Skip to content
3+1 modern étkezőszék nem csak modern otthonokba

3+1 modern étkezőszék nem csak modern otthonokba

1. Chris modern étkezőszék

A Chris modern étkezőszék pihe-puha ülésével és háttámlájával már első ránézésre is otthonosságot sugároz. A szék ölelő ülőfelülete, hangsúlyos díszítő varrásai és dőlt, fekete lábai az időtlenség érzetét keltik, ezért nem csak a modern, minimalista lakásokban mutat jól.

A modern étkezőszék szuper választás antracit szürke, bársonyosan csillogó szövettel, ha alapvetően színes kiegészítők, bútorok és rengeteg apró emlék díszíti a konyhádat vagy étkeződet.


A Chris modern étkezőszék szinte bármilyen asztalhoz illik, de világosabb lakásokba egy sötétebb, matt étkezőasztalt ajánlunk mellé. Te milyen asztalt képzelsz el hozzá? 
Nézd meg ITT »

2. Koblenz modern étkezőszék

A Koblenz modern étkezőszék segítségével Te is egyszerűen megteremtheted konyhádban vagy étkeződben a harmóniát. A fekete textilbőrt könnyű stílusban és színben hozzá tartozó bútorokkal és dekorációkkal kiegészíteni, a szintén fekete lábazat pedig erősíti az univerzális jelleget.

Ez a modern étkezőszék alapvetően egy kecses darab, amely remekül illik a nagy presztízsű, borozós, zenehallgatós vacsorákhoz. A szánkótalp, a különleges vonalvezetés és a geometrikus díszítő varrások okos ismétlődése teszi igazán elegánssá ezt a modern étkezőszéket. Talán itt az idő, hogy rendezz a barátaidnak egy nívós estélyt?


Válassz bátran a Koblenz modern étkezőszék mellé egy körasztalt, hiszen a szögletes formákat és a rombusz alakú díszítéseket a kör asztallap szuperül ellensúlyozza.
Kattints IDE »

3. Gero modern étkezőszék

A Gero modern étkezőszék egy szövet forgószék különleges polib lábakkal. A színes bársonyos anyagok egyre trendibbek a lakberendezésben. Ezt jól alátámasztja a tény, hogy ezt a modern étkezőszéket a letisztult szürke árnyalat mellett vidám zöld és szemet gyönyörködtető mélykék színben is megrendelheted.

A Gero modern étkezőszék önmagában is feltűnő darab, ezért egy vékony asztallapú, kecses lábakon álló étkezőasztal mellé ajánljuk. Hangsúlyozd a visszafogott szövet csillogását egy magasfényű asztallal vagy akár egy üveg étkezőasztallal.


Kis lakásodba keresel mutatós, modern étkezőszéket? A Gero igazán okos, helytakarékos választás, viszont a háttámla függőleges vonalai optikailag megnyújtják a széket, amitől nagyobbnak tűnik majd a tér. 
Nézd meg ITT »

+1: Vitus pad a modern étkezőszékek mellé

A konyhai padok egyre inkább hódítanak az étkezőkben és a konyhákban, hiszen nemcsak esztétikusak, hanem sokszor praktikusak is. A VIP Kanapé padjai jellemzően egy-egy modern étkezőszékhez igazodnak, de ügyesen kombinálva, más székekkel is jól mutatnak.

A Vitus pad vintage antracit színével és különleges, fekete fém lábazatával szinte minden stílussal harmonizáló bútor. Helytakarékos megoldás, hiszen akár hárman is elfértek rajta, rugós, puha ülőfelülete pedig a kényelmetekről is garantáltan gondoskodik.


Imádod az egyedi lakberendezési megoldásokat? Válaszd modern étkezőszékeid mellé a Vitus padot.
Kattints IDE »


Modern étkezőszéket vagy egy praktikus, többszemélyes padot keresel étkeződbe? Nézz körül folyamatosan bővülő kínálatunkban.
Kezdd ITT »

Gyere el a VIP Kanapé 4000 m²-es raktáráruházába, ahol modern étkezőszékek, padok és asztalok várják, hogy kipróbáld és hazavidd őket. Állítsd össze nálunk teljes étkezőgarnitúrádat.
Kérj időpontot ITT »

Previous article Kisméretű kanapék nappaliba