Ugrás a tartalomra
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Sarokkanapé akció a VIP Kanapénál

Sarokkanapé akció a VIP Kanapénál

Practical akciós sarokkanapé 

A Practical L-alakú akciós kanapé nagy párnái és hagyományos formavilága miatt többféle stílusú enteriőr éke lehet. Egyszerűen ággyá alakítható, 180 x 180 cm-es fekvőfelülete tökéletes méretű a munka utáni szunyókálásokhoz.

A Practical mindkét karfáján pohártartó kapott helyet. A tökéletes moziélménynek semmi nem állhat útjába, többé nem kell félned, hogy kiöntöd az üdítődet. Vágj neki a hosszú home office-napnak egy nagy adag frissítővel, ami így mindig kéznél lehet.  

Tudtad, hogy a sarokkanapé akció egyes modelljei többféle színben és anyagban is elérhetők? A Practical akciós kanapét kérheted világosszürke, bézs vagy grafitszürke árnyalatban is. Hozzád melyik passzol
Nézd meg ITT »

Asia Nagy sarokkanapé

Az Asia nagyméretű sarokkanapé a VIP Kanapé akciójának sokoldalú sztárja. A modern, letisztult forma mellett a különböző anyagok és színek más-más karaktert adnak ennek az állítható fej-és kartámlákkal ellátott akciós kanapénak.

A fekete bőr látványa és csillogása tekintélyt parancsoló, a matt fehér sarokkanapé időtlen klasszikus, a bézs-barna szövet pedig otthonosan hívogató. A vastag, hullámrugó+hideghab ülőfelület pedig páratlan puhasággal vár, akármelyik színt is választod akciós kanapédhoz.

Neked melyik tetszene?
Kattints IDE »

Carolina sarokkanapé

A Carolina a sarokkanapé akció legcsajosabb darabja, azonban a kellemes rózsaszín árnyalat egyáltalán nem hivalkodó, még a férfiak tekintetét is első pillantásra rabul ejti.

A Carolina akciós kanapé nagy, puha párnáival és állítható kar- és fejtámláival a csajos esték elengedhetetlen résztvevője. Hívd át a barátnőket, indítsd el a Netflixet, tegyétek fel a kedvenc arcmaszkotokat és igyatok meg egy finom koktélt.

A Carolina sarokkanapén élmény lesz kipihenni az egész heti rohanást. Ugye milyen jól hangzik?
Vess rá egy pillantást »

Lido System akciós sarokkanapé motoros relax ülésekkel

A Lido System akciós kanapé merész narancssárga árnyalata színt visz a szürke hétköznapokba, a hullámrugó és hideghab ülőfelület pedig páratlanul kényelmes.

A 2 darab relax ülésben hamar felveheted a tökéletesen pihentető testtartást, mert a lábtartó motorikusan emelkedik, a fejtámla pedig az igényeidhez igazodik.


A Lido System óriási, 300 x 240 cm-es akciós kanapén az egész család elfér, csak győzzétek eldönteni, kit illetnek meg a királyi relax ülések. Talán egy pörgős kártyaparti választ majd helyettetek?
Kattints IDE »

Blue akciós sarokkanapé

A VIP Kanapé sarokkanapé akciójának egyik legelőkelőbb darabja a Blue. Bársonyszerű szövet anyaga ebben a mesés mélykék színben garantáltan a helyiség központi elemévé teszi.

Óriási, 279 x 212 cm-es fekvőfelülete, könnyű ágyazhatósága és tágas ágyneműtartója miatt nemcsak tökéletes vendégágy, hanem akár a mindennapi alváshoz is kényelmes sarokkanapé.

A Blue akciós kanapé nagy méretével a társasági élet központja, színeivel és formáival mégis megnyugtató atmoszférát teremt.
Nézd meg te is »


Valamelyik akciós kanapé elnyerte a tetszésedet ezek közül? Kérj időpontot még ma, vidd haza akár már holnap!
Érdeklődj ITT »

Még nézelődnél? Folyamatosan bővülő sarokkanapé akciónk szebbnél szebb darabokat tartogat számodra.
Nézz körül ITT »

Előző cikk Melengető hatású lakberendezési ötletek télire