Ugrás a tartalomra
Otthonos nappali berendezési ötletek

Otthonos nappali berendezési ötletek

Nappali berendezési ötletek színek szerint

Az idei év legnépszerűbb színei a nappali berendezési ötletek terén a naturális árnyalatok. A bézsek, a fehérek, a barnák és a krémszín mind univerzális megoldások, amelyek használatával tágasabbnak tűnik a szoba és megnyugtató légkör hozható létre.

A 2022-es nappali berendezési ötletekben ezenkívül visszaköszönnek a melegebb retro színek is. Újra népszerű például a terrakotta, a napsárga és a mohazöld. 


Szuper nappali berendezési ötlet, ha a semleges színeket ezekkel az újra divatos élénkebb árnyalatokkal kombinálod. A lényeg csak annyi, hogy mindig kövesd a nagy-kicsi elvet: a nagyobb felület mindig maradjon visszafogott, míg a kisebb lehet extravagáns, élénk és esetleg mintás is.

Nappali berendezési ötletek könnyen beszerezhető kiegészítőkkel 

A természetesség a nappali berendezési ötleteket tekintve nemcsak a színekben, hanem a kiegészítőkben is hódít: óriási népszerűségnek örvendenek az élő növények, a virágmintás párnahuzatok, a fonott kosárkák, a parafa képkeretek és a szintén ebből az anyagból készült poháralátétek is.

Ezek a kiegészítők mind pár száz, maximum pár ezer forintos tételek, de akár Te magad is készíthetsz természetközeli dekorációkat, amiket ezek a nappali berendezési ötletek inspiráltak. Egy csokor réti virág kiszárításával vagy egy csodaszép vintage szalvéta dekupázsolásával szuperegyedi fali dekorral ékesítheted nappalidat.

Kárpitos bútorok az aktuálisan trendi nappali berendezési ötletekhez

A 2022-es nappali berendezési trendekben a szövetkanapék szempontjából egyetlen dologra kell csak kiemelten figyelni: lakásodat még otthonosabbá teheted, ha szakítasz a szögletes formákkal és bútorvásárlás során inkább a lekerekített, barátságosabb modellek felé nyitsz. 

A kárpitokat tekintve az idei nappali berendezési ötletek alapját a markáns varrások és a különleges textúrák képezik, amelyek egyszínű bútorokon is remekül mutatnak.

Ha kanapéd mellé fotelt is választanál, döntésednek csak a képzeleted szabhat határt. Leendő foteled lehet a kanapéval megegyező színű vagy esetleg egy komplett ülőgarnitúra része. De természetesen idén is hódítanak az extravagáns megoldások: egy élénk fotellel vidám színfoltot teremthetsz a nappaliban és még az egyéniségedet is hangsúlyozhatod vele.

A 2022-es nappali berendezési ötleteknek megfelelő kisbútorok

A legfrissebb nappali berendezési ötletek egészen új irányokat nyitottak a tároló kisbútorok piacán. Ismét divatba jöttek a vitrinek és tálalók, amelyekben elhelyezheted legféltettebb poharaidat, könyvritkaságaidat, társasjátékaidat vagy videójátékaidat. 

Ezeket a kisbútorokat nemcsak külön, de komódokkal, polcokkal és tv-állvánnyal együtt komplett nappali falként is beszerezheted.

2022 legmarkánsabb nappali berendezési ötlete a fenntarthatóság térhódításával hozható párhuzamba. A modern dohányzóasztalokra egyre inkább a tartós anyaghasználat jellemző. Divatosak az üveg, a kerámia, a fém és a tömörfa dohányzóasztalok, még akkor is, ha ezek az anyagok csak egy-egy részletben képviseltetik magukat. A tartós anyagokat extravagáns formák emelik ki még jobban: a legnépszerűbbek az amorf, egymásba pakolható és egyedi tervezésű dohányzóasztalok.


További nappali berendezési ötletekre vagy kíváncsi?
Nézz körül a VIP Kanapé inspiráló kínálatában »

Nappali berendezési ötleteidet a gyakorlatban is megvalósítanád? Látogass el raktáráruházunkba és válaszd ki nálunk vadiúj kanapédat, ülőgarnitúrádat vagy nappali faladat.
Kérj időpontot ITT » 

Előző cikk Lakberendezés nappalid harmóniájának megteremtéséhez