Ugrás a tartalomra
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Modern L alakú kanapé igények szerint

Modern L alakú kanapé igények szerint

Ha a modern L alakú kanapé kínálatunkban szétnézel, megannyi dizájnos terméket találsz. De vajon mi tesz ma divatossá egy bútort? Mi az a plusz, ami miatt a vásárlók ezeket a darabokat keresik? Cikkünkben megadjuk a válaszokat.

Ami igazán nagy divat manapság: a bútorba épített LED fények

A modern lakberendezés elsősorban a letisztultságot és a funkcionalitást tartja szem előtt, de ez nem jelenti azt, hogy a dizájn másodlagos lenne. Továbbá igaz az is, hogy az innovatív technológiák használata nagyon közkedvelt napjainkban, és nincs ez másként a nappali bútorok esetében sem.

Ha megnézed a sarokkanapé kínálatunkat, láthatod, hogy nem egy modell tartalmaz például LED csíkokat a bútorba építve. Ezzel nemcsak különlegessé tehető a termék, hanem nagyszerű hangulatvilágítást is biztosítható az esti relaxáláshoz.

Ilyen modern L alakú kanapé például a Monza 2 termékünk, amelyhez még puff is jár! Egy minimalista stílusú lakásban nagyon jól mutat. Azonkívül, hogy kényelmes, dizájnos is. Mivel díszpárna is jár hozzá, igazán jól szolgálja a pihenést.

Többféle színben is rendelhető, az elkészítésére körülbelül 8-12 hetet kell várni. Fekvőfelülete 210 cm x 62 cm. Mivel nem ágyazható, olyan helyiségbe érdemes tenni, ahol tévénézéshez, olvasáshoz, meditáláshoz fogják igénybe venni.

A relax funkció

Sokan keresik manapság a relax funkcióval is felszerelt sarokkanapékat, illetve a 3+2+1 ülőgarnitúrákat. Természetesen kínálatunkban ezek is megtalálhatók. Ha a család több tagja is szeretné kényelembe helyezni magát a nappaliban, akkor a Mimba Extra Multirelax modellt ajánljuk figyelmedbe.

Ez a modern L alakú kanapé 3 darab motoros relax ülést is tartalmaz, valamint állítható a fejtámlája. Jár hozzá pohártartó és tároló. Van lehetőség zenehallgatásra is, hiszen található benne USB-csatlakozó három helyen, továbbá wireless töltő.

Igazán impozáns méretei vannak: 340 x 290 cm, de többféleképpen is összeszerelhető, az elemek elrendezése variálható. Csak készletről árusítjuk.

A modern L alakú kanapé szögletes?

Sokak szemében a modernség egyet jelent a szögletes formákkal, és ebben van is némi igazság, hiszen napjaink enteriőrjében leginkább ilyen bútorokat találunk. A minimalista stílusú szobaberendezésekbe választják legfőképp a visszafogottabb hatást keltő sarokkanapékat – többségében a fiatalok.

Ilyen például a Linea modern L alakú kanapé is, amelynek nagy előnye, hogy ágyazható, sőt ágyneműtartója is van. Ha tehát valaki olyan trendi bútort keres a nappalijába, amely vendégágyként is használható, ezt a modellt mindenképp a figyelmébe ajánljuk.

Kérhető sokféle színben és szövettel – fehér kárpitozással igazán jól mutat. Rövid határidővel készítjük, U alakú kanapé is rendelhető ebből a márkából.

A legkiválóbb minőség: a bőr sarokkanapé

A modern szóval rokon a luxus kifejezés is: éppen ezért kínálatunk modern sarokkanapéinak bemutatásakor muszáj szót ejtenünk a legkiválóbb minőségű termékekről is: a valódi bőrből készült nappali bútorokról.

A Driver nevű modell egyesíti magában a modern L alakú kanapé ismérveit: a bőr kárpitozás a luxus érzetét kelti, az állítható fejtámlák a kényelmes relaxálást biztosítják, a minimalista dizájn pedig divatossá teszi a darabot. Kapható fix és ágyazható verzióban is – igény szerint rendelhető.

E rövid felsorolásból is látható, hogy a modern L alakú kanapé olyan közkedvelt termék, amely bármely otthonba beilleszthető, kényelmes pihenést biztosít. Nemcsak a funkcionalitása miatt hódít ez a bútor, hanem exkluzív megjelenése miatt is. Ha szeretnél egy ilyen fiatalos, divatos sarokkanapét te is a nappalidba, hívd kollégáinkat, akik segítenek a választásban!


Előző cikk 5 személyes kanapé: létezik ilyen?
Következő cikk Miért olyan közkedvelt a kihúzható ágy?