Skip to content
Ágyazható sarokkanapé akciós áron

Ágyazható sarokkanapé akciós áron

A trendeket figyelve könnyű megállapítani, hogy amit a legtöbben keresnek manapság, az az ágyazható sarokkanapé akciós áron – kínálatunkban éppen ezért sok ilyen bútort találsz. A népszerűség oka nem véletlen: ez az a darab, amelyet többféleképpen is lehet használni.


L vagy U alakú kanapét válasszunk?

A nappali berendezése kapcsán az a kérdés szokott felmerülni legtöbbször, hogy milyen legyen a központi bútor. A kihúzható, ággyá alakítható kanapé sok esetben kevésnek bizonyul, ha nagyobb a család – ilyenkor a praktikus sarokkanapé vagy az U alakú garnitúra jön inkább szóba.

Sokan nem is tudnak dönteni a két típus között. Általánosságban elmondható, hogy az U alakú sarokülő a nagyobb helyiségekbe való, míg az L alakú kanapé a kisebb nappalikba. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy méretesebb sarokkanapé nem lesz jó választás egy tágasabb helyen.

Mivel a nálunk kapható bútorok többsége egyedi méretben is rendelhető, a sarokkanapékból is kérhető tetszés szerinti kivitel. Igen hasznosak a mini kanapék is bizonyos esetekben, de ha megtehetjük, válasszunk egy szélesebb, hosszabb modellt!

Az L alakú garnitúra teret ad más bútoroknak is: vásárolhatunk mellé dohányzóasztalt, rendelhetünk puffot, fotelt is. Sok esetben sokkal praktikusabbnak bizonyul tehát, mint egy U alakú sarokülő.


Ágyazható sarokkanapé akciós áron? Mutatjuk, hol keresd!

A sarokkanapék kapcsán gyakran kerül szóba az ágyazhatóság kérdése. Teljesen természetes dolog, hogyha rendelkezik ezzel a plusz funkcióval a bútor, akkor ezt kihasználjuk, és azt a modellt választjuk, amely akár vendégággyá is átalakítható.

A sarokkanapé azért olyan népszerű, mert akár egyetlen mozdulattal pótágy lehet belőle, ráadásul olyan, amin még ketten is elférnek. Ha a vendégeink maradnak éjszakára, ők kényelmesen alhatnak a nappaliban e funkciónak hála.

Gyakran felmerül azonban a kérdés az emberekben: mennyivel kerül többe egy olyan sarokkanapé, amely ágyazható, netán ágyneműtartóval is rendelkezik? Megéri-e a magasabb árat egy ilyen modell?

Biztosan állíthatjuk, hogy nagyon praktikus egy ággyá alakítható változat, ám hogy ne kelljen mélyen a pénztárcába nyúlni a plusz funkció miatt, számos akciós sarokkanapét kínálunk. Ezek az akciós bútorok kategóriában találhatók meg – a kínálat pedig szinte hétről hétre változik.

Bútoráruházunk nagy figyelmet fordít arra, hogy a vásárlók igényeinek maximálisan eleget tegyen, ezért mind a nappali bútorok, mind a hálószobai és étkezőbútorok tekintetében széles termékskálával rendelkezünk, az ágyak, kanapék nagy része pedig kedvezménnyel kapható.


Népszerű sarokkanapék

Azt, hogy mi alapján érdemes kiválasztani a megfelelő sarokkanapét a nappaliba, több cikkünkben is leírtuk már, összefoglalásként álljon itt egy néhány szavas emlékeztető:

  • A helyiség mérete
  • A szoba stílusa, színei
  • A funkciók használata
  • Egyéb bútorok a nappaliban

Mivel mindenkinek más-más modell tetszik, most csak kiragadunk néhány népszerű darabot az akciós sarokkanapé kínálatunkból, amelyet érdemes megtekinteni:

  • Sky – Ágyazható, ágyneműtartós, háttámlás 160 cm x 220 cm fekvőfelületű sarokkanapé: nagyobb terekbe való, ideális pótágyként is.
  • Helga – Ágyazható, ágyneműtartós, állítható fejtámlás sarokkanapé, mely több színben is rendelhető, akciósan a készleten lévő darabok érhetők el.
  • Smart sarokkanapé – Igen kedvező áron kapható, rendelkezik ágyneműtartóval is, ágyazható, modern bútor.
  • Leandra – Gigantikus méretű, nagy fekvőfelülettel rendelkező valódi bőr sarokkanapé a luxus kedvelőinek.

Ahogy láthatod, számtalan termék közül választhatsz: jelentkezz be üzletünkbe, hogy megtekinthesd a teljes kínálatot!Previous article Fontos, hogy legyen otthonunkban egy kétszemélyes kanapéágy
Next article Étkezőbútor, ami illik a lakás stílusához