Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Sarokkanapé akció a VIP Kanapénál

Sarokkanapé akció a VIP Kanapénál

Practical akciós sarokkanapé 

A Practical L-alakú akciós kanapé nagy párnái és hagyományos formavilága miatt többféle stílusú enteriőr éke lehet. Egyszerűen ággyá alakítható, 180 x 180 cm-es fekvőfelülete tökéletes méretű a munka utáni szunyókálásokhoz.

A Practical mindkét karfáján pohártartó kapott helyet. A tökéletes moziélménynek semmi nem állhat útjába, többé nem kell félned, hogy kiöntöd az üdítődet. Vágj neki a hosszú home office-napnak egy nagy adag frissítővel, ami így mindig kéznél lehet.  

Tudtad, hogy a sarokkanapé akció egyes modelljei többféle színben és anyagban is elérhetők? A Practical akciós kanapét kérheted világosszürke, bézs vagy grafitszürke árnyalatban is. Hozzád melyik passzol
Nézd meg ITT »

Asia Nagy sarokkanapé

Az Asia nagyméretű sarokkanapé a VIP Kanapé akciójának sokoldalú sztárja. A modern, letisztult forma mellett a különböző anyagok és színek más-más karaktert adnak ennek az állítható fej-és kartámlákkal ellátott akciós kanapénak.

A fekete bőr látványa és csillogása tekintélyt parancsoló, a matt fehér sarokkanapé időtlen klasszikus, a bézs-barna szövet pedig otthonosan hívogató. A vastag, hullámrugó+hideghab ülőfelület pedig páratlan puhasággal vár, akármelyik színt is választod akciós kanapédhoz.

Neked melyik tetszene?
Kattints IDE »

Carolina sarokkanapé

A Carolina a sarokkanapé akció legcsajosabb darabja, azonban a kellemes rózsaszín árnyalat egyáltalán nem hivalkodó, még a férfiak tekintetét is első pillantásra rabul ejti.

A Carolina akciós kanapé nagy, puha párnáival és állítható kar- és fejtámláival a csajos esték elengedhetetlen résztvevője. Hívd át a barátnőket, indítsd el a Netflixet, tegyétek fel a kedvenc arcmaszkotokat és igyatok meg egy finom koktélt.

A Carolina sarokkanapén élmény lesz kipihenni az egész heti rohanást. Ugye milyen jól hangzik?
Vess rá egy pillantást »

Lido System akciós sarokkanapé motoros relax ülésekkel

A Lido System akciós kanapé merész narancssárga árnyalata színt visz a szürke hétköznapokba, a hullámrugó és hideghab ülőfelület pedig páratlanul kényelmes.

A 2 darab relax ülésben hamar felveheted a tökéletesen pihentető testtartást, mert a lábtartó motorikusan emelkedik, a fejtámla pedig az igényeidhez igazodik.


A Lido System óriási, 300 x 240 cm-es akciós kanapén az egész család elfér, csak győzzétek eldönteni, kit illetnek meg a királyi relax ülések. Talán egy pörgős kártyaparti választ majd helyettetek?
Kattints IDE »

Blue akciós sarokkanapé

A VIP Kanapé sarokkanapé akciójának egyik legelőkelőbb darabja a Blue. Bársonyszerű szövet anyaga ebben a mesés mélykék színben garantáltan a helyiség központi elemévé teszi.

Óriási, 279 x 212 cm-es fekvőfelülete, könnyű ágyazhatósága és tágas ágyneműtartója miatt nemcsak tökéletes vendégágy, hanem akár a mindennapi alváshoz is kényelmes sarokkanapé.

A Blue akciós kanapé nagy méretével a társasági élet központja, színeivel és formáival mégis megnyugtató atmoszférát teremt.
Nézd meg te is »


Valamelyik akciós kanapé elnyerte a tetszésedet ezek közül? Kérj időpontot még ma, vidd haza akár már holnap!
Érdeklődj ITT »

Még nézelődnél? Folyamatosan bővülő sarokkanapé akciónk szebbnél szebb darabokat tartogat számodra.
Nézz körül ITT »

Previous article Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold