Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Praktikus sarok ülőgarnitúrák a nappalidba

Praktikus sarok ülőgarnitúrák a nappalidba

5 ok, amiért érdemes sarok ülőgarnitúrát választanod a nappaliba

A sarok ülőgarnitúra szabad elrendezésének csak a nappalid adottságai és a képzeleted szabhatnak határt. Ám amellett, hogy a lakberendezés semmihez sem hasonlítható örömét is megtapasztalod, a sarok ülőgarnitúra több szempontból is a nappalid éke lesz.

Válassz Te is sarok ülőgarnitúrát a nappaliba, mert

  • az összeillő bútorok már első pillantásra is jó ízlésről árulkodnak és a luxus benyomását keltik,
  • a szobához stílusban passzoló bútor karaktert ad a helyiségnek, szinte azonnal otthonosságot teremt,
  • ezáltal nem kell külön-külön összeválogatnod a foteleket vagy puffokat a sarokkanapé mellé, így több idő (és sok esetben pénz) marad a fontosabb dolgokra,
  • ez a bútor használhatóvá teszi a nehezen berendezhető sarkokat, de jól működik a nappali közepén is, ezért állandó lehetőséget nyújt az apróbb változtatásokra,
  • egy ilyen nappali bútor hosszú évekre kiváló befektetés.

A sarok ülőgarnitúra helytakarékos és pénztárcabarát családtag

A VIP Kanapé sarok ülőgarnitúrái sokféleképpen tehetik szebbé a mindennapjaidat. Sőt, egyes modellek nemcsak a használatot, hanem már a vásárlás folyamatát is leegyszerűsítik. 

Az Exit sarok ülőgarnitúra és a Leyla sarok ülőgarnitúra mellé például külön dohányzóasztalt sem kell beszerezned. A Lido System fekete bőr sarok ülőgarnitúrához pedig motoros relax TV fotel jár, amivel otthon is igazi moziélményt varázsolhatsz a nappalidba. Neked már csak a nassolnivalóról és a kedvenc filmedről kell gondoskodnod.


Sarok ülőgarnitúrával élmény a pihenés

A sarok ülőgarnitúrák nagy ülőfelületük miatt tökéletes és kényelmes helyszínei a délutáni alvásnak, ha kipihennéd a munka fáradalmait. 

Olvasni támadt kedved vagy esetleg ráfüggtél egy új sorozatra? Válassz foteles sarok ülőgarnitúrát, helyezkedj el kényelmesen és kapcsold ki a külvilág zaját. A sarok ülőgarnitúra puffján pedig bármikor kéznél lehet a távirányító vagy az aktuális olvasmányod. 

Indítsátok a hétvégét egy laza, kajarendelős, Netflixes estével. Tárcsázzátok a kedvenc éttermeteket, nyújtózzatok végig a sarokkanapén és használjátok lábtartónak a pihe-puha puffot. Ugye milyen jól hangzik?

Egy sarok ülőgarnitúrán jut hely a vendégseregnek

A sarok ülőgarnitúra elsőszámú előnye azonban az okos helykihasználás. Itt az idő, hogy meghívd barátaidat egy kellemes vacsorára az otthonodba. A finom falatok után mindenkinek jut hely a kanapén vagy a fotelben, többé nincs szükség plusz bútorokra a nappaliban.


Egy vadiúj sarok ülőgarnitúra közelebb hozza egymáshoz a családtagokat is. Végre lesz elegendő és kényelmes hely a meghitt ünnepléshez, az egész család letelepedhet a sarok ülőgarnitúrára. 

A sarok ülőgarnitúrákkal élhetőbb közösségi térré válik a nappali, mint akár egy U-alakú kanapéval, hiszen az elrendezés szabadságával nagyobb helyet hozhatsz létre a beszélgetésekhez, ahol mindenki lát mindenkit, mégis bensőséges hangulat uralkodik majd.


Sarok ülőgarnitúra kínálatunk folyamatosan változik, ne maradj le a legszebb darabokról, nézd meg a kínálatot most. 
Kezdd ITT »

Látogass el egy előre egyeztetett időpontban a VIP Kanapé 4000 m²-es bemutatótermébe, ahol VIP kiszolgálásban lehet részed, hiszen csak rád figyelünk majd. Találd meg nálunk új sarok ülőgarnitúrádat és próbáld ki személyesen is. Élvezd akár már aznap új sarok ülőgarnitúrád kényelmét az otthonodban. 
Kérj időpontot ITT »

Liquid error (sections/static-article line 99): internal