Skip to content
Kétszemélyes kanapék fiatalos lakásokba

Kétszemélyes kanapék fiatalos lakásokba

Toulon kétszemélyes kanapé

A Toulon kétszemélyes kanapé egy 260 x 100 cm-es bútor, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy pároddal vagy lakótársaddal esténként letelepedjetek a tv és kedvenc sorozatotok következő része elé. Vedd a kezedbe a mérőszalagot és mérd ki a bútor leendő helyét, de akkor se csüggedj, ha ez a modell nem férne el a garzonlakásodban: a Toulon kétszemélyes kanapét igény szerint eltérő paraméterekkel is kérheted.

Ahogy pár mozdulattal ággyá alakítod a Toulon kétszemélyes kanapét, egy normál franciaágy méretű, 153 x 198 cm-es fekvőfelület áll majd rendelkezésedre. Így ez a bútor akkor is szuper választás, ha nappalid éjszakára hálószobává alakul és ketten osztoznátok a fekhelyen.


A Toulon kétszemélyes kanapét többféle színben és anyaggal is megrendelheted. Válaszd a minden stílushoz illő fekete textilbőr kárpitot, hogy a könnyen tisztítható szövetnek még a legnagyobb baráti összejövetelek hevében se essen baja.

Megnézem »

Marrakesch 2 személyes kanapé

A Marrakesch kétszemélyes kanapé az egyik legmodernebb modell a VIP Kanapé kínálatában, hiszen mi is tehetne fiatalosabbá egy bútort, mint az aljába beépített LED-világítás? A különleges megoldás ráadásul nemcsak hangulatos fényt teremt a nappalidban, de még azt az illúziót is kelti, mintha kanapéd a földtől pár centire lebegne.

A Marrakesch kétszemélyes kanapé 246 cm-es szélességével az amerikai konyhás nappalik helytakarékos kiegészítője. Ez a bútor nem méreteivel uralja a tereket, sokkal inkább különleges, keleties stílusjegyeivel: a kanapé alsó részén végigfutó fodros anyag és a Marokkó belvárosára emlékeztető bordó, olajzöld, homokbarna és babakék árnyalatok azonnal rabul ejtik majd vendégeid tekintetét.


Amikor pedig a baráti összejövetelek elhúzódnak és valaki az utolsó buszt is lekési, a Marrakesch kétszemélyes kanapé pihe-puha párnái között és hullámrugó-hideghab felületén 240 x 120 cm-es fekhelyet biztosíthatsz számára. 

Ez tetszik »

Josh kétszemélyes kanapé

A Josh kétszemélyes kanapé a 2022-es lakberendezési trendek megtestesítője, hiszen

  • kétféle szín kombinálásával ragadja meg a szobába belépők tekintetét,
  • két méretben (229 x 108 cm vagy 209 x 108 cm) választható, személyre szabható bútor,
  • gazdagon texturált kárpitja nemcsak látványos, de kevésbé kényes is, mint a hagyományos szövetek,
  • barnás-bézses árnyalata bármilyen stílusba könnyen beépíthető.

A Josh kétszemélyes kanapé fiatalos dizájnját a már-már optikai illúziót keltő különböző színű részletek teszik még érdekesebbé. Ha messziről pillantasz rá, szinte olyan, mintha a sötétebb szövet csak egy árnyjáték lenne a karfa, az ülés és a fejtámla anyagán. 


A modern lakberendezésbe egyre jobban visszatérő retro stílusjegyeket a Josh kétszemélyes kanapén is érezheted: a kissé szemcsés textilbőr borítás remekül mutat egy színes mintás vagy geometrikus szőnyeggel, illetve üveg- és fém kiegészítőkkel. Ha pedig egy lemezjátszót is helyezel a nappaliba, akkor nemcsak kedvenc zenéidet élvezheted más minőségben, hanem a ‘70-es évek atmoszféráját is becsempészheted lakásodba.

Megnézem »


Megtetszett valamelyik kétszemélyes kanapé?
Érdeklődj a készletről kollégáinknál »

Még nézelődnél? Vess egy pillantást a többi kétszemélyes kanapéra is.
Kattints IDE »

Previous article Kisméretű kanapék nappaliba