Ugrás a tartalomra
Top 3 legnépszerűbb fehér étkezőasztal

Top 3 legnépszerűbb fehér étkezőasztal

1. Aachen fehér étkezőasztal

Az Aachen fehér étkezőasztalt egy csillogó, magasfényű asztallap és két darab különleges, matt fekete, trapéz alakú láb alkotja. Ez a fiatalos bútor tökéletes a nagyszabású baráti összejövetelekhez. A 160 cm-ről 200 cm-re bővíthető asztallap akkor is elegendő helyet biztosít egy vidám estéhez, ha a kedvenc XXL méretű pizzáitokat rendelitek.

A fehér étkezőasztal gyönyörűen mutat mindenféle fekete kiegészítővel: dekoráld az asztallapot egy fekete vázával vagy tányéralátétekkel, fesd az ablakkeretet feketére vagy válassz fekete színű konyhabútort és tálalószekrényt.


Az Aachen fehér étkezőasztal szinte bármilyen stílusú enteriőrben jól mutat, a modern minimalistától kezdve az egészen színes, dinamikus stílusig. 
Nézd meg ITT »

2. Ahaus fehér étkezőasztal

A 140 x 80 cm-es, fix kialakítású Ahaus fehér étkezőasztal az egyik legszebb modell a VIP Kanapé kínálatában. A magasfényű asztallap közepén egy csillogó üvegbetét kapott helyet, maga a fehér étkezőasztal pedig 4 db strapabíró, vastag lábon áll.

Az Ahaus fehér étkezőasztal különösen jól mutat a kifinomult ízléssel berendezett, elegáns otthonokban. Ha világos helyiségben helyezed el ezt a bútort, a napfény lágy csillogása az üvegbetéten semmihez sem fogható látványt nyújt majd. 


A fehér étkezőasztal mellé szuper választás pár ezüst lábbal rendelkező szék. Színben leginkább a fehér vagy szürke kárpitot ajánljuk. Már el is képzelted ezt a modellt az otthonodban? 
Kattints IDE »

3. Turin fehér étkezőasztal

A Turin fehér étkezőasztal egy igazán extra bútordarab, amelyet vendégeid garantáltan nem felejtenek el egyhamar. A szögletes formák, a középső, egyoszlopos láb hangsúlyossága, a betonminta és a sávos fémberakás mind-mind lenyűgöző részletek. Sőt, a szálcsiszolt, téglalap alakú talpazat még elegánsabbá teszi ezt a fehér étkezőasztalt.

A Turin fehér étkezőasztal mellett különösen jól mutatnak a koptatott kárpittal rendelkező, szürkés árnyalatú étkezőszékek és padok. 

A fehér étkezőasztal sok különböző textúrája mellé szerezz be pár zöld szobanövényt, hogy erősítsd a világos helyiség otthonosságát és harmóniáját. 
Inspirálódj ITT »

Hódítanak a szürke részletekkel díszített fehér étkezőasztalok

Az idei lakberendezési trendekben nagy divatnak örvend a fehér étkezőasztalok és a szürke szín izgalmas kombinációja. Ez a viszonylag semleges árnyalatú összeállítás előkelő érzetet kelt, főleg akkor, ha az anyaghasználat is vegyes. A fehér fás felületekhez remekül passzolnak a fémes, szürke részletek.

A szürke berakások elhelyezkedésének csupán a képzelet szab határt: megjelenhetnek a talapzaton, a lábazat díszítésében vagy akár az asztallap közepén is. A szürke részletekkel tarkított fehér étkezőasztalok elegáns színösszeállítását székekkel és egyéb dekorációkkal még tovább tudod fokozni. 

A szürke-fehér étkezőasztalok olyan univerzális modellek, amelyek hosszú-hosszú évekig divatosak maradnak. Formatervezésük pedig annyira kreatív, mintha csak műalkotások lennének. Olvass róluk bővebben ITT » 


Fehér étkezőasztalt keresel új lakásodba? Vagy fehérre cserélnéd jelenlegi ebédlőasztalodat?
Nézz körül a kínálatunkban »

Kérj időpontot és gyere el a VIP Kanapé óriási raktáráruházába. Nézd meg a készleten lévő fehér étkezőasztalokat élőben is!
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Lakberendezés nappalid harmóniájának megteremtéséhez