Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Akciós ülőgarnitúrák a VIP Kanapénál - 2022-es modellek kedvező áron

Akciós ülőgarnitúrák a VIP Kanapénál - 2022-es modellek kedvező áron

1. Enterprise akciós ülőgarnitúra

Az Enterprise akciós ülőgarnitúra a tökéletes választás számodra, ha lenyűgöznek a minimalista formák, hiszen ez az ülőgarnitúra akció egyik legmodernebb darabja.

Az akciós ülőgarnitúra letisztult stílusát fokozza a fehér bőrborítás, amely páratlan eleganciáról árulkodik, időtlenné teszi a bútort. Az Enterprise-t alacsony kialakítása miatt fiatalos lakásba ajánljuk.


Ha előszeretettel dekorálod a nappalit bohó, színes kiegészítőkkel, az Enterprise akciós ülőgarnitúra visszafogott karaktere miatt tökéletes választás.
Nézd meg ITT » 

2. Arngast akciós ülőgarnitúra

Az Arngast akciós ülőgarnitúra 240 x 190 cm-es méretével a garzonlakások helytakarékos éke. A kihúzható kanapé 120 x 180 cm-es fekvőfelülete kényelmes helyet biztosít egy felnőtt számára a délutáni sziesztához, de akár vendégágyként is használható.

Ez az akciós ülőgarnitúra óriási pakolós részt szabadít fel a szekrényeidben is. A kanapé teljes hosszanti oldala egy hatalmas ágyneműtartó, amely segít, hogy a csere ágyneműket, a bőröndjeidet vagy a szezonon kívüli paplanokat és ruhákat ide rejtsd el szem elől.


Az Arngast akciós ülőgarnitúra grafitszürke színe remekül illik számos enteriőrbe.
Kattints IDE »

3. Emporio L-alakú akciós ülőgarnitúra

Az ülőgarnitúra akció egyik legjátékosabb darabja az Emporio L-alakú kanapé. Az akciós ülőgarnitúra narancssárga színe remekül harmonizál az ízléses, fekete részletekkel. Az Emporio egy nagy, 262 x 223 cm méretű, hangsúlyos kanapé, élénk kárpitja miatt leginkább minimalista nappaliba ajánljuk.


Az Emporio akciós ülőgarnitúra hullámrugós ülésekkel és állítható fejtámlákkal biztosítja filmezős estéid kényelmét.
Nézd meg ITT »

4. Carolina akciós ülőgarnitúra

A halvány, púderrózsaszín Carolina akciós ülőgarnitúra az idei VIP Kanapé Árzuhanás egyik legcsajosabb bútora. A 280 x 180 cm-es sarokkanapét a nagy háttámlák és az állítható, előre-hátra mozgatható fejtámlák teszik különlegessé.

Az akciós ülőgarnitúra már ránézésre is puha, hívogató ülőhelyekkel és állítható karfákkal rendelkezik. Ezek az extrák minden barátnős estét még szebbé tudnak varázsolni.


Hívd át a barátokat, keverjétek ki a kedvenc koktéljaitokat és töltsetek el egy kellemes, beszélgetős estét a Carolina akciós ülőgarnitúrán.
Kattints IDE »

5. Blue akciós ülőgarnitúra

Gyönyörű pasztell mélykék szín, tökéletes családi kanapé: röviden így tudjuk jellemezni a Blue akciós ülőgarnitúrát. A 279 x 212 cm-es sarokkanapé több szempontból is praktikus megoldás, hiszen ugyanekkora ággyá alakítható, amelyre az egész család ledőlhet egy kicsit ebéd után.

A hétvégi családi filmezést az akciós ülőgarnitúra hullámrugó ülőfelülete és a külön-külön állítható fejtámlák teszik felhőtlenné. A tágas ágyneműtartóban pedig elrejthetitek az utazótáskákat, a nyaralás elengedhetetlen kellékeit, a fejfújható matracokat és sok más apróságot is.

Strapabíró akciós ülőgarnitúrát keresel a családi nappaliba? A letisztult Blue sarokkanapé kiváló választás.
Nézd meg ITT »


Nézz körül a VIP Kanapé Árzuhanás folyamatosan bővülő akciós ülőgarnitúra kínálatában és szerezd be új bútorodat elérhető áron.
Kattints IDE »

Megtetszett valamelyik bútor az ülőgarnitúra akcióból? Foglalj időpontot és vidd haza akár már aznap, készletről vadiúj ülőgarnitúrádat.
Érdeklődj ITT »

Previous article Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold