Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Extravagáns, színes kanapék a VIP Kanapé bútor webáruházban

Extravagáns, színes kanapék a VIP Kanapé bútor webáruházban

Hello színes kanapé

A Hello színes kanapé sarokkialakításának és 294 x 174 cm-es méretének köszönhetően helytakarékos bútor, a kis terek lehető legjobb választása. A VIP Kanapé kínálatában a Hello igazi kaméleonnak számít, hiszen enyhe túlzással a szivárvány minden színében, valamint jobbos vagy balos kivitelben is megrendelheted.

A Hello színes kanapé praktikus megoldás a külön hálószoba nélküli apró garzonlakásokba. Nappal a Hello barátságos formái és a bársonyosan csillogó szövete fog lenyűgözni, éjszaka pedig pár mozdulattal kihúzható, 160 x 230 cm-es fekvőfelülete. A tágas, franciaágynál is nagyobb méret kényelmes helyet biztosít neked, párodnak és gyermeketeknek is, ha éppen összebújna veletek.

A Hello színes kanapé minden egyes árnyalata karakteres választás:

  • az élénk sárgával egy sötét helyiségbe is állandó napsütést varázsolhatsz,
  • a mély zölddel elegáns szalonná alakíthatod a nappalidat,
  • a trendi türkizzel fiatalos, inspiráló hangulatot teremthetsz,
  • a narancssárgával pedig merész, kalandvágyó énedet mutathatod meg.


A te otthonodba melyik szín illene?
Derítsd ki ITT »

Willy I. U-alakú színes kanapé

A Willy I. U-alakú színes kanapé egy hatalmas, 336 x 172 x 184 cm-es bútor, amely pár mozdulattal 135 x 270 cm-es vendégággyá alakítható. Extravagáns megjelenésével, tágas hullámrugó és hideghab ülőfelületével a társasági események igazi középpontja, amely garantáltan lenyűgözi majd vendégeidet.

A VIP Kanapé kínálatának egyik legtrendibb darabjaként a Willy I. színes kanapé a 2022-es lakberendezési trendek megtestesítője. A letisztult, többféle stílust ötvöző formák mellett a hangsúlyos díszítő varrások és az állítható kar- és fejtámlák teszik még egyedibbé.


A Willy I. U-alakú színes kanapét többféle választható szövettel és színben is kérheted. Az idei szezon sláger árnyalata a ‘70-es évek egyik festékszíne, a Benetton-zöld. Válaszd ezt az inspiráló színt és kombináld vadiúj kanapédat letisztult, földszínű kiegészítőkkel a harmonikus nappali megteremtéséhez
Nézd meg ITT »

Jolina színes kanapé

Ha a merész színek mellett az extravagáns formákat is kedveled, akkor a Jolina színes kanapét imádni fogod. A két különálló, összetolva 280 x 170 cm-es darab egyben egyedi hullámvonalat formál, ezzel pedig egészen biztosan helyet kapna a VIP Kanapé kínálatának top 5 legmodernebb bútora között.

A színes kanapé két darabja szét is forgatható, ha a vendégeid kisebb társaságokban, külön beszélgetnének. Ez a tulajdonság és a bútort megemelő klasszikus falábak már-már 2 az 1-ben fotellé is teszik a Jolinát.

A Jolina színes kanapé rendkívüli személyreszabhatóságát ezenkívül a választható jobbos vagy balos kivitel, a 12 db más-más árnyalatú párna, illetve a többféle színű és anyagú kárpitok erősítik.


Ha a Jolina színes kanapét a szoba közepére szánod, a feltűnő bordó árnyalat tökéletes választás lesz számodra. Kombináld fekete-fehér, geometrikus szőnyegekkel és fali képekkel a lehengerlően bohém hatásért.
Kattints IDE »


Valamelyik extravagáns, színes kanapé elnyerte a tetszésedet a fentiek közül? Kérj időpontot raktáráruházunkba és nézd meg élőben is.
Érdeklődj ITT »

Még nézelődnél? Folyamatosan bővülő színes kanapé választékunk szebbnél szebb modelleket tartogat számodra.
Kattints IDE »

Previous article 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé