Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
A legszebb fehér gardróbszekrények raktárról vagy rendelésre

A legszebb fehér gardróbszekrények raktárról vagy rendelésre

Aria II. 130 fehér gardróbszekrény

Az Aria 214 x 134 x 62 cm-es fehér gardróbszekrény a fiatal párok kedvenc hálószobai bútora. Ez a szekrény helytakarékos megoldás első közös otthonotok kisméretű hálószobájába, ugyanakkor minden fontos ruhátoknak elegendő helyet biztosít majd. 

A fehér gardróbszekrény mindkét ajtaján óriási egész alakos tükör kapott helyet, így a közös készülődés is jó móka lehet és segíthettek egymásnak a megfelelő szett kiválasztásában. 

A tükrös felület pedig nemcsak hasznos, de esztétikus is: nincsenek jellegzetes fogantyúi és felesleges díszítései, ezért az Aria II. egyszerű, de nagyszerű kiegészítője lesz az otthonotoknak.

Az Aria II. fehér gardróbszekrényben a polcos tárolóhelyek élveznek többséget. Ezeket igazságosan feloszthatjátok egymás között és ahol kell, ott kosárkákkal vagy dobozokkal tehetitek még rendezettebbé az összképet. Az akasztós részt pedig használhatjátok az alkalmi ruhák és az elegáns öltönyök tárolására. 


Fiatalos szekrényt keresel, amelyet kényelmesen megoszthatsz pároddal?

Nézd meg az Aria II. fehér gardróbszekrényt ITT »

Mika VI. fehér gardróbszekrény

A Mika VI. fehér gardróbszekrény egyike azoknak a bútoroknak, amelyek több méretben is megvásárolhatók a VIP Kanapé kínálatában. A szekrény standard mérete 214 x 150 x 63 cm, de ha több helyre van szükséged, választhatod a 200 cm szélességű, nagyobb modellt is.

A Mika VI. fehér gardróbszekrény igazi trendkövető, hiszen a fehér tolóajtón egy természetes jelleget nyújtó erezett fabetét is helyet kapott, mint dekoráció. Ez a bútor remek választás abban az esetben, ha úgy érzed, nincs szükséged tükörre a hálószobádban vagy már rendelkezel egy különálló egész alakos tükörrel. 

A fehér gardróbszekrény szuper alternatíva egy sötétebb helyiségbe is, hiszen fehér és világos erezett fa színével jól ellensúlyozza a természetes fény hiányát. Ezenkívül a Mika hálás választás az extravagánsabb enteriőrökbe is, mert a letisztult külsőt szuperül lehet kombinálni olyan kiegészítőkkel, mint pl. egy különleges, mintás szőnyeggel, egy teljes falat lefedő színes tapétával vagy egy színes függönnyel.


Válaszd a Mika VI. fehér gardróbszekrényt, ha egy könnyen tisztítható, diszkrét bútort keresel a hálószobádba. 

Nézd meg ITT »

Wiki II. 250 fehér gardróbszekrény

A Wiki 250 cm széles fehér gardróbszekrény a nagy ruhatárak legjobb barátja. Különleges belső elrendezése lehetővé teszi, hogy divatimádóként minden kedvenc ruhád szem előtt lehessen. 

A fehér gardróbszekrényben helyett kapott 

  • egy tágas akasztós rész, amely nemcsak akkor lesz gardróbod központi eleme, ha a legütősebb szettjeiddel töltöd fel, de mivel középen is helyezkedik el, így egészen biztosan mindig rátéved majd a tekinteted,
  • bal és jobb oldalt 1-1 oszlopnyi tágas polcos rész, ahol akár szezononként is elrendezheted a ruháidat,
  • 1-1 polcsor alul és felül a cipőidnek, a ritkán használt ruháidnak, a tartalék dobozaidnak, illetve például az ünnepi lakásdekorációknak is.

A Wiki II. fehér gardróbszekrény óriási méretét remekül ellensúlyozza a középső ajtópanelen elhelyezkedő fekete keretes tükör. Emiatt és a tükör fölött elhelyezkedő beépített LED-fény miatt egészen biztosan úgy érzed majd magad öltözködés közben, mint egy igazi topmodell. 


A lehető legtágasabb fehér gardróbszekrényt keresed? Ugyanakkor elegáns bútorra vágysz? 

Vess egy pillantást a Wiki II. szekrényre ITT »


Fehér gardróbszekrényt keresel otthonodba? A VIP Kanapé kínálatában több termékcsalád különböző modelljei közül válogathatsz.
Nézd meg őket most »

Már meg is találtad álmaid fehér gardróbszekrényét? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb az otthonodban lehessen a választott darab.
Érdeklődj ITT »

Previous article Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold