Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Ágyneműtartós kanapék gyerekszobába

Ágyneműtartós kanapék gyerekszobába

Duett ágyneműtartós kanapé

Az ágyválasztás során az egyik legelső felmerülő dilemma, hogy kihúzható vagy nyitható ágyneműtartós kanapét válassz gyermekednek. A gerinc számára a megfelelő alátámasztást leginkább az összefüggő fekvőfelülettel rendelkező, nyitható modellek tudják biztosítani. Ez pedig kifejezetten fontos akkor, ha növésben lévő gyermeked egészségéről van szó.

A Duett ágyneműtartós kanapé tökéletes választás, ha itt az ideje, hogy gyermeked először töltse nagylányos vagy nagyfiús ágyban az éjszakát. A bútor helytakarékos 202 x 85 cm-es mérete kinyitva akár felnőttek számára is szuperkényelmes, 160 x 202 cm-es franciággyá alakítható. 


Gyermeked éjszakáinak kényelméről a Duett ágyneműtartós kanapé nemcsak méretével, de a hullámrugó és hideghab ülőfelület tetején elhelyezett extra memóriahabos fedőmatraccal is gondoskodik. A praktikus ágyneműtartóban pedig a lakástextileken kívül még akár az olyan sokfős társasjátékok is helyet kaphatnak, amelyek csak a barátnők és barátok érkezésekor kerülnek elő.  

Nézd meg ITT »

Griffin ágyneműtartós kanapé

A 190 x 88 cm-es Griffin ágyneműtartós kanapé örökké divatos formáival és modern ezüst lábaival olyan bútor, amely garantáltan megunhatatlan eleme lesz gyermeked szobájának. Az univerzális színekben választható szövet ráadásul azt is elősegíti, hogy kamaszodó gyermeked szobájának harmóniája még a legextrémebb dekorációktól se boruljon fel.


A Griffin ágyneműtartós kanapé ideális tárolóhely

  • gyermeked kinőtt, testvére számára továbböröklődő ruháinak,
  • az érettségi időszakra félretett tankönyveknek,
  • a szezonális sporteszközöknek,
  • és a lelkesen kipróbált hangszereknek is.

Kattins IDE »

Jule ágyneműtartós kanapé

A Jule ágyneműtartós kanapé egy heverő kialakítású, 91 x 200 cm-es fekvőfelülettel rendelkező bútor. Egyszemélyes kivitele miatt tökéletes választás a szűkösebb gyerekszobákba is, hiszen mellette tökéletesen elfér még egy komód, egy gardrób és egy tanuláshoz használt íróasztal is.


A Jule ágyneműtartós kanapé teljes hullámrugó és hideghab ülőfelülete alatt egy hatalmas, nyitható ágyneműtartó kapott helyet. Mivel nem kell egy kihúzható fiókkal bajlódni, akár közvetlenül az ágy elé is elhelyezhetsz egy vastagabb, meleg szőnyeget a gyerekszoba összkomfortjának megteremtéséhez.

A Jule ágyneműtartós kanapéval rendkívül könnyű rendet teremteni a helyiségben, és ezt gyermeked is hamar meg fogja tanulni. Reggelente elég felnyitnia az ágyneműtartót és behajtogatni az ágyneműt ahhoz, hogy az iskola után tanuláshoz és pihenéshez is ideális, rendezett szoba várja haza.

Nézd meg ITT »


A VIP Kanapé 4000 m²-es raktáráruházában több mint 600 bútor között találhatod meg a gyermeked számára tökéletes ágyneműtartós kanapét.
Kezdd a keresgélést ITT »

Élőben is kipróbálnátok gyermeked vadiúj ágyneműtartós kanapéját? Várunk benneteket szeretettel budapesti bemutatótermünkben.
Érdeklődj ITT »

Previous article Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?