Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Variációk ágyazható sarokkanapéra

Variációk ágyazható sarokkanapéra

Új Toulon ágyazható sarokkanapé

Az Új Toulon ágyazható sarokkanapé egy hagyományos stílusú bútor, melynek ülőfelületét visszafogott négyzetes díszítővarrások díszítik és formái is a klasszikus dizájnelemeket követik.

A Toulon ágyazható sarokkanapé legújabb modelljét teljesen személyre szabhatod, hiszen

  • kétféle - 290 x 185 cm-es vagy 260 x 185 cm-es méretben is megrendelheted,
  • jobbos és balos kivitelben is kérheted,
  • többféle anyag közül választhatsz vagy akár kombinálhatod is őket.

VIP Kanapé tipp: A hagyományos stílust bátrabb színválasztással is ellensúlyozhatod: Új Toulon ágyazható sarokkanapédat akár pacsuli rózsaszín árnyalatban is megrendelheted.


Az ágyazható sarokkanapé óriási előnye, hogy háttámláját lehajtva egy kisebb franciaágy méretével megegyező, 140 x 220 cm-es fekvőfelületet hozhatsz létre. Ezáltal az Új Toulon akár mindennapi alváshoz is kiváló választás.
Nézd meg ITT »

Clara ágyazható sarokkanapé

A 282 x 194 cm nagyságú Clara ágyazható sarokkanapé egy nagyon modern bútor. Visszafogottan csillogó ezüst lábait remekül kiegészítik a markáns, vízszintes díszítővarrások az ülőfelületen és a háttámlán, állítható kar- és fejtámlái pedig maradéktalanul megfelelnek a mai kényelmi elvárásoknak.

A Clara ágyazható sarokkanapé ággyá alakítva 210 x 124 cm-es fekvőfelületet biztosít, amely rendkívül helytakarékos megoldást kínál, ha ottalvós vendégeket fogadsz. A remek helykihasználást a hosszanti oldal felnyitható ágyneműtartója fokozza, amely olyannyira tágas, hogy az ágyneműk mellett akár szeretteid csomagjainak is marad benne hely.


A többféle színben rendelhető Clara ágyazható sarokkanapé minden árnyalatának más-más karaktere van: a 2022-ben szupertrendi mentazöld textilbőr könnyed, fiatalos benyomást kelt, a merész narancs-barna, textilbőr-bársony kombináció azonnal megragadja a tekinteteket, a vidám napsárga bársony pedig egész évre nyarat varázsol a nappalidba.

A Clara ágyazható sarokkanapé szuper választás, ha sugárzó személyiségedhez passzoló, egyedi bútort választanál otthonodba.
Kattints IDE »

Chef ágyazható sarokkanapé

A Chef ágyazható sarokkanapé egy igazi különlegesség a VIP Kanapé kínálatában, hiszen a kihúzható bútorok valódi bőr kárpittal viszonylag ritka jelenségnek számítanak a piacon.


A 265 x 205 cm-es ágyazható sarokkanapé nem csak emiatt tűnik ki a megszokott nappali bútorok közül: ívelt karfája, varrásokkal díszített, pihe-puha ülőfelülete és relax fejtámlái egyedülálló egyveleget alkotnak a modern és a hagyományos stílus határán. Emiatt a Chef ágyazható sarokkanapé remekül mutat minimalista, klasszikus, elegáns, de akár bohém otthonokban is.

A Chef ágyazható sarokkanapé a modern élet összes igényét képes kielégíteni, mert

  • pár pillanat alatt kihúzható és ággyá alakítható,
  • rendkívül könnyen tisztítható,
  • relax fejtámlája és minőségi tömőanyaga tökéletes alátámasztást nyújt a testednek a munkához, az olvasáshoz és akár a délutáni sziesztához is.

A Chef ágyazható sarokkanapé univerzális fehér, barna-bézs, szürke és fekete színekben elérhető. A Te nappalidba melyik illene legjobban?
Derítsd ki ITT »


Praktikus ágyazható sarokkanapét keresel nappalidba, amelyen vendégeidet fogadhatod vagy akár minden éjjel álomra hajthatod a fejed? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában.
Kattints IDE »

Gyere el 4000 m²-es bemutatótermünkbe és győződj meg élőben is az ágyazható sarokkanapék kényelméről. 
Érdeklődj ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé