Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 3 modern kanapé igényeseknek

Top 3 modern kanapé igényeseknek

Celica U-alakú modern kanapé

A Celica modern kanapé egy tágas ülőfelülettel rendelkező, 355 x 220 x 185 cm-es méretben rendelhető bútor. Nagyfokú személyre szabhatósága nemcsak az anyagokra és a szövetek színeire terjed ki, de még méreteiben is módosítható. Így akkor is bátran választhatod ezt a modellt a lakásodba, ha kisméretű a nappalid.

A Celica modern kanapé szögletes formáit a 2022-es lakberendezési trendeknek megfelelően a lekerekített sarkok teszik barátságossá. Ráadásul a bútor minden egyes elemében a kényelmedet szolgálja: mindkét oldalon karfákkal és hatalmas párnákkal teszi szebbé a pihenés pillanatait.

Válaszd a Celica modern kanapét többféle szín kombinálásával:

  • a sötétbarna aljzattal és a világosbarna ülőfelülettel a hagyományos és a modern kanapék stílusát ötvözheted,
  • a fekete és fehér színösszeállítást választva minimalista eleganciát csempészhetsz a helyiségbe,
  • a rózsaszín és fehér kombinációval pedig fiatalos és játékos atmoszférát teremthetsz a nappalidban.


A Celica modern kanapé tökéletes választás az esti borozgatásokhoz és beszélgetésekhez, hiszen a párnák akár órákon át kényelmes támaszt nyújtanak a beszélgetésekhez, a karfa pedig alkalmas rá, hogy a sajtokkal és szőlővel teli tálcát is magad mellé készítsd majd.
Kattints IDE » 

Artemis Nagy L-alakú modern kanapé

Az Artemis Nagy modern kanapé sarokkialakítása miatt nagy segítséget jelent a nehezen berendezhető sarkok kihasználásában, ugyanakkor 295 x 280 cm-es mérete lehetővé teszi, hogy akár az egész baráti társaságod kényelmesen elférjen a nappalidban.


Az Artemis Nagy modern kanapét családod apraja-nagyja imádni fogja, mert

  • az idősek és a legkisebbek számára a háttámla előre-hátra mozgatásával személyre szabott ülésmélységet biztosíthatsz,
  • a 2 különálló ágyneműtartón osztozhatsz a pároddal és az ágyneműktől kezdve, a szezonális ruhákon át, a szerszámokig és kábelekig azt pakolhattok a saját rekeszetekbe, amit csak szeretnétek,
  • a kanapé egészéből kiemelhető puffot lábtartóként vagy akár dohányzóasztal helyett is használhatod,
  • az állítható karfákkal és fejtámlákkal pedig mindig az aktuális tevékenységhez illő kényelmet biztosíthatod magadnak.

Az Artemis Nagy modern kanapé kiváló választás, ha vendégeid az éjszakát is otthonodban töltenék: 165 x 210 cm-es fekvőfelületével egy nagyobb franciaágynak megfelelő kényelmet nyújt majd.
Nézd meg ITT »

Nizza U-alakú modern kanapé

A Nizza U-alakú modern kanapé egy lábakon álló, minimalista kialakítású bútor, amely 360 x 230 x 185 cm-es méretével és pihe-puha hullámrugó + hideghab ülőfelületével minden egyes napon újra lenyűgöz majd.

A Nizza modern kanapé matt fekete, szögletes és enyhén kifelé dőlő lábaival a futurisztikus bútorok stílusjegyeit követi, 6 db külön-külön állítható fejtámlájával pedig napjaink kényelmi elvárásaihoz igazodik. 

A Nizza modern kanapé egyterű és tágas ágyneműtartójában szuperül rendszerezheted az alkalmi ruhákat és az öltönyöket, amelyeket vákuumzsákokban helytakarékosan és gyűrődésmentesen tárolhatsz.


A többféle színben kérhető Nizza modern kanapé legnépszerűbb árnyalata és anyaga egy gazdagon texturált szürke szövet, amely a monokróm stílus mellett az egészen fiatalos és bohém háztartásokba is remekül illik. A szobába belépők tekintetét a megszokott fekete és fehér dekorációk mellett vidám napsárga, kreativitásra ösztönző zöld, élénk tengerkék vagy magabiztosságot sugárzó piros vázákkal, textilekkel és fali képekkel ragadhatod meg.

Válaszd a Nizza U-alakú modern kanapét és gondoskodj családtagjaid kényelméről az együtt elfogyasztott kiadós ebéd után is.
Megnézem »


Még több modern kanapét megnéznél, mielőtt meghoznád a végső döntést?
Nézz körül ITT »

Próbáld ki leendő kanapédat a VIP Kanapé raktáráruházában és vidd haza akár már aznap.
Kérj időpontot ITT »

Previous article 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé