Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Színes sarokkanapék a legvidámabb lakásokba

Színes sarokkanapék a legvidámabb lakásokba

Hello színes sarokkanapé

A Hello színes kanapé egy L-alakú, jobbos vagy balos kivitelben is rendelhető, 294 x 174 cm-es bútor. Rendkívül univerzális darab, hiszen szögletes formáival, illetve az ülőfelületen és párnákon megjelenő négyzet alakú díszítővarrásaival szinte bármilyen stílusba remekül beépíthető. Ezüst lábaival pedig egyszerre ad a szobának modern és előkelő hangulatot.


A Hello színes sarokkanapé garantáltan biztosítja számodra azt a kényelmet, amiről mindig is álmodtál. A munkából hazaérve hívogató hullámrugó és hideghab felületén jól esik majd elnyújtózni, állítható karfáit pedig tetszés szerint használhatod könyöklőként vagy praktikus fejtámlaként.

A Hello színes kanapé többféle anyagban és árnyalatban rendelhető. Széles színpalettáján az elegáns bársonyos csillogás kedvelőjeként is egészen biztosan megtalálod az általad elképzelt árnyalatot, de abban az esetben is több tucatnyi szín közül válogathatsz, ha a kissé markánsabban texturált vagy luxushatású szöveteket részesíted előnyben.


Az univerzális szürkék és földszínek mellett a Hello színes sarokkanapé választható árnyalatai között a különleges kékek, a merész pirosak, az inspiráló sárgák és a megnyugtató zöldek is helyet kaptak. 

Válaszd ki a kedvencedet még ma »

Helga színes sarokkanapé

A 296 x 176 cm-es Helga színes kanapé első ránézésre egy robusztus felépítésű, nagy helyigényű bútornak tűnhet, de sarokkialakításának köszönhetően valójában szuperül képes kihasználni nappalid legnehezebben berendezhető részeit is.

A Helga színes sarokkanapé ügyesen ötvözi a modern kényelmi extrákat a klasszikus szögletes kanapék lehengerlően egyszerű stílusával. A tágas, jól hozzáférhető és pakolható ágyneműtartó mellett állítható fejtámlákkal és karfákkal gondoskodik maximális otthoni komfortérzetedről.


A Helga sarokkanapé az univerzális árnyalatok mellett színes kárpittal is rendelhető:

  • a rendkívül trendi okkersárgával garantáltan színt vihetsz a mindennapjaidba,
  • a mélykék szövettel a céges vacsorákhoz és a közös családi ünneplésekhez méltó elegáns vendégváró teret hozhatsz létre nappalidban,
  • a feltűnő angolzöld kárpit pedig hosszú éveken át lehetőséget biztosít arra, hogy bezsebeld az otthonodba érkező vendégek dicséretét. 

Nézd meg ITT »

Tiffi színes sarokkanapé

A Tiffi színes kanapé 293 x 170 cm-es méretével és kihúzható, 132 x 262 cm-es fekvőfelületével nemcsak az összebújós esti filmezéseknek, de az ottalvós vendégek fogadásának is tökéletes kiegészítője. 

A Tiffi színes sarokkanapé varázsát elsősorban visszafogottsága, másodsorban pedig lenyűgöző kényelme adja. Az ülőfelület letisztult díszítővarrásai és az ezüst lábak eleganciája mellett a hullámrugó és hideghab felület szinte olyan érzést nyújt, mintha egy puha felhőre huppannál le hazaérkezésed után. Sőt, a kattanó módszerrel állítható karfákkal és fejtámlákkal ezt a komfortérzetet még személyes igényeidhez is igazíthatod.


A szinte minden enteriőrbe passzoló bézs mellett a Tiffi színes kanapéra igazán különleges árnyalatokban is szert tehetsz. Bármelyiket is választod a figyelemreméltó okkersárga, a kék és a zöld határán elhelyezkedő Amazonas-zöld vagy az árnyalatnyi lilát is tartalmazó topázkék lehetőségek közül, ez a bútor egészen biztosan nappalid és társasági életed középpontja lesz majd.

Kattints IDE »



Megtetszett valamelyik színes sarokkanapé? Látogass el raktáráruházunkba és érdeklődj kollégáinknál az elérhető árnyalatokról!
Kérj időpontot még ma »

A végső döntés meghozatala előtt még nézelődnél? Találj rá új színes kanapédra a VIP Kanapé teljes kínálatában!
Kattints IDE »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?