Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
3 személyes ágyazható kanapét keresel? Mutatjuk, milyen lehetőségekkel találkozhatsz!

3 személyes ágyazható kanapét keresel? Mutatjuk, milyen lehetőségekkel találkozhatsz!

Nem ritka, hogy valaki 3 személyes ágyazható kanapét keres az otthonába, hiszen egy ilyen bútor nagyon is kényelmes, komfortos, többen elférnek rajta. Este pedig – ha szükséges – ki lehet húzni, és ágyat varázsolni belőle.

De vajon csak a hagyományos változatokban gondolkodhatunk? Bizonyára nem! Cikkünkben be is mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak, ha egy szélesebb kanapéra vágysz, amely ágyazható is. Megnézzük a méreteket, ötleteket is adunk a választáshoz.

A hagyományos, 3 személyes ágyazható kanapé

Amikor azt a kifejezést hallod, hogy 3 személyes ágyazható kanapé, akkor bizonyára a kanapé kategóriában is megtalálható, mindenki által ismert modellek jutnak először eszedbe. Ezeknél a bútoroknál a méretre kell figyelni, hiszen nem mindegy, milyen szélesek.

Úgy számolj, hogy egy ember kényelmesen 60-70 cm helyet foglal el: ezt ha hárommal megszorzod, akkor 180-210 cm-et fogsz kapni. De ahhoz, hogy valóban jólessen a pihenés a bútoron, érdemes minél szélesebb modellt választani, kb. 220 cm-es legyen legalább a kanapé.

Nagyon sok ilyen terméket találsz nálunk is, mi most az egyik újdonságunkra, az Emilio 3 személyes ágyazható kanapéra hívnánk fel a figyelmedet. Ez egy nagyon dizájnos, modern darab, amely 230 x 107 cm. Többféle színben, többféle szövettel is kérhető, akár állatbarát kárpitozással is.

A nyitható kanapénál a fekvőfelületet a háttámla ledöntésével kapjuk meg: ez esetben nem lesz törés a deréktájékon a felületen. Két ember számára is elégséges lehet a fekvőfelület az alváshoz: 147 x 196 cm.

Egy másik javaslat a 3 személyes ágyazható kanapéra: a sarokülő

Amennyiben nem ragaszkodsz a hagyományos 3 személyes kanapéhoz, hanem a nappali berendezéséhez jól illene egy sarokkanapé is, akkor e termékek között is bátran nézz szét! Egyesek kimondottan ezeket a modelleket keresik, ha nagyobb a család, hiszen itt 3, de akár 4 ember is kényelmesen le tud ülni beszélgetni, ha arról van szó.

Természetesen itt is az ágyazható változatokat nézd. Nagyon sokféle van ebből is a kínálatunkban! De hogy melyek a legkedveltebb modellek? Nézzünk egy párat!

  • Helga: Ágyazható, ágyneműtartós sarokkanapé, amely több színben is rendelhető. Mérete: 296 x 176 cm, fekvőfelülete: 137 x 220 cm.
  • Linea: Egy igazán modern bútor, mely 275 x 175 cm, ágyazható: 130 x 210 cm-es felületet biztosít az alváshoz.
  • Sydney-SE: Egy kompakt méretű kis sarokülő, amely azonban nagy fekvőfelülettel rendelkezik. 3 személyes ágyazható kanapé 260 x 181 cm-es adatokkal, de könnyen ággyá alakítható, így pedig 160 cm x 200 cm lesz a hely! Ágyneműtartója is van. Akár mindennapi alváshoz is használható a bútor, mert fedőmatrac is jár hozzá. Jobbos és balos kivitelben egyaránt rendelhető.
A 3 személyes ágyazható kanapé mint az ülőgarnitúra része
  • Van még egy megoldás, ha 3 személyes ágyazható kanapét szeretnél tenni a nappalidba, és elég nagy az alapterület: válassz 3+2+1 ülőgarnitúrát. Itt a leghosszabb kanapé az, amelyen aludni lehet, a kisebbikben jellemzően ágyneműtartó található, illetve a fotel praktikus kiegészítőként szolgál.

    Sokan szeretik ezt a fajta elrendezést is, mert több főnek is jut hely, mikor beszélgetnek, társasjátékoznak. Nagyobb családok számára különösen ideális ez a bútorfajta.

    A Carrier 3-2-1 modellünk állítható fejtámlákkal és karfákkal rendelkezik, nagyon modern darab, kérésre ágyazható változatban is elkészítjük. A 3-as kanapé mérete itt 244 x 93 cm. Nagyon sokan választják, mert méreteiben módosítható, és puff is rendelhető hozzá.

    Láthatod tehát, hogy igen sokféle lehetőséged van, ha egy 3 személyes ágyazható kanapé kellene a nappalidba, Keress bennünket bátran a további ötletekért!



  • Previous article L alakú kanapé mindennapos alvásra – ismerd meg a lehetőségeket!
    Next article Amit a legtöbb ember keres nálunk: ágyazható kanapé