Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Nagyméretű, U-alakú kanapék tágas nappalikba

Nagyméretű, U-alakú kanapék tágas nappalikba

Új Aleska U-alakú kanapé

Az Új Aleska U-alakú kanapé 350 x 196 x 196 cm-es méretének köszönhetően többé egészen biztosan nem kell plusz székeket behordanod a nappalidba, ha vendégeket vársz. A nagyméretű kanapé tágas ülőfelületén családod tagjai kényelemben gyűlhetnek össze, a rég nem látott nagynénik, nagybácsik, gyerekek és szülők pedig egymástól megfelelő halló- és látótávolságra beszélhetik meg a fontos változásokat és a mindennapi eseményeket.

Az Új Aleska U-alakú kanapé pontosan olyan lesz, ahogy elképzelted álmaid bútorát, hiszen

  • nappalid adottságaihoz igazítva, jobbos vagy balos kivitelben is kérheted,
  • módosítható méretei miatt a bútorok elrendezésekor sem kell kompromisszumokat kötnöd,
  • választható anyaga miatt tökéletes bútor akár kisgyerek vagy háziállat mellé is,
  • többféle színárnyalatban megrendelheted, így a megjelenését teljesen nappalid stílusához, a burkolatokhoz és a többi bútorhoz igazíthatod.

Az Új Aleska nagyméretű kanapé nemcsak nappali bútorként állja meg a helyét. 340 x 160 cm-es fekvőfelülete kihúzva sokkal nagyobb, mint egy standard franciaágy, ezért akár 3-4 fős, kisgyerekkel érkező családokat is vendégül láthatsz pár éjszakára otthonodban.


Az elmúlt években töretlenül hódítanak a bézs-barna otthonok. Nappalid trendi berendezéséhez az Új Aleska U-alakú kanapé tökéletes választás bézs ülőfelülettel és sötétbarna alapzattal.
Kattints IDE »

Celica nagyméretű kanapé

A méreteiben módosítható 355 x 220 x 185 cm-es Celica U-alakú kanapé egy ágyazható és ágyneműtartós modell, amely ággyá alakítva 140 x 220 cm-es fekvőfelületet kínál.


A Celica nagyméretű kanapé tökéletes választás, ha a legkedveltebb hobbijaid az otthoni kuckózás jegyében telnek. A kétoldali praktikus karfák szinte elengedhetetlenek a filmezéshez és sorozatozáshoz, de akkor is praktikusak, ha aktuális olvasmányodat le kell tenned pár percre, ha éppen csenget a postás vagy csörög a telefonod.

A Celica U-alakú kanapé a 2022-es modern lakberendezési trendeknek megfelelően 

  • lekerekített formákkal teszi barátságossá nappalid összképét,
  • már ránézésre is pihe-puha ülőfelülettel marasztalja vendégeidet,
  • többféle szövettel, különleges színkombinációkkal teszi egyedivé lakásod hangulatát,
  • nagy párnáival fokozza a munka utáni pihenés kényelmét,
  • szinte minden lakberendezési stílushoz passzol a minimalizmustól kezdve, a hagyományoson át, az egészen bohémig.

A Celica nagyméretű kanapé rózsaszín-fehér, fekete-fehér és barna-bézs színben is elérhető. A te nappalidba melyik illene legjobban?
Derítsd ki ITT »

Jaguár U-alakú kanapé

A Jaguár U-alakú kanapé egy igazán kedvelt, sokoldalú darab a VIP Kanapé kínálatában. Nemcsak tágas és módosítható méretei miatt szerethető, de fixes kialakítású, lekerekített háttámlái miatt is. Ezek képesek mindenfajta plusz párna nélkül is tökéletes kényelmet biztosítani barátaidnak az akár maratonira nyúló közös filmes estékre.

A Jaguár nagyméretű kanapé hosszú éveken át divatos eleme lesz a nappalidnak, hiszen választható szövetei között igényeid szerint megjelenhet az ülőfelületen és/vagy a talapzaton 2022 egyik fő kanapétrendje, a bársony is.

A Jaguár U-alakú kanapé színvariációinak szinte csak a képzeleted szab határt. Mind természetes földszínben, mind pedig egy vidámabb sárgás árnyalatban kiváló választás egy skandináv stílusú otthon megteremtéséhez. 

Hely szűkében vagy a gardróbodban és a komódjaidban? Válaszd a Jaguár nagyméretű kanapét plusz ágyneműtartóval.
Kattints IDE »


Trendi és kényelmes U-alakú kanapét keresel a nappalidba? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában és találd meg még ma álmaid bútorát.
Kattints IDE »

Megtetszett valamelyik nagyméretű kanapé? Látogass el a VIP Kanapé 4000 m²-es raktáráruházába és győződj meg a kényelméről élőben is.
Az aktuális készletről érdeklődj ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?