Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Otthonos nappali berendezési ötletek

Otthonos nappali berendezési ötletek

Nappali berendezési ötletek színek szerint

Az idei év legnépszerűbb színei a nappali berendezési ötletek terén a naturális árnyalatok. A bézsek, a fehérek, a barnák és a krémszín mind univerzális megoldások, amelyek használatával tágasabbnak tűnik a szoba és megnyugtató légkör hozható létre.

A 2022-es nappali berendezési ötletekben ezenkívül visszaköszönnek a melegebb retro színek is. Újra népszerű például a terrakotta, a napsárga és a mohazöld. 


Szuper nappali berendezési ötlet, ha a semleges színeket ezekkel az újra divatos élénkebb árnyalatokkal kombinálod. A lényeg csak annyi, hogy mindig kövesd a nagy-kicsi elvet: a nagyobb felület mindig maradjon visszafogott, míg a kisebb lehet extravagáns, élénk és esetleg mintás is.

Nappali berendezési ötletek könnyen beszerezhető kiegészítőkkel 

A természetesség a nappali berendezési ötleteket tekintve nemcsak a színekben, hanem a kiegészítőkben is hódít: óriási népszerűségnek örvendenek az élő növények, a virágmintás párnahuzatok, a fonott kosárkák, a parafa képkeretek és a szintén ebből az anyagból készült poháralátétek is.

Ezek a kiegészítők mind pár száz, maximum pár ezer forintos tételek, de akár Te magad is készíthetsz természetközeli dekorációkat, amiket ezek a nappali berendezési ötletek inspiráltak. Egy csokor réti virág kiszárításával vagy egy csodaszép vintage szalvéta dekupázsolásával szuperegyedi fali dekorral ékesítheted nappalidat.

Kárpitos bútorok az aktuálisan trendi nappali berendezési ötletekhez

A 2022-es nappali berendezési trendekben a szövetkanapék szempontjából egyetlen dologra kell csak kiemelten figyelni: lakásodat még otthonosabbá teheted, ha szakítasz a szögletes formákkal és bútorvásárlás során inkább a lekerekített, barátságosabb modellek felé nyitsz. 

A kárpitokat tekintve az idei nappali berendezési ötletek alapját a markáns varrások és a különleges textúrák képezik, amelyek egyszínű bútorokon is remekül mutatnak.

Ha kanapéd mellé fotelt is választanál, döntésednek csak a képzeleted szabhat határt. Leendő foteled lehet a kanapéval megegyező színű vagy esetleg egy komplett ülőgarnitúra része. De természetesen idén is hódítanak az extravagáns megoldások: egy élénk fotellel vidám színfoltot teremthetsz a nappaliban és még az egyéniségedet is hangsúlyozhatod vele.

A 2022-es nappali berendezési ötleteknek megfelelő kisbútorok

A legfrissebb nappali berendezési ötletek egészen új irányokat nyitottak a tároló kisbútorok piacán. Ismét divatba jöttek a vitrinek és tálalók, amelyekben elhelyezheted legféltettebb poharaidat, könyvritkaságaidat, társasjátékaidat vagy videójátékaidat. 

Ezeket a kisbútorokat nemcsak külön, de komódokkal, polcokkal és tv-állvánnyal együtt komplett nappali falként is beszerezheted.

2022 legmarkánsabb nappali berendezési ötlete a fenntarthatóság térhódításával hozható párhuzamba. A modern dohányzóasztalokra egyre inkább a tartós anyaghasználat jellemző. Divatosak az üveg, a kerámia, a fém és a tömörfa dohányzóasztalok, még akkor is, ha ezek az anyagok csak egy-egy részletben képviseltetik magukat. A tartós anyagokat extravagáns formák emelik ki még jobban: a legnépszerűbbek az amorf, egymásba pakolható és egyedi tervezésű dohányzóasztalok.


További nappali berendezési ötletekre vagy kíváncsi?
Nézz körül a VIP Kanapé inspiráló kínálatában »

Nappali berendezési ötleteidet a gyakorlatban is megvalósítanád? Látogass el raktáráruházunkba és válaszd ki nálunk vadiúj kanapédat, ülőgarnitúrádat vagy nappali faladat.
Kérj időpontot ITT » 

Előző cikk Melengető hatású lakberendezési ötletek télire