Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 5 modern sarokkanapé

Top 5 modern sarokkanapé

Modern sarokkanapé időtlen külsővel - Laredo sarokkanapé

A Laredo sarokkanapé kitűnő átmenet a hagyományos és a modern stílus között. Puha párnáinak és klasszikus karfáinak köszönhetően hívogatóan otthonos, viszont a beépített LED-csík futurisztikus külsőt kölcsönöz neki.

Fiatal pároknak ajánljuk, hiszen ez a modern sarokkanapé az otthoni mozizós esték sztárja. A hangulatvilágítás mellett a mérete is óriási (322 x 195 cm-es), így akár a barátokat is áthívhatjátok, hogy aztán egy finom pizza társaságában megvitassátok a kedvenc sorozatotok új epizódjait.

De a Laredo akkor is jó választás, ha a filmezést társasozós vagy beszélgetős estére cserélnétek. A pezsgő társasági életeteket még jobban feldobják majd a beépített hangszórók. Dőlj hátra, indítsd el a legütősebb lejátszási listádat és máris kezdődhet a buli.

A Laredo fiatalosságát erősíti, hogy rendeléskor számos szín és anyag közül választhatsz.

Kezdődhet a mozimaraton? Indítsd életed következő epizódját a Laredo sarokkanapéval.

Katt IDE »

Modern kanapé sci-fi rajongóknak - Lightning sarokkanapé

A Lightning sarokkanapé a Laredo prémium nagytesója. Még bátrabb, még merészebb és még modernebb formák jellemzik. Ez a modern sarokkanapé garantáltan a szoba központi eleme lesz, RGB LED-csíkja feldobja majd a helyiséget.


Nem csak különleges vonalvezetése miatt érdemes ezt a kanapét választani. Nyitható kialakításban is megrendelheted, úgy pedig 154 x 271 cm-es fekvőfelülete egy kisebb franciaágy méretének felel meg.

Vidd haza villámgyorsan a Lightning sarokkanapét.

Nézd meg ITT »

Óriás L alakú kanapé minimalistáknak - Carrier sarokkanapé

A Carrier modern sarokkanapé 275 x 235 cm-es méretével igazi monstrum, de légies, egyszerű formatervezése miatt sokféle enteriőrben megállja a helyét. 

Kreativitásod már a sarokkanapé kiválasztásánál szárnyalhat. A letisztult barna és szürke árnyalatoktól kezdve a tűzpirosig a színnek szinte csak a képzeleted szabhat határt. Ezt a sarokkanapét választhatod szövet- vagy textilbőr kárpitozással, sőt a kettő kombinációjával is. 


A kényelmedet könnyen kezelhető, kattanó fejpárnák biztosítják majd.

A modern Carrier sarokkanapén mindenkinek jut hely.

Kattints IDE »

A modern kanapék kaméleonja - Hello sarokkanapé

A 294 x 174 cm-es Hello szövetkanapé a hullámrugó és a hideghab kombinációjának köszönhetően páratlanul kényelmes a délutáni társasjáték-partikhoz és a vendégek sem győzik majd dicsérni. 


Ez a modern sarokkanapé jobbos és balos kialakítással egyaránt a tiéd lehet. Az ágyneműket pedig egyszerűen elrejtheted a tágas ágyneműtartóba. Az óriási (160 x 220 cm-es) fekvőfelület pont akkora, mint egy franciaágyé.

Óriási anyag- és színválaszték áll a rendelkezésedre. Évek óta trendik a mustársárga és a smaragdzöld kanapék, de a türkiz és a halvány piros is a nappalid éke lehet.

A nagy puha párnák és az állítható kartámla pedig csak hab a tortán.

A Hello már sok háztartásban bizonyított.

Nézd meg ITT »

A legmodernebb sarokkanapé a VIP Kanapé kínálatában? - Palladio L alakú kanapé

Maximalistáknak ajánljuk a Palladio L alakú sarokkanapét, hiszen ebből a modellből semmi sem hiányzik. Óriási, 320 x 220 cm, ezért az egész család kényelmesen elfér rajta. Nyugodtan hívd át a rokonokat, barátokat, nem lesz szükség plusz székekre!

Ha pedig a modern külső mellett páratlan kényelemre vágysz, a sarokkanapé extrái biztosan tetszeni fognak:

  • Elektromosan állítható az ülés támlája, így akár délután a kanapédon sziesztázhatsz.
  • Állítható az ülésmélység is, így idősebbeknek, mozgáskorlátozottaknak is bátran ajánljuk.
  • Az állítható fejtámla pedig az összes családtag igényeit kielégíti filmezés közben. 

Ne érd be kevesebbel! A Palladio a te otthonodban is jól mutatna.

Kattints IDE »


Megtetszett valamelyik? 
Nézd meg és próbáld ki élőben is »

Még több modern sarokkanapéra vagy kíváncsi? 
Nézd meg aktuális kínálatunkat itt »

Liquid error (sections/static-article line 99): internal