Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 3 legnépszerűbb fehér étkezőasztal

Top 3 legnépszerűbb fehér étkezőasztal

1. Aachen fehér étkezőasztal

Az Aachen fehér étkezőasztalt egy csillogó, magasfényű asztallap és két darab különleges, matt fekete, trapéz alakú láb alkotja. Ez a fiatalos bútor tökéletes a nagyszabású baráti összejövetelekhez. A 160 cm-ről 200 cm-re bővíthető asztallap akkor is elegendő helyet biztosít egy vidám estéhez, ha a kedvenc XXL méretű pizzáitokat rendelitek.

A fehér étkezőasztal gyönyörűen mutat mindenféle fekete kiegészítővel: dekoráld az asztallapot egy fekete vázával vagy tányéralátétekkel, fesd az ablakkeretet feketére vagy válassz fekete színű konyhabútort és tálalószekrényt.


Az Aachen fehér étkezőasztal szinte bármilyen stílusú enteriőrben jól mutat, a modern minimalistától kezdve az egészen színes, dinamikus stílusig. 
Nézd meg ITT »

2. Ahaus fehér étkezőasztal

A 140 x 80 cm-es, fix kialakítású Ahaus fehér étkezőasztal az egyik legszebb modell a VIP Kanapé kínálatában. A magasfényű asztallap közepén egy csillogó üvegbetét kapott helyet, maga a fehér étkezőasztal pedig 4 db strapabíró, vastag lábon áll.

Az Ahaus fehér étkezőasztal különösen jól mutat a kifinomult ízléssel berendezett, elegáns otthonokban. Ha világos helyiségben helyezed el ezt a bútort, a napfény lágy csillogása az üvegbetéten semmihez sem fogható látványt nyújt majd. 


A fehér étkezőasztal mellé szuper választás pár ezüst lábbal rendelkező szék. Színben leginkább a fehér vagy szürke kárpitot ajánljuk. Már el is képzelted ezt a modellt az otthonodban? 
Kattints IDE »

3. Turin fehér étkezőasztal

A Turin fehér étkezőasztal egy igazán extra bútordarab, amelyet vendégeid garantáltan nem felejtenek el egyhamar. A szögletes formák, a középső, egyoszlopos láb hangsúlyossága, a betonminta és a sávos fémberakás mind-mind lenyűgöző részletek. Sőt, a szálcsiszolt, téglalap alakú talpazat még elegánsabbá teszi ezt a fehér étkezőasztalt.

A Turin fehér étkezőasztal mellett különösen jól mutatnak a koptatott kárpittal rendelkező, szürkés árnyalatú étkezőszékek és padok. 

A fehér étkezőasztal sok különböző textúrája mellé szerezz be pár zöld szobanövényt, hogy erősítsd a világos helyiség otthonosságát és harmóniáját. 
Inspirálódj ITT »

Hódítanak a szürke részletekkel díszített fehér étkezőasztalok

Az idei lakberendezési trendekben nagy divatnak örvend a fehér étkezőasztalok és a szürke szín izgalmas kombinációja. Ez a viszonylag semleges árnyalatú összeállítás előkelő érzetet kelt, főleg akkor, ha az anyaghasználat is vegyes. A fehér fás felületekhez remekül passzolnak a fémes, szürke részletek.

A szürke berakások elhelyezkedésének csupán a képzelet szab határt: megjelenhetnek a talapzaton, a lábazat díszítésében vagy akár az asztallap közepén is. A szürke részletekkel tarkított fehér étkezőasztalok elegáns színösszeállítását székekkel és egyéb dekorációkkal még tovább tudod fokozni. 

A szürke-fehér étkezőasztalok olyan univerzális modellek, amelyek hosszú-hosszú évekig divatosak maradnak. Formatervezésük pedig annyira kreatív, mintha csak műalkotások lennének. Olvass róluk bővebben ITT » 


Fehér étkezőasztalt keresel új lakásodba? Vagy fehérre cserélnéd jelenlegi ebédlőasztalodat?
Nézz körül a kínálatunkban »

Kérj időpontot és gyere el a VIP Kanapé óriási raktáráruházába. Nézd meg a készleten lévő fehér étkezőasztalokat élőben is!
Érdeklődj ITT »

Previous article Miért hasznos, ha ágyneműtartó is tartozik az ágyhoz?