Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 5 modern ülőgarnitúra-funkció

Top 5 modern ülőgarnitúra-funkció

1. Modern ülőgarnitúrák ágyazható kivitelben

Az ágyazható modern ülőgarnitúrák a legpraktikusabb bútorok vendégváráshoz, hiszen segítségükkel nem kell egy külön vendégszobát berendezned. Az ilyen modern ülőgarnitúrák jellemzően rendelkeznek ágyneműtartóval. Ez sokat segít a nappali rendjének fenntartásában, mert vendégeid elhelyezhetik benne a csomagjaikat vagy az éjszaka használt ágyneműket is.

Amara modern ülőgarnitúra

Az Amara egy 3+2+1 részes modern ülőgarnitúra, melynek háromszemélyes kanapéja kihúzható ággyá alakítható, a kétszemélyes kanapé pedig ágyneműtartóként funkcionál. 

Fogyaszd el kihagyhatatlan, napindító kávédat a különálló fotel kényelmében. Induljon jól a reggel, olvasd át a friss híreket a telefonodon, élvezd modern ülőgarnitúrád páratlanul puha hullámrugó-hideghab ülőfelületét.


Az Amara modern ülőgarnitúrát választható szövettel rendelheted meg.
Kattints IDE »

2. Modern ülőgarnitúrák állítható fejtámlával

Egy modern ülőgarnitúra igazi luxus érzetét kelti, ha igényeid szerint és magasságodhoz mérten állítod be a fejtámláit. Képzeld el, hogy hátradőlve, kinyújtott lábakkal elmerülsz egy kicsit a csendben és lehunyt szemmel meditálsz a napfényes nappalidban. Ezt az idilli érzést egy jól beállított fejtámla jelentősen növeli.

Reggio modern ülőgarnitúra

A Reggio a VIP Kanapé egyik legkülönlegesebb 3+2+1 részes, állítható fejtámlás modern ülőgarnitúrája. Egyedi megoldásként a fotelon is helyet kapott egy fejtámla, így a Reggio különálló fotelja igazi meccsnézős bútor. Készítsd oda magad mellé a széles karfára a távirányítót és egy tál popcorn-t, ha pedig unalmassá válna a mérkőzés, csak döntsd el a fejtámlát és szunyókálj egyet.


A Reggio modern ülőgarnitúra visszafogott föld színeivel a Te nappalidba is tökéletes választás.
Nézd meg ITT »

3. Modern ülőgarnitúrák pohártartóval

Te is imádnád, ha filmezés közben nem kellene egy kényelmes pózt megtörnöd azzal, hogy odahajolsz a dohányzóasztalhoz a poharadért vagy kimész a konyhába egy kis frissítőért? A modern ülőgarnitúrák pohártartós modelljei gondoskodnak a filmnézés teljeskörű élményéről, üdítőd mindig kéznél lehet és otthon is a moziban érezheted magad.

Dallas modern ülőgarnitúra

A Dallas modern ülőgarnitúra 6 db pohártartóval gondoskodik arról, hogy az egész baráti társaságod zavartalanul izgulhassa végig a legújabb filmet, amit együtt néztek. Készítsétek be kedvenc üdítőtöket, rendeljetek pizzát és induljon a mozimaraton.


A Dallas modern ülőgarnitúra hagyományos stílusú, szuperpuha ülésekkel ellátott kanapé. Ízlés szerint szürke vagy barna színben is kérheted.
Kattints IDE »

4. Modern ülőgarnitúrák kényelmes relax ülésekkel

Ugye milyen jó lenne, ha kanapédon teljesen elengedhetnéd magad, kinyújtott lábakkal pihenhetnél egy jó könyvvel a kezedben, kényelmes pózban? A modern ülőgarnitúrák relax ülései lehetővé teszik mindezt és ha többen vagytok, akkor sem veszed el mások elől az ülőhelyeket. 

Cleveland modern ülőgarnitúra

A Cleveland modern ülőgarnitúra 5 db relax tv üléssel biztosítja családod kényelmét. Mindenki kiválaszthatja a kedvenc helyét és munka vagy suli után együtt nyúlhattok el a nappaliban, miközben megbeszélitek, kivel mi történt aznap. 

Ez a modern ülőgarnitúra akkor is praktikus, ha kisgyerek van a családban. Olvass fel a kedvenc mesekönyvéből a nyitott relax ülésekben ülve, ha pedig elálmosodnátok, bármikor szundíthattok egyet. 

A Cleveland modern ülőgarnitúra igazi családi bútor.
Nézd meg ITT »

5. Modern ülőgarnitúrák beépített Bluetooth hangfalakkal

Emeld új szintre az otthoni zenehallgatást a modern ülőgarnitúrák speciális darabjaival. A beépített hangfalakkal ellátott bútorokhoz Bluetooth kapcsolat segítségével csatlakoztathatod mobilodat vagy televíziódat. Indítsd el a kedvenc lejátszási listádat és induljon a pörgős buli vagy pihenj a lágy dallamokat hallgatva.

Akira modern ülőgarnitúra

Az Akira modern ülőgarnitúra 4 db beépített Bluetooth hangszóróval hozza el kedvenc slágereidet a nappalidba. Válaszd ezt a bútort, ha igazán kimaxolnád az otthoni luxus fogalmát, hiszen az Akira modern ülőgarnitúra pohártartókkal és 5 db relax üléssel is gondoskodik a pihentető pillanatokról.

Ez a minden egyben modern ülőgarnitúra garantáltan lenyűgözi majd a vendégeidet. Legyél Te az este sztárja, indíts el egy hangulatos aláfestő zenét és élvezzétek a hamisítatlan, amerikai süppedős kényelmet beszélgetés közben. 
Kattints IDE »


Modern ülőgarnitúrát szeretnél nappalidba felejthetetlen extra funkciókkal? Találd meg a VIP Kanapénál következő bútorodat.
Kezdd ITT »

Megtetszett valamelyik modern ülőgarnitúra? Foglalj időpontot és próbáld ki hatalmas, 4000 m²-es raktáráruházunkban. Vadiúj modern ülőgarnitúrádat akár már aznap hazaviheted készletről.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé