Skip to content
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
5 látványos kanapé, amivel feldobhatod az irodát

5 látványos kanapé, amivel feldobhatod az irodát

1. Nizza sarokkanapé - Látványos kanapé az élénk színek kedvelőinek

A Nizza sarokkanapé modern formáival és elegáns, mégis tartós szövetválasztékával tökéletes választás irodai környezetbe. 260 x 220 cm-es méretével tágas ülőhelyet kínál az ügyfelek, a partnerek és a dolgozók számára is, ugyanakkor sarokkialakítása helytakarékos megoldássá teszi. 

A lábakon álló, Nizza látványos kanapé többféle színben rendelhető. A jellemzően szürkeárnyalatos irodai környezetet szuperül fel tudja dobni egy élénk, napsárga szövet. A kanapét az ablak elé helyezve ez a szín gondoskodik majd az örök nyár és a vidámság érzéséről a helyiségben.


A Nizza látványos kanapé állítható fejtámláival maximális kényelmet biztosít az irodában. A feladatok és tárgyalások közötti 5 perces szünetekben állj fel egy kicsit a monitor elől és hunyd le szemeidet a kanapén hátradőlve. 

Nézd meg ITT »

2. Duett kanapé, avagy látványos kanapé kompakt méretben

A modern bútorok helytakarékos megoldásai lehetővé teszik, hogy az egyszemélyes, kis irodákban se kelljen lemondani egy látványos kanapé kényelméről.


A Duett kanapé 202 x 85 cm-es méretével ráadásul nemcsak az apró irodákba jó választás, hanem a várakozásra kijelölt folyosóra is. A kemény és kényelmetlen székek helyett ez a látványos kanapé hullámrugó és hideghab ülőfelülettel, valamint egy extra memória fedőmatraccal is biztosítja a várakozás komfortját. 

A Duett látványos kanapé karfa helyett párnákkal gondoskodik az iroda barátságos, szellős elrendezéséről. Többféle univerzális anyag- és színkombinációban vagy akár egyszínű szövettel is rendelhető.

Kattints IDE »

3. Medina kanapé - Látványos bársonykanapé az irodába

A 2022-es lakberendezési trendek egyik legnépszerűbb szövete a bársony. A Medina látványos kanapé lehetővé teszi, hogy ezt az elegáns, visszafogottan csillogó és pihe-puha szövetet irodai környezetbe is becsempészd.

A 298 cm széles Medina bársonykanapé hagyományos formáival és enyhén keleties díszítéseivel igazán különleges választás irodába. Többféle színben választható szövettel rendelhető, a viharkéktől kezdve, a szürkén át, egészen az egzotikus méhsárgáig. A látványos kanapé kárpitját a vállalkozás arculatához igazítva igazán harmonikus légkör teremthető meg az irodában.


A Medina látványos kanapé igény szerint egy 122 x 122 cm-es puffal is megvásárolható, amely akár dohányzóasztalként is funkcionálhat. Ez nemcsak azonnali összhangot teremt majd a helyiségben, hanem a szakmai folyóiratok legfrissebb számainak és az irodai közlendők elhelyezésére is remek alternatívát kínál.

Nézd meg ITT »

4. Jolina kanapé, avagy látványos kanapé a látogatók lenyűgözésére

A fontos megbeszéléseket nemcsak az ott elhangzott témák tehetik különlegessé, de a hozzájuk választott ülőalkalmatosság is. A Jolina látványos kanapé például egészen biztosan felejthetetlen élmény lesz az irodába érkező partnerek és ügyfelek számára.

A Jolina látványos kanapé 2 összetolható darabból álló kivitele miatt a fiatalos irodák kedvence. Az igény szerint szétforgatható elemek szuper helyszínt biztosítanak a kiscsoportos ötletelésekhez vagy egy elvonulást és gondolkodást elősegítő pihenőszoba kialakításához.


A 280 x 170 cm-es Jolina látványos kanapé praktikus választás a több íróasztalos, külön munkaállomásokkal felszerelt, nyitott irodákba is, hiszen egy olyan közösségi teret hoz létre, amelyen jól esik majd a találkozás és a beszélgetés a munkatársakkal.

Kattints IDE »

5. Lightning kanapé - Látványos sarokkanapé lenyűgöző extrával

Egy fiatalos, akár online ágazatban (is) tevékenykedő vállalkozás irodája olyan modern megoldásokért kiált, mint amilyen a LED-világítással ellátott Lightning sarokkanapé.

A 335 x 190 cm-es Lightning látványos kanapé ülőfelületét tekintve egy szupertágas irodai bútor, ugyanakkor L-alakja miatt nem foglal el sok helyet a munkatérben.


Többféle színben és anyagban, valamint a hosszadalmas irodai meetingekhez is megfelelő kényelmes biztosító hullámrugó és hideghab ülőfelülettel rendelhető.

Nézd meg ITT »


Még több látványos kanapéra vagy kíváncsi?
Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában még ma »

Látogass el 4000 m²-es raktáráruházunkba és győződj meg leendő irodai kanapéd kényelméről személyesen is!
Kérj időpontot ITT »

Previous article Melengető hatású lakberendezési ötletek télire