termékünk, amelyhez még puff is jár! Egy minimalista stílusú lakásban nagyon jól mutat. Azonkívül, hogy kényelmes, dizájnos is. Mivel díszpárna is jár hozzá, igazán jól szolgálja a pihenést.

Többféle színben is rendelhető, az elkészítésére körülbelül 8-12 hetet kell várni. Fekvőfelülete 210 cm x 62 cm. Mivel nem ágyazható, olyan helyiségbe érdemes tenni, ahol tévénézéshez, olvasáshoz, meditáláshoz fogják igénybe venni.

A relax funkció

Sokan keresik manapság a relax funkcióval is felszerelt sarokkanapékat, illetve a 3+2+1 ülőgarnitúrákat. Természetesen kínálatunkban ezek is megtalálhatók. Ha a család több tagja is szeretné kényelembe helyezni magát a nappaliban, akkor a Mimba Extra Multirelax modellt ajánljuk figyelmedbe.

Ez a modern L alakú kanapé 3 darab motoros relax ülést is tartalmaz, valamint állítható a fejtámlája. Jár hozzá pohártartó és tároló. Van lehetőség zenehallgatásra is, hiszen található benne USB-csatlakozó három helyen, továbbá wireless töltő.

Igazán impozáns méretei vannak: 340 x 290 cm, de többféleképpen is összeszerelhető, az elemek elrendezése variálható. Csak készletről árusítjuk.

A modern L alakú kanapé szögletes?

Sokak szemében a modernség egyet jelent a szögletes formákkal, és ebben van is némi igazság, hiszen napjaink enteriőrjében leginkább ilyen bútorokat találunk. A minimalista stílusú szobaberendezésekbe választják legfőképp a visszafogottabb hatást keltő sarokkanapékat – többségében a fiatalok.

Ilyen például a Linea modern L alakú kanapé is, amelynek nagy előnye, hogy ágyazható, sőt ágyneműtartója is van. Ha tehát valaki olyan trendi bútort keres a nappalijába, amely vendégágyként is használható, ezt a modellt mindenképp a figyelmébe ajánljuk.

Kérhető sokféle színben és szövettel – fehér kárpitozással igazán jól mutat. Rövid határidővel készítjük, U alakú kanapé is rendelhető ebből a márkából.

A legkiválóbb minőség: a bőr sarokkanapé

A modern szóval rokon a luxus kifejezés is: éppen ezért kínálatunk modern sarokkanapéinak bemutatásakor muszáj szót ejtenünk a legkiválóbb minőségű termékekről is: a valódi bőrből készült nappali bútorokról.

A Driver nevű modell egyesíti magában a modern L alakú kanapé ismérveit: a bőr kárpitozás a luxus érzetét kelti, az állítható fejtámlák a kényelmes relaxálást biztosítják, a minimalista dizájn pedig divatossá teszi a darabot. Kapható fix és ágyazható verzióban is – igény szerint rendelhető.

E rövid felsorolásból is látható, hogy a modern L alakú kanapé olyan közkedvelt termék, amely bármely otthonba beilleszthető, kényelmes pihenést biztosít. Nemcsak a funkcionalitása miatt hódít ez a bútor, hanem exkluzív megjelenése miatt is. Ha szeretnél egy ilyen fiatalos, divatos sarokkanapét te is a nappalidba, hívd kollégáinkat, akik segítenek a választásban!


Előző cikk 5 személyes kanapé: létezik ilyen?
Következő cikk Miért olyan közkedvelt a kihúzható ágy?