Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
3+1 modern étkezőszék nem csak modern otthonokba

3+1 modern étkezőszék nem csak modern otthonokba

1. Chris modern étkezőszék

A Chris modern étkezőszék pihe-puha ülésével és háttámlájával már első ránézésre is otthonosságot sugároz. A szék ölelő ülőfelülete, hangsúlyos díszítő varrásai és dőlt, fekete lábai az időtlenség érzetét keltik, ezért nem csak a modern, minimalista lakásokban mutat jól.

A modern étkezőszék szuper választás antracit szürke, bársonyosan csillogó szövettel, ha alapvetően színes kiegészítők, bútorok és rengeteg apró emlék díszíti a konyhádat vagy étkeződet.


A Chris modern étkezőszék szinte bármilyen asztalhoz illik, de világosabb lakásokba egy sötétebb, matt étkezőasztalt ajánlunk mellé. Te milyen asztalt képzelsz el hozzá? 
Nézd meg ITT »

2. Koblenz modern étkezőszék

A Koblenz modern étkezőszék segítségével Te is egyszerűen megteremtheted konyhádban vagy étkeződben a harmóniát. A fekete textilbőrt könnyű stílusban és színben hozzá tartozó bútorokkal és dekorációkkal kiegészíteni, a szintén fekete lábazat pedig erősíti az univerzális jelleget.

Ez a modern étkezőszék alapvetően egy kecses darab, amely remekül illik a nagy presztízsű, borozós, zenehallgatós vacsorákhoz. A szánkótalp, a különleges vonalvezetés és a geometrikus díszítő varrások okos ismétlődése teszi igazán elegánssá ezt a modern étkezőszéket. Talán itt az idő, hogy rendezz a barátaidnak egy nívós estélyt?


Válassz bátran a Koblenz modern étkezőszék mellé egy körasztalt, hiszen a szögletes formákat és a rombusz alakú díszítéseket a kör asztallap szuperül ellensúlyozza.
Kattints IDE »

3. Gero modern étkezőszék

A Gero modern étkezőszék egy szövet forgószék különleges polib lábakkal. A színes bársonyos anyagok egyre trendibbek a lakberendezésben. Ezt jól alátámasztja a tény, hogy ezt a modern étkezőszéket a letisztult szürke árnyalat mellett vidám zöld és szemet gyönyörködtető mélykék színben is megrendelheted.

A Gero modern étkezőszék önmagában is feltűnő darab, ezért egy vékony asztallapú, kecses lábakon álló étkezőasztal mellé ajánljuk. Hangsúlyozd a visszafogott szövet csillogását egy magasfényű asztallal vagy akár egy üveg étkezőasztallal.


Kis lakásodba keresel mutatós, modern étkezőszéket? A Gero igazán okos, helytakarékos választás, viszont a háttámla függőleges vonalai optikailag megnyújtják a széket, amitől nagyobbnak tűnik majd a tér. 
Nézd meg ITT »

+1: Vitus pad a modern étkezőszékek mellé

A konyhai padok egyre inkább hódítanak az étkezőkben és a konyhákban, hiszen nemcsak esztétikusak, hanem sokszor praktikusak is. A VIP Kanapé padjai jellemzően egy-egy modern étkezőszékhez igazodnak, de ügyesen kombinálva, más székekkel is jól mutatnak.

A Vitus pad vintage antracit színével és különleges, fekete fém lábazatával szinte minden stílussal harmonizáló bútor. Helytakarékos megoldás, hiszen akár hárman is elfértek rajta, rugós, puha ülőfelülete pedig a kényelmetekről is garantáltan gondoskodik.


Imádod az egyedi lakberendezési megoldásokat? Válaszd modern étkezőszékeid mellé a Vitus padot.
Kattints IDE »


Modern étkezőszéket vagy egy praktikus, többszemélyes padot keresel étkeződbe? Nézz körül folyamatosan bővülő kínálatunkban.
Kezdd ITT »

Gyere el a VIP Kanapé 4000 m²-es raktáráruházába, ahol modern étkezőszékek, padok és asztalok várják, hogy kipróbáld és hazavidd őket. Állítsd össze nálunk teljes étkezőgarnitúrádat.
Kérj időpontot ITT »

Previous article Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold