Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Nagy asztalt keresel? Ezek most a kedvencek

Nagy asztalt keresel? Ezek most a kedvencek

Filou nagy asztal

A Filou nagy asztal egy alapvetően 160 cm hosszú, de 220 cm-ig bővíthető bútor. Az erezett tölgy árnyalat és a megszokott, otthonosságot sugárzó formái családias légkört teremtenek majd a helyiségben. A természetes fás szín és a robusztus felépítés miatt ez a nagy asztal mindig a gyermekkorra emlékeztető, nosztalgikus érzéssel tölt majd el, ha ránézel. 

A Filou nagy asztal különösen jó a nagy, családi étkezésekhez és még a gyerekekkel eltöltött minőségi időhöz is szuper helyszínt biztosít. A Filou-t körbe ülve rajzolgathatnak, gyurmázhatnak, később pedig a házi feladataikat is elkészíthetik a nagy asztalnál.


A Filou nagy asztal szinte bármilyen étkezőszékkel és étkészlettel remekül harmonizál. Válassz természetes dekorációkat, például fából készült poháralátéteket, asztali dekorokat vagy fa lábú székeket, ha a lehető legtökéletesebb összképet szeretnéd a szobában.
Nézd meg ITT »

Miriam nagy asztal

A Miriam nagy asztal egy 180 cm-es étkezőasztal, amely 6 embernek képes kényelmes ülőhelyet biztosítani. A VIP Kanapé kínálatának egyik legkülönlegesebb bútora, hiszen az asztallap 8 mm-es üvege alatt egy 6 mm-es, szürke, csiszolt betonmintás kerámialap kapott helyet. 

De ez még nem minden: a nagy asztal vékony és terpesztett fekete lábakon áll. Ha a lábazatot nem teljesen szemből nézed, akkor láthatod, hogy az asztallábak szögei különleges, geometrikus formát alkotnak.

Ezt a nagy asztalt bátran elhelyezheted színes enteriőrben is. A világos asztallaphoz igazán illenek a rózsaszín, a sárga, a zöld és a kék kiegészítők is. A kecses Miriam mellé válassz pihe-puha, akár színes szövetszékeket az otthonosság megteremtéséhez.


A Miriam nagy asztal tökéletes választás a baráti összejövetelekhez. Készíts házi sajtválogatást, válassz egy finom üveg bort és hívd át a rég nem látott ismerőseidet.
Kattints IDE »

Mila nagy asztal

A Mila nagy asztal egy automatikus nyithatósággal rendelkező, 160 cm-ről 200 cm-re bővíthető bútor. A magasfényű, fehér temperált üveglap mellett az U-alakú lábazat és a tükröződő fém talp teszi igazán egyedivé.

Ez a nagy asztal igazán tekintélyes darab, felejthetetlen formatervezése miatt rengeteg dicséretet zsebelhetsz be vele vendégeidtől. Sőt, tárgyalóasztalnak is alkalmas, hiszen akár 8 ember is kényelmesen elfér körülötte.

A Mila nagy asztal temperált üveglapja strapabíróbb, mint a hagyományos üveg, így egészen biztosan hosszú éveken át élvezheted az előkelő csillogást, amelyet egy világos helyiségben nyújtani tud.