Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Sokszínű ülőgarnitúra típusok a VIP Kanapénál

Sokszínű ülőgarnitúra típusok a VIP Kanapénál

Klasszikus ülőgarnitúrák

Az ülőgarnitúrák leghagyományosabb modelljei a 3+2+1-es összeállítások. Egy ilyen ülőgarnitúrát egy háromszemélyes kanapé, egy kisebb, kétszemélyes kanapé és egy különálló fotel alkot. 

A klasszikus ülőgarnitúrák előnye, hogy

  • az L és U-alakú kanapékkal szemben tágasabb teret biztosítanak,
  • a tér adottságai szerint szabadon elrendezhetők, mégis egységes benyomást keltenek,
  • a beszélgetés résztvevői jól látják egymást, így senki nem érzi magát kirekesztve,
  • és egyes modellek még az U-alakú kanapéknál is több ülőhelyet tudnak biztosítani.

Megfelelően elrendezve a klasszikus ülőgarnitúrák a pezsgő társasági élet központja lehetnek, hiszen elegendő helyet biztosítanak a meghitt családi ünnepléshez és a rendszeres baráti összejövetelekhez is.

Ha gyakran fogadsz ottalvós vendégeket, a Reggio ágyazható ülőgarnitúra kitűnő választás.
Kattints IDE »


A Casino valódi bőr ülőgarnitúra pedig időtlen szépségével a legfiatalabbakat és az idősebb korosztályt is egyaránt lenyűgözi. Hullámrugó és hideghab ülőfelülete hosszú évekig biztosítja a családod kényelmét.
Nézd meg ITT »

Kétrészes ülőgarnitúrák

A kétrészes ülőgarnitúrák kevesebb helyet foglalnak, mint a hagyományos 3+2+1 leosztású ülőgarnitúrák, így ezek tökéletesek kisebb nappalikba is. 

A kétrészes modellek önmagukban is megállják a helyüket, de nagy előnyük, hogy nagyobb szabadságot nyújtanak a lakberendezés terén, hiszen tetszés szerint további kiegészítőket vásárolhatsz melléjük.

Kanapé fotellel

Az egyetlen kanapéból és fotelből álló ülőgarnitúrák elrendezésének szinte csak a képzeleted szab határt. Ez az ülőgarnitúra típus függetlenséget is biztosít, hiszen a nappaliban elkülöníthetsz egy olvasósarkot a fotellel, a kanapét pedig kifejezetten tévézéshez használhatod. A bútorok egysége viszont még így is szembetűnő és esztétikus marad.

Imádod az előkelő antik bútorokat és szívesen beszereznél egyet nappalidba? A Chesterfield ülőgarnitúra tökéletes választás.
Nézd meg ITT » 


Inkább a modern stílus és a kényelmi funkciók szerelmese vagy? Válaszd a Lido System ülőgarnitúrát és élvezd kedvenc műsorodat a motoros relax fotel kényelméből.
Kattints IDE »

Kanapé puffal 

Az ülőgarnitúrák puffjai multifunkcionális bútorok, amelyek működhetnek akár egyszerű lábtartóként olvasás, rejtvényfejtés, tv-nézés vagy munka közben. Vagy esetleg dohányzóasztalként is, ha azt szeretnéd, hogy a távirányító, egy tál nasi, a játékkonzol vagy az aktuális olvasmányod mindig a kezed ügyében legyen.

Az Exit sarokgarnitúra és a Leyla sarok ülőgarnitúra helytakarékos megoldások kis nappalikba. A tágas puff mellé sem szükséges külön dohányzóasztalt beszerezned. Rendezz társasjáték bajnokságot az otthonodban, hívd át a barátaidat és tegyétek a puffra a játéktáblát, amit a kanapéról mindenki könnyen el tud majd érni. 


Vagy csak a távirányítót és egy kis tányér chipset szeretnél magad mellett tudni? Válaszd a Chelsey 3+2 ülőgarnitúrát. A kis puffon minden fontos apróságodnak jut hely.

Ülőgarnitúrák kifejezetten filmezéshez

Nincs többé veszekedés, hogy ki nézheti a legkényelmesebb helyről a filmet. A VIP Kanapé extra funkciókkal ellátott ülőgarnitúrái igazi moziteremmé változtatják a Te nappalidat is, ahol mindenkinek a legjobb ülések jutnak majd.

A Dallas ülőgarnitúra 6 db relax ülésével az egész család vagy baráti társaság együtt élvezheti a filmet. Állítsátok be a lábtartókat ízlés szerint, helyezzétek el kedvenc üdítőtöket a pohártartókban és már kezdődhet is a mozizás.
Nézd meg ITT »


Emeld új szintre a moziélményt az Akira ülőgarnitúrával, teremts amerikai kényelmet az otthonodban. A süppedős, testet körülölelő kialakítás mellett 5 ülésben motoros relax funkció és a kétszemélyes kanapé közepén 4 db jó minőségű hangszóró kapott helyet. Csatlakoztasd az új házimozi rendszert a tv-hez vagy a telefonodhoz Bluetooth segítségével és indítsd el a legújabb filmet.
Kattints IDE »


Ülőgarnitúrát vásárolnál nappalidba? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában és találd meg a szoba leendő ékét a neked tetsző összeállításban, színben és stílusban. 
Kezdd ITT »

Látogass el egy előre egyeztetett időpontban a VIP Kanapé hatalmas, 4000 m²-es bemutatótermébe, ahol vadiúj ülőgarnitúrádat élőben is kipróbálhatod. Vidd haza új bútorodat készletről és élvezd már aznap új ülőgarnitúrád kényelmét otthonodban. Vagy kérj házhozszállítást, a VIP Kanapé ebben is segít Neked. 
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?