Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Modern étkezőasztalok – akár készletről is!

Modern étkezőasztalok – akár készletről is!

Az étkező berendezését általában nem előzi meg annyi töprengés, mint a nappaliét, így bátran ajánljuk figyelmedbe azokat a modern étkezőasztalokat, amelyek készletről is megvásárolhatók. Ismerd meg széles kínálatunkat e téren!

Raktárról válasszak vagy inkább rendeljek?

Üzletünkben igen sok bútor kapható, ezek nagy része raktáron van, így bármikor el is vihetők. Persze a franciaágyak vagy a nappalibútorok esetében sokan inkább rendelést adnak le, ez esetben 4-8 hét, mire az adott modell elkészül.

Ez teljesen természetes dolog, hiszen a rendelés során te választhatod ki a kanapé, az ülőgarnitúra szövetének fajtáját, színét, és kérhetsz plusz kiegészítőket is a bútor mellé. A nappali vagy a hálószoba berendezése nem kis feladat, hosszú időre szól a döntés, így érthető, hogy alapos mérlegelést igényel.

Más a helyzet azonban az étkező esetében: sokan az azonnal elvihető darabok mellett voksolnak a modern étkezőasztalok kapcsán, és mivel székek is kaphatók áruházunkban, akár már aznap be is tudják rendezni a helyiséget azok, akik készletről vásárolnak.

Véleményünk szerint ez egy praktikus megoldás, de természetesen az asztalok tekintetében is van mód rendelés leadására, egyedi bútor készítésére. Nézzük a kínálatot!

Készleten is megtalálható modern étkezőasztalok

Az egyik legnépszerűbb termékünk az ULM étkezőasztal, amely különleges kialakításával hívja fel magára a figyelmet. Magasfényű, fehér színben kapható, lába a szokásostól eltérő: ívelt, ez pedig modern hatást kelt.

A bútor tetejét temperált üveglap borítja, amely hő- és karcálló: nyugodtan rá lehet tenni a forró lábast, tepsit, terítő sem kell az asztalra. A felület könnyen takarítható, a szennyeződések egy mosószeres szivaccsal egyszerűen eltávolíthatók.

Amiért nagyon kedvelt ez a modell: automata liftes nyitószerkezete van, tehát egyetlen mozdulattal bővíthető vagy zárható. A méretei: 90 x 76 x 160 cm, de kihúzva a mélysége 200 cm. Így akár hatan is kényelmesen körbeülhetik.

Szintén raktáron van az Aachen termékünk is. Ezt a modern étkezőasztalt minimalista stílusú étkezőkbe ajánljuk, hiszen az asztallap magasfényű fehér, a lábazat pedig matt fekete. Ez játékos hatást kelt, hozzáillő széket is könnyen találsz kínálatunkban.

Modern étkezőasztalok rendelésre

Ha azonban egyedi elképzeléseid vannak a konyha, az étkező berendezését illetően, akkor is jelentkezz be hozzánk bátran, hiszen sajátos igényeket is figyelembe tudunk venni.

Számos olyan modell van az étkezőasztalok és székek között is, amelyeket rendelésre készítünk, ilyenek például az alábbiak:

  • Champ – kihúzható asztal többféle színben
  • Darius – hagyományos étkezőasztal erezett tölgy lappal, fém lábakkal
  • Empoli – különleges kialakítású, liftmechanikás modell, akár tárgyalóba is jó

Ez utóbbi termék nagyon népszerű, hiszen amellett, hogy könnyen kihúzható, nagyon jól karbantartható: a teteje edzett üveglap, amit betonmintás fólia fed, így a dizájn és a minőség is tökéletes. Ideális választás ez a modern étkezőasztal a loft vagy a minimalista stílusú otthonokba.

Modern étkezőasztalok mellé modern székek!

Semmiképp se felejts el széket is rendelni az asztal mellé – nézd meg a székkínálatot is az oldalon! Ha megvan a kedvelt darab, azt személyes látogatáskor ki is próbálhatod, így el tudod dönteni, valóban kényelmes-e számodra a bútor.

Kárpitozott forgószékek, hintatalpas székek, sőt még kétszemélyes ülőalkalmatosságok is kaphatók áruházunkban. Kérd ki bátran kollégáink segítségét, ha nem tudsz dönteni!

Akár készletről vásárolsz bútort, akár rendelésre, a legmagasabb minőség garantált! A házhoz szállításban is tudunk segíteni, keress bennünket telefonon!

Előző cikk Tudnivalók a matracméret kapcsán
Következő cikk Miért olyan közkedvelt még ma is a bőrkanapé?