Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 5 3 személyes kanapé 2022-ben

Top 5 3 személyes kanapé 2022-ben

1. Duett háromszemélyes kanapé

A Duett 3 személyes kanapé esztétikus, hagyományos formavilága bármilyen stílusú szobában jól érvényesül. Visszafogottsága és nagy, puha párnái szinte invitálnak, hogy ezen a háromszemélyes kanapén hajtsd álomra a fejed.

Jó hír, hogy a Duett háromszemélyes kanapé nemcsak a délutáni szunyókálások, hanem a mindennapi alvás kelléke is lehet. Memóriahabos fedőmatrac gondoskodik éjszakád nyugalmáról, 160 x 202 cm-es fekvőfelülete pedig egy normál franciaágy méretével ér fel.

A Duett színeit és anyagát is te választhatod ki. Ugye milyen jól hangzik?
Kattints a részletekért »


2. Toulon háromszemélyes kanapé

A Toulon 3 személyes kanapé az időtlen elegancia megtestesítője. Bőrhatású szövete tekintélyt sugároz és gyönyörűen csillog. Ez akkor érvényesül igazán, ha természetes fény éri, ezért érdemes ablak közelében elhelyezni.

A Toulon egy 260 x 100 cm-es, nagyméretű háromszemélyes kanapé, így különösen jól mutat egy impozáns könyvespolc előtt. 

Máris kedvet kaptál, hogy ezen a kényelmes 3 személyes kanapén fekve merülj el az aktuális olvasmányodban?
Tekintsd meg a Toulon-t ITT »

3. Amira 3 személyes kanapé

Az Amira háromszemélyes kanapé a vendégszobák sztárja. Ágyazható, ágyneműtartós kialakításának köszönhetően hamar vendégággyá alakítható, 145 x 202 cm-es fekvőfelülete pedig egy kisebb franciaágy méretéhez hasonlít. 

Az óriási, pihe-puha párnákon pedig nappal is jól esik hátradőlni, így ez a 3 személyes kanapé remek helyszínt biztosít a kellemes beszélgetésekhez.

Az Amirával vendégeid maximálisan otthon érezhetik magukat nálad.
Nézd meg ITT »

4. Domino 3 személyes kanapé

A Domino háromszemélyes kanapé a VIP Kanapé kínálatának egyik legjátékosabb újdonsága. A bohó varrások és a szögletes formák garantáltan rabul ejtik a tekintetet, a 190 x 94 cm-es méret pedig garzonlakásba is rendkívül praktikus.

Ez a 3 személyes kanapé vidám darabja lehet bármely fiatalos nappalinak, ezt az érzést pedig tovább növelheted, ha élénk, narancssárga színben rendeled meg a Dominót.

Ne habozz, vigyél színt a mindennapjaidba a Domino háromszemélyes kanapéval.
Kattints IDE »

5. Lincoln háromszemélyes kanapé

A Lincoln 3 személyes kanapé a bőrhatású anyagok és a pihe-puha szövetek frappáns ötvözésével letisztult kelléke lehet az irodádnak, dolgozószobádnak. Visszafogott, pasztell színeivel megnyugtató hangulatot sugároz, így akár az üzleti megbeszélések helyszíne is lehet.

Ne ülj egész nap a monitorod előtt! Szakítsd meg pihentető szünetekkel a munkát, nyújtózz el 5-10 percre a Lincoln 3 személyes kanapén.
Nézd meg ITT »


Úgy érzed, megtaláltad álmaid háromszemélyes kanapéját? Akár már pár napon belül azon pihenhetsz.
Kérj időpontot még ma »

Még keresed az igazit? Kínálatunkban még több 3 személyes kanapét találsz.
Kattints ide »

Előző cikk Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold