Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Fehér étkezőszékek mindennapi használatra

Fehér étkezőszékek mindennapi használatra

Sokan azt gondolják, hogy egy fehér étkezőszék merész választás, mert evés közben előfordul, hogy leesik egy-egy falat az evőeszközről és a szék ülésén köt ki, majd foltot hagy maga után. Azonban a fehér szín egy jól megválasztott kárpit esetén nem jelenthet problémát. Csodás fehér étkezőszékek készülnek műbőr vagy textilbőr borítással, amelyek nemcsak szépek, hanem szuperkönnyen tisztíthatók is. Ezek a modellek egyértelműen meggyőznek arról, hogy a fehér bútorok igenis jól működnek az étkezőben.

Greg szánkótalpas fehér étkezőszék

A Greg fehér étkezőszék egy egyszerű, de nagyszerű formavilágú, textilbőr szék. A lábazat különleges, króm szánkótalpas kialakítása elegánsan csillog és remek kontrasztot alkot a matt fehér kárpittal. 

Szinte örökérvényű szabály, hogy fehér étkezőszéket sötét asztallal érdemes párosítani, ez a Greg esetében sincs másként. A légies váznak köszönhetően ez a fehér étkezőszék bátran kombinálható egy robusztus, vastag lábakon álló, sötét étkezőasztallal, de ha az eleganciát még tovább szeretnéd növelni, válassz hozzá egy kecses üvegasztalt.



A fehér étkezőszék háttámláját és ülését díszítőelemként visszafogott, mégis modern, vízszintes varrások szelik keresztül. Az univerzális dizájn miatt a Greg fehér étkezőszék szinte bármilyen stílusú étkezőbe tökéletes választás, nem csak a modern otthonok éke.


Freiburg fehér étkezőszék

A Freiburg fehér étkezőszék klasszikus, négylábas kialakítású szék egy kis csavarral, ami igazán izgalmassá teszi: a hátsó két krómozott láb meghosszabbítva dekorációs elemként szolgál a háttámla két oldalán. 

A fehér étkezőszék háttámláját és ülését a hagyományos székek stílusát idéző, ízléses varrások díszítik, a szék ülőfelülete pedig nem csak ránézésre puha. 

A Freiburg fehér étkezőszék ergonomikus háttámlája gyengéden követi a gerinced vonalát, ezért akár órákon át dolgozhatsz a laptopodon a napfényes étkezőasztalnál ülve. 



Ez a fehér étkezőszék fekete színben is elérhető. Légy kreatív és merész, kombináld fele-fele arányban a két színt az asztal körül. 


Genf részben fehér étkezőszék

A Genf műbőr, részben fehér étkezőszék a VIP Kanapé szék-kínálatának egyik legkülönlegesebb darabja, amely modern külsejével azonnal megragadja vendégeid tekintetét. A szék hátulról teljesen fehér, míg elölről sötét grafitszürke, a háttámlán egy geometrikus fehér varrással. 

A háttámla tetején a krómozott szánkótalphoz hasonló fém rúd kapott helyet, amely nemcsak esztétikus díszítőelem, hanem praktikus fogantyú is egyben. A Genf részben fehér étkezőszék ezáltal sokkal könnyebben mozgatható, mintha egyszerűen csak a háttámlánál fogva emelnéd meg két oldalról. 



A részben fehér étkezőszék egy hozzá illő fehér asztallal mutat igazán szuperül. A legjobb, ha az asztalon visszaköszön az ezüst/szürke árnyalat is: ez megjelenhet az asztal beépített elemeként vagy színben passzoló dekor tárgyak elhelyezésével (pl. asztali futó, tányéralátétek, váza stb.).



Fehér étkezőszékekkel dobnád fel étkeződ hangulatát? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kínálatában.

Gyere el a 4000 m²-es raktáráruházunkba és válaszd ki vadiúj fehér étkezőszékeidet a készleten lévő modellek közül.
Previous article Miért praktikusak az ágyneműtartós kanapék?