Skip to content
Ágyneműtartós kanapék nappaliba

Ágyneműtartós kanapék nappaliba

Toulon L-alakú ágyneműtartós kanapé

A 270 x 185 cm-es Toulon ágyneműtartós kanapé sarokkialakítása miatt még a legkisebb nappalikban is lehetővé teszi a szellős, rendezett elrendezést. A bútor nagy előnye, hogy nemcsak színeit és anyagát választhatod ki saját ízlésednek megfelelően, de igény szerint még méreteit is módosíthatod, akár kisebb, akár nagyobb bútorra vágysz.


A Toulon ágyneműtartós kanapé tágas tárolórekeszét a nappaliban sokféleképpen hasznosíthatod. Külön vendégszoba híján nemcsak az 1-1 éjszakát nálad töltő barátoknak és családtagoknak fenntartott ágyneműket pakolhatod bele, de sok helyet spórolhatsz azzal is, ha a szezonális dekorációkat a padlás és a pince helyett itt helyezed el. 

VIP Kanapé-tipp: dobozold be az évszakhoz illő és ünnepi díszeket helyiségek szerint, így a dekorálás folyamata igazi gyerekjáték lesz majd a jeles alkalmakkor.

A Toulon ágyneműtartós kanapé alacsony karfái akár fejtámlaként is szuperül használhatók. Különösen akkor, ha egy fárasztó nap után párod lábmasszázzsal vár haza a munkából.
Nézd meg ITT »

Sky U-alakú ágyneműtartós kanapé

Ha tágas nappalidba egy olyan bútort vásárolnál, amely teljes mértékben megfelel társaságkedvelő személyiségednek, a hatalmas, 325 x 175 x 175 cm-es Sky U-alakú ágyneműtartós kanapé lesz számodra a tökéletes választás.


A Sky ágyneműtartós kanapé dupla ágyneműtartójával ráadásul kétszer annyi pakolóhelyet kínál, mint a hagyományos kanapék. Tágas és felnyitható rekeszei jelentősen megkönnyítik számodra a rendszerezést, hiszen az egyikbe kerülhetnek a kedvenc társasjátékaitok, amiket kifejezetten a vendégek érkezésére tartogattok, a másik ágyneműtartóból pedig gyorsan elővehetitek a vastag kinti plédeket, ha a beszélgetést az erkélyen folytatnátok.

A Sky ágyneműtartós kanapé több színben választható kárpittal és igény szerint akár extra prémium szövettel is a tiéd lehet.
Kattints IDE »

Vesta L-alakú ágyneműtartós kanapé

A 260 x 175 cm-es Vesta ágyneműtartós kanapé hullámrugó és hideghab ülőfelületével, valamint 135 x 200 cm-es fekvőfelületével igazi 2 az 1-ben kanapé és vendégágy a nappalidban. 

A Vesta ágyneműtartós kanapé minden szempontból a kényelmedet helyezi előtérbe. Állítható fejtámlái mellett praktikus szögletes karfái sem puszta esztétikai elemek, hiszen akár kisasztalként is funkcionálhatnak, amikor a sorozatmaratonhoz magad mellé készíted a kedvenc nassolnivalóidat.

A Vesta ágyneműtartós kanapé örökké trendi eleme lesz a nappalidnak, mert

  • az ülőfelület négyzetes díszítővarrásai egy kis klasszikus eleganciát csempésznek a bútor modern megjelenésébe,
  • a háttámla különleges leosztásai szemből is izgalmassá teszik a kanapé látványát,
  • a robosztus, szögletes formavilágot pedig lekerekített élek teszik barátságossá.

A Vesta ágyneműtartós kanapé felnyitható ágyneműtartója miatt annak sincs akadálya, hogy egy vastagabb szőnyeget helyezz a kanapé elé. Sőt, még a dohányzóasztalt sem kell majd elhúzni, ha épp az ágyneműtartóban kutakodsz kedvenc nyakpárnád vagy egy tiszta törölköző után.
Nézd meg ITT »


Máris megtaláltad álmaid ágyneműtartós kanapéját?
Ne habozz, hívj minket még ma »

Még nézelődnél? Böngészd át a VIP Kanapé teljes ágyneműtartós kanapé kínálatát!
Kezdd ITT »

Previous article Extra nagy franciaágyak matraccal
Next article Ágyneműtartós kanapék gyerekszobába