Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Variációk nappali bútorokra

Variációk nappali bútorokra

Nappali bútor a harmónia megteremtéséhez: komplett nappali falak

Az egységesség és harmónia megteremtése nem csak a feng shui szerint fontos lakberendezési szempont. A nappali bútorok összhangja elősegíti idegrendszered számára a pihenést és a külső szemlélő számára is rendezettséget sugároz.

A több részből álló, de ugyanolyan stílusú, színű és formájú nappali bútorokkal időt és energiát spórolhatsz meg, hiszen egy komplett nappali fallal sok kisebb döntéstől kíméled meg magad. Habár egy komplett szekrénysorral egy lépésben szerezheted be a nappalid bútorainak túlnyomó részét, ez nem azt jelenti, hogy ezzel elveszíted a lakberendezés szabadságát.


A komplett nappali bútor összeállítások egyes elemeit Te magad válogathatod össze, így

  • attól függően választhatsz magadnak komódokat, polcokat és vitrineket, hogy mennyi tárolóhelyre van szükséged,
  • egészen biztosan otthonod méretbeli tulajdonságaihoz tudod igazítani a nappali bútorok felosztását,
  • csak a számodra szükséges nappali bútorokat kell megvásárolnod,
  • amerikai konyhás nappali esetén tálalószekrénnyel kapcsolhatod össze a két helyiséget.

A VIP Kanapénál univerzális stílusú és kialakítású nappali bútorok közül válogathatsz.
Nézz körül a nappali falak kínálatában »

Nappali bútor tároláshoz: komód a nappaliba

Amikor a gardróbszekrényedből már szinte kicsordulnak a ruhák, érdemes más tárolóhelyek után nézned. Ha a hálószobád túl szűkös egy újabb berendezési tárgyhoz, az egyik legprakitkusabb nappali bútor, a komód szuper megoldás lesz a problémádra.

A kompakt méretű, zárt szekrények a nappali bútor összeállítások diszkrét darabjai. 


Leendő komódodban a ruhák mellett elrejtheted szem elől 

  • az elektronikus eszközeid kiegészítőit (pl. kábeleket, töltőket, elemeket),
  • a háztartásban szükséges szerszámokat,
  • a nagytakarítások elengedhetetlen kellékeit, a tollseprűket, antistatikus- és nedves törlőkendőket,
  • a tartalék zsebkendőket,
  • az évszaknak megfelelő illatú gyertyákat és egyéb lakásillatosítókat,
  • a ritkán használt gyógyszereket, krémeket és táplálékkiegészítőket,
  • a tv és/vagy játékkonzol tartozékait,
  • a kedvenc társasjátékaidat,
  • a garanciális termékek dobozait,
  • és a hobbidhoz szükséges kellékeket (pl. egy hímzőszettet vagy pár keresztrejtvényt).

Praktikus nappali bútor a hétköznapokra és vendégváráshoz: a dohányzóasztal

A nappali bútorok egyik leghasznosabb eleme a dohányzóasztal. A hétköznapokban nagy segítséget jelent, ha olvasás vagy filmezés közben nem egy tálcán kell egyensúlyoznod a frissítődet és a nassolnivalódat, hanem alig karnyújtásnyi távolságra helyezheted el őket a kanapétól.


Amellett, hogy a dohányzóasztal segít megelőzni az üdítők és rágcsák kiborulását, állandó helyet biztosít kedvenc kártya- és társasjátékaidnak, aktuális olvasmányodnak, valamint a távirányítóknak is. Ezért egy dohányzóasztal hasznos nappali bútor akkor is, ha barátaiddal a következő társasjáték partit nálad tartanátok.

Kényelmes nappali bútor a hobbijaidhoz: fotel

Ugye Te is imádsz az ablakon beáramló lágy napsugarak fényében és melegében ejtőzni? Esetleg mindezt egy jó könyv vagy ezerszer látott klasszikus film társaságában művelni? Egy egyszemélyes nappali bútorral, vagyis fotellel mindezt királyi kényelemben élvezheted.

A fotel olyan nappali bútor, amellyel komfort szempontjából egészen biztosan nem lősz majd mellé. A lekerekített formák barátságossá teszik a nappalid hangulatát, ha pedig multirelax funkciós és/vagy lábtartós modellt választasz, szinte garantált, hogy a fotel lesz az új kedvenc helyed a lakásban.

VIP Kanapé-tipp: válassz színes szövetfotelt, ha nappali bútor összeállításodat egy állandó vidámságot sugárzó elemmel szeretnéd feldobni.

A nappali bútorok legfontosabbika: a kanapé

Ha nappali bútorokról beszélünk, természetesen a kanapékról sem feledkezhetünk meg, hiszen szinte mindenki erre a bútorra gondol, ha meghallja a nappali szót.

A VIP Kanapé kanapé kínálatában a modern trendeknek megfelelő daraboktól kezdve, a hagyományos és barátságos szövetkanapékon át, a luxusérzetet nyújtó bőrkanapékig mindenféle stílusú nappali bútort megtalálsz. 

A tökéletes kanapé kiválasztása kétségkívül az egyik legfontosabb lépése lakásod berendezésének, hiszen ez a nappali bútorok leghangsúlyosabb darabja. Kezdd tehát ezzel a lakberendezési folyamatokat, majd a többi kiegészítőt igazítsd a megvásárolt kanapé stílusához.


Remek ár-érték arányú nappali bútorokat keresel és nem szeretnél kompromisszumokat kötni a stílus, a színek és az anyagok tekintetében? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában.
Kezdd ITT »

Megtetszett valamelyik nappali bútor? Ne habozz, látogass el raktáráruházunkba, nézd meg és próbáld ki élőben is.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Miért hasznos, ha ágyneműtartó is tartozik az ágyhoz?