Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Modern U-alakú ülőgarnitúrák nagy nappalikba

Modern U-alakú ülőgarnitúrák nagy nappalikba

Monk XL U-alakú ülőgarnitúra

A Monk egy egyszerre légies megjelenésű és strapabíró felépítésű modern U-alakú ülőgarnitúra. A vékony, esztétikus lábak nagy teherbírásúak, a módosítható ülésmélység és az állítható fejtámlák pedig hosszú éveken át tudják szolgálni a kényelmedet.

A Monk U-alakú ülőgarnitúra 350 x 187 x 222 cm-es hatalmas méretével azonnal karakteres elemévé válik bármely nappalinak. Ha pedig egy kellemes délutáni sziesztázásra vagy ottalvós vendég fogadására készülsz, ezt az U-alakú ülőgarnitúrát egyszerűen 137 x 276 cm-es, ágyneműtartós ággyá alakíthatod.


A Monk XL U-alakú ülőgarnitúra elegáns pasztell színben tökéletes eleme lehet a minimalista nappalidnak, de ha valami igazán egyedit szeretnél, sejtelmes mélykék és trendi lazacszínben is a tiéd lehet.
Kattints IDE »

Clara III. U-alakú ülőgarnitúra

A Clara III. különleges bordázott kialakításával tűnik ki az U-alakú ülőgarnitúrák közül, ettől válik igazán modernné. A hullámrugó és hideghab ülőfelületnek köszönhetően akár a home office olykor hosszúnak tűnő óráit is kényelmesen töltheted el, miközben a karfák és a fejtámlák pozícióját is igényeidre szabhatod.

Az egyedi, pezsgő árnyalatok és a különböző anyagok variációinak csak a képzeleted szabhat határt. A Clara III. U-alakú ülőgarnitúrát megrendelheted merész türkiz, trendi menta, sötétebb pasztell kék színekben vagy akár más-más árnyalatok és textilek kombinálásával is. 


A Clara III. U-alakú ülőgarnitúra 365 x 296 x 194 cm-es mérete a sok fős vendégseregnek is elegendő és kényelmes helyet biztosít az egész estés beszélgetésekhez. 

Ottalvós vendéget vársz? Ez az U-alakú ülőgarnitúra 210 x 124 cm-es fekvőfelületével erre is alkalmas. A tágas ágyneműtartóban pedig mindig kéznél lehetnek a friss ágyneműk.
Nézd meg ITT »

Emporio XL U-alakú ülőgarnitúra

Az Emporio XL egy visszafogott U-alakú ülőgarnitúra, amely a legkülönfélébb stílusú nappalikban egyaránt jól mutat. A kanapé mérete 339 x 223 x 175 cm, így az egész család komfortosan összegyűlhet az esti filmezéshez vagy a nap összegzéséhez. 

Az Emporio ülőgarnitúrát többféle anyagban és színben is megrendelheted, de a bőrhatású törtfehér összeállítás hangsúlyozza ki leginkább azt az apró részletet, amitől ez az U-alakú ülőgarnitúra igazán modern darab. Az ülőfelület alatt sötét geometrikus berakások kaptak helyet, amelyek szemből és oldalról is különleges díszítései ennek az U-alakú kanapénak.

Tágas nappalidba egy visszafogott, mégis egyedi U-alakú ülőgarnitúrát keresel? Az Emporio XL tökéletes választás.
Nézd meg ITT »


Találd meg leendő U-alakú ülőgarnitúrádat, használd ki a rendelkezésre álló nagy teret nappalidban egy igazán hangsúlyos, modern darabbal. Nézz körül a folyamatosan bővülő kínálatban most.
Kattints IDE »

A VIP Kanapé óriási, 4000 m²-es bemutatótermében számos U-alakú ülőgarnitúrát kipróbálhatsz és akár készletről már aznap haza is viheted a neked tetsző darabot. Egyeztess időpontot, mert könnyen lehet, hogy már aznap élvezheted új U-alakú ülőgarnitúrád kényelmét az otthonodban.
Foglalj időpontot ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?