Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Népszerű boxspring ágyak a luxus franciaágyak között!

Népszerű boxspring ágyak a luxus franciaágyak között!

A luxus franciaágyak már nemcsak a hotelszobákban léteznek, akár otthonodba is választhatsz egy dizájnos darabot a kínálatunkból. De mitől válik különösen exkluzívvá egy fekhely? Mindenekelőtt a kényelem számít, de napjainkban a modern kiegészítők is sokat jelentenek.

Éppen ezért, ha valaki luxus franciaágyat keres, elsősorban azokat a boxspring ágyakat ajánljuk figyelmébe, amelyek motoros relax funkcióval is rendelkeznek. Ismerd meg közelebbről ezeket a termékeket!

Mi az a boxspring ágy?

Először is tisztázzuk a boxspring kifejezést, hiszen viszonylag új termékről van szó, amelyről talán sokan még nem is hallottak. A boxspring szó szerinti fordítása: dobozrugó - amely arra utal, hogy a fekhely alapja egy belső rugós doboz. Erre kerül egy vastag matrac, amelyet egy ún. topperrel fednek még le. Ennek a felépítésnek köszönhetően az ágy nemcsak magasabb lesz a szokásosnál, hanem stabilabb és kényelmesebb is.

A boxspring ágyak Amerikából indultak világhódító útjukra, de az ottani modellekben nem található ágyneműtartó. Az európaiak számára azonban többségében olyan darabokat készítenek, amelyek ezt a kiegészítőt is tartalmazzák.

Ha te is szeretnél egy ilyen luxus franciaágyat beszerezni, nézz szét a kínálatunkban, hiszen többféle változatot is találsz. Kollégáinknál tudsz érdeklődni az egyes darabok paraméterei felől, és ők meg tudják mondani azt is, hogy az adott boxspring ágy kérhető-e ágyneműtartóval.

A luxus franciaágyak további ismérvei

A kényelem nagyon fontos kitétel egy ágy esetében – a pihentető alvás egyik alapfeltétele. Persze a testi-lelki egészség fenntartásához az sem mindegy, milyenek a körülmények a hálószobában. Milyen odabent a hőmérséklet? Milyen a levegő páratartalma? De a rend és a tisztaság is fontos, sőt a színek harmóniája is számít.

Ha belegondolunk, a hálószobában napjaink kb. egyharmadát töltjük, itt töltekezünk fel, itt tudunk valóban kikapcsolódni. Teremtsük hát meg az ideális feltételeket a tökéletes alváshoz!

Sokan mondják, hogy száműzni kell mindenféle kütyüt a hálóból. Ez igaz is: szerencsésebb, ha nem itt van a tévé, a router. Esténként inkább könyvet olvassunk elalvás előtt az ágyban, ne a telefonunkon vagy tabletünkön görgessük a híreket: a kékfény ugyanis negatívan hathat szervezetünkre.

Ám ugyanakkor tény az is, hogy sokan a mobiltelefonjuk ébresztőjére kelnek, és szeretik az eszközt maguk mellett tudni éjszaka is. A gyártók ezekre az igényekre is válaszoltak: a luxus franciaágyak többségében már van USB-csatlakozó, ahol a telefont is lehet tölteni például.

Nem egy esetben LED-világítással is találkozunk a modern bútoroknál. Ezek szintén exkluzívnak számítanak: elegánsak, dizájnosak és nagyon népszerűek ezek a modellek.

A luxus franciaágyak két jellegzetes darabja: az Evolution és Saba boxspring ágyak

Ismerd meg két kedvelt modellünket, amelyek valóban a luxus franciaágyak közé tartoznak. Közös jellemzőjük az, hogy rendelkeznek motoros relax funkcióval, így akár tévénézéshez, olvasáshoz is beállítható esetükben a matrac dőlésszöge.

Akik valamilyen hátfájási problémával küzdenek, azok számára igen hasznos egy ilyen ágy, és nem csupán a bútor magassága miatt. Sokkal könnyebb ugyanis felkelni egy boxspring franciaágyból, de a fejtámlát kissé felemelve talán az elalvás is könnyebben megy majd.

Az Evolution boxspring luxus franciaágy magassága 122 cm – további méretei: 210 x 220 cm, a fekvőfelülete 180 x 200 cm. Szép, sötétebb szürke szövettel készül, jól illeszkedik bármely hálószobába.

A Saba boxspring magassága 57 cm, kérhető 160 és 180 x 200 cm-es fekvőfelülettel is. Keresd munkatársainkat a részletek miatt!


Előző cikk Klasszikus ülőgarnitúrák modern nappalikba
Következő cikk Tudnivalók a matracméret kapcsán