Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Idea franiciaágy - Vip kanapé

Tudtad, hogy nálunk a franciaágy matraccal és matrac nélkül is kérhető?

Az otthonunsk egyik legfontosabb bútora az ágy, azonban nem mindegy, hogy a franciaágy matraccal vagy anélkül kerül-e kiszállításra. Az utóbbi esetben külön matracot is kell vásárolni, ami egy kis utánajárással is jár. Kinek melyik éri meg jobban? Most ezt a témát járjuk körül.


Mi kell a nyugodt alváshoz?

A pihentető alvás ismérveiről sok helyen lehet olvasni, és biztosan te is tisztában vagy azzal, mennyire fontos, hogy legalább napi 7-8 órát pihenéssel töltsünk. Ez ad ugyanis kellő energiát, alvás közben regenerálódnak a sejtjeink, új erőre kapunk.

A komfortos pihenéshez a szoba berendezése is nagyban hozzájárul. Legyen megfelelő a hőmérséklet, legyen tisztaság, rend a helyiségben, és ha lehet, mellőzzük az elektromos eszközök használatát itt! A tévének, laptopnak nem igazán van helye a hálószobában.

A nyugodt alvás feltétele még a megfelelő matrac. Hogy kinek melyik típus válik be, az sok mindentől függ. Egyes embereknek a kemény, míg másoknak a puhább, süppedősebb felület a jó.

Létezik memóriahabos, táskarugós és hideghabos matrac is – mind kapható nálunk – érdemes utánaolvasni, melyiknek mi az előnye, és az igényeidnek megfelelőt kiválasztani, ha arra kerül a sor.


Franciaágy matraccal: a legpraktikusabb megoldás

A franciaágy kínálatunkat megtekintve láthatod, hogy egyes modellek esetében megvásárolható a franciaágy matraccal és anélkül is, csak ágyráccsal. Amennyiben az előző lehetőséget választod, akkor nem kell külön matracot is venni, viszont a felület adott lesz.

A betétes (azaz beépített rugós matracos) ágyainkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnék elhúzni a vásárlás menetét, és akár azonnal elvihető franciaágyat keresnek. Ha megfelel számodra a táskarugós matracos ágy, akkor gyorsan és egyszerűen rendelheted meg ezeket a modelleket.

Ám, hogy ne végy zsákbamacskát, azt ajánljuk, hogy látogass el hozzánk, és próbáld ki személyesen, hogy esik a fekvés egy betétes franciaágyon! Előzetes bejelentkezés szükséges ahhoz, hogy fogadni tudjunk XV. kerületi bemutatótermünkben.


Kiknek ajánljuk a betétes franciaágyat?

Ezek a modellek jellemzően magasabbak, mint egy matrac nélkül kínált, ágyrácsos ágy. Ha például az Idea franciaágy termékünket megtekinted, láthatod, hogy többféle változatban is kínáljuk.

Amennyiben a betétes verziót választod, akkor a betétnek köszönhetően jóval magasabban lesz a fekvőfelület: ez esetben 65 cm. Ez jó választás az idősebbeknek vagy azoknak, akik nehezebben mozognak, és megerőltető számukra reggel felállni az ágyból.

De ha mindenképp hideghabos vagy memóriahabos matraccal kéred ezt a terméket ugyanilyen magasságban, arra is van mód, de ekkor magasabb matracot kell választani az ágyrácsra, ezt sok esetben külön rendelni kell.

Létezik még egy megoldás is: a hideghabos fedőmatrac. Ezzel a praktikus kiegészítővel még magasabbá teheted a fekvőfelületet. Másrészt így a rugós matrac helyett a komfortosabb hideghab matracon fekhetsz, amely a gerincet jobban alátámasztja.


A franciaágy matraccal és matrac nélkül is rendelkezik ágyneműtartóval

Azok a franciaágyak, amelyek kérhetők mindkét változatban ágyneműtartósak: ezt fel is tüntettük az adatlapokon. Nem kell tehát aggódnod amiatt, hová kerülnek a lakástextilek, paplanok, párnák.

A Valencia franciaágy például hatalmas nyitható ágyneműtartóval rendelkezik, emellett rendkívül modern kivitelű is. Igazán szép ágy még az Amalfi is, amely kis és nagy fejtámlával is kérhető.

Az ágyat igényeid alapján rendeld meg, mindegyik verzió elérhető háromféle méretben:

  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
  • 180 x 200 cm

Keress bennünket, és szívesen adunk bővebb tájékoztatást minden termékünkről!



Előző cikk Hol hasznosítható egy kanapé ágyneműtartóval?
Következő cikk Bővíthető étkezőasztal székekkel modern otthonokba