Skip to content
Top 5 3 személyes kanapé 2022-ben

Top 5 3 személyes kanapé 2022-ben

1. Duett háromszemélyes kanapé

A Duett 3 személyes kanapé esztétikus, hagyományos formavilága bármilyen stílusú szobában jól érvényesül. Visszafogottsága és nagy, puha párnái szinte invitálnak, hogy ezen a háromszemélyes kanapén hajtsd álomra a fejed.

Jó hír, hogy a Duett háromszemélyes kanapé nemcsak a délutáni szunyókálások, hanem a mindennapi alvás kelléke is lehet. Memóriahabos fedőmatrac gondoskodik éjszakád nyugalmáról, 160 x 202 cm-es fekvőfelülete pedig egy normál franciaágy méretével ér fel.

A Duett színeit és anyagát is te választhatod ki. Ugye milyen jól hangzik?
Kattints a részletekért »


2. Toulon háromszemélyes kanapé

A Toulon 3 személyes kanapé az időtlen elegancia megtestesítője. Bőrhatású szövete tekintélyt sugároz és gyönyörűen csillog. Ez akkor érvényesül igazán, ha természetes fény éri, ezért érdemes ablak közelében elhelyezni.

A Toulon egy 260 x 100 cm-es, nagyméretű háromszemélyes kanapé, így különösen jól mutat egy impozáns könyvespolc előtt. 

Máris kedvet kaptál, hogy ezen a kényelmes 3 személyes kanapén fekve merülj el az aktuális olvasmányodban?
Tekintsd meg a Toulon-t ITT »

3. Amira 3 személyes kanapé

Az Amira háromszemélyes kanapé a vendégszobák sztárja. Ágyazható, ágyneműtartós kialakításának köszönhetően hamar vendégággyá alakítható, 145 x 202 cm-es fekvőfelülete pedig egy kisebb franciaágy méretéhez hasonlít. 

Az óriási, pihe-puha párnákon pedig nappal is jól esik hátradőlni, így ez a 3 személyes kanapé remek helyszínt biztosít a kellemes beszélgetésekhez.

Az Amirával vendégeid maximálisan otthon érezhetik magukat nálad.
Nézd meg ITT »

4. Domino 3 személyes kanapé

A Domino háromszemélyes kanapé a VIP Kanapé kínálatának egyik legjátékosabb újdonsága. A bohó varrások és a szögletes formák garantáltan rabul ejtik a tekintetet, a 190 x 94 cm-es méret pedig garzonlakásba is rendkívül praktikus.

Ez a 3 személyes kanapé vidám darabja lehet bármely fiatalos nappalinak, ezt az érzést pedig tovább növelheted, ha élénk, narancssárga színben rendeled meg a Dominót.

Ne habozz, vigyél színt a mindennapjaidba a Domino háromszemélyes kanapéval.
Kattints IDE »

5. Lincoln háromszemélyes kanapé

A Lincoln 3 személyes kanapé a bőrhatású anyagok és a pihe-puha szövetek frappáns ötvözésével letisztult kelléke lehet az irodádnak, dolgozószobádnak. Visszafogott, pasztell színeivel megnyugtató hangulatot sugároz, így akár az üzleti megbeszélések helyszíne is lehet.

Ne ülj egész nap a monitorod előtt! Szakítsd meg pihentető szünetekkel a munkát, nyújtózz el 5-10 percre a Lincoln 3 személyes kanapén.
Nézd meg ITT »


Úgy érzed, megtaláltad álmaid háromszemélyes kanapéját? Akár már pár napon belül azon pihenhetsz.
Kérj időpontot még ma »

Még keresed az igazit? Kínálatunkban még több 3 személyes kanapét találsz.
Kattints ide »

Previous article Így találd meg álmaid kényelmes kanapéágyát