Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Top 5 étkezőszék a VIP Kanapé kínálatában 2022-ben

Top 5 étkezőszék a VIP Kanapé kínálatában 2022-ben

1. Freiburg étkezőszék

A Freiburg étkezőszék egy hagyományos, négylábas kialakítású szék puha, párnázott ülésekkel és háttámlákkal. Az étkezőszék textilbőr borítású, ízlés szerint kérheted szürke, fehér, bézs vagy fekete színben.

Ez a letisztult étkezőszék remekül illik a minimalista, a bohém és a vintage stílusú helyiségekbe is és nagy előnye, hogy könnyen tisztítható. Ezért akkor is ajánljuk, ha kicsi gyermeked épp most tanul önállóan étkezni és ebéd közben még történnek kisebb balesetek. 


Ellensúlyozd a Freiburg étkezőszék strapabíró, markáns fém vázát egy visszafogott, természetes tónusú fa étkezőasztallal az otthonosság megteremtéséhez.
Kattints IDE »

2. Sammy étkezőszék

Te is kedveled azokat az egyedi bútorokat, amelyekben a modern stílus összetalálkozik az antikvitással? A Sammy étkezőszék antik-barna bőrhatású szövete és 4 darab fekete, polip alakú lába pontosan ezt a benyomást kelti.

Az étkezőszék forgó fotelként is funkcionál, pihe-puha ülőfelülete pedig a több órás beszélgetésekhez és a többfogásos vacsorákhoz is kifogástalan kényelmet biztosít.


Az egyedi Sammy étkezőszékhez különleges étkezőasztal dukál: válassz hasonlóan döntött lábú, modern asztalt, amely fa színű asztallapjával az antik hangulatot is megidézi. 
Nézd meg a széket ITT »

3. Usedom étkezőszék

A Usedom étkezőszék egy klasszikus, négylábas, fekete textilbőr bútor, amelyet apró, geometrikus fehér varrás díszít a háttámlán és a szegélyeken. Elegáns, időtlen étkezőszék, amely jól beépíthető számos enteriőrbe.

A sötét étkezőszékeket leginkább minimalista, magasfényű asztalhoz ajánljuk, hiszen a két bútor remekül hangsúlyozza egymást. 

A Usedom étkezőszék kiválóan mutat kreatív és merész kiegészítőkkel: jöhetnek bátran a geometrikus, merész szőnyegek és az asztal közepére helyezett színes dekorációk, például egy kosár tele szezonális gyümölcsökkel vagy egy friss virágcsokor vázában.


Válaszd a Usedom étkezőszéket, ha konyhád vagy étkeződ falai élénk árnyalatokban pompáznak.
Kattints IDE »

4. Gero étkezőszék

Ha azt szeretnéd, hogy a helyiségben minden tekintet az étkezőszékre szegeződjön, válaszd a merész és fiatalos Gero-t. A Gero étkezőszék egy szövet forgószék, amelyet a szürke mellett feltűnő sötétkék vagy élénk olajzöld színben is megrendelhetsz.

A szürke Gerő étkezőszék bármilyen stílusú enteriőrben jól mutat, de a zöldet és a kéket kifejezetten olyan térbe ajánljuk, ahol csak letisztult formák, kiegészítők és színek uralkodnak. Az étkezőszék háttámláját visszafogott díszítés teszi különlegessé, az ülés kényelmét pedig egy színben passzoló és szuperpuha párna biztosítja. 

Egészítsd ki a Gero étkezőszéket egy vékony asztallapú, keskeny lábú étkezőasztallal a tökéletes harmóniához.
Nézd meg ITT »

5. Jack 2 étkezőszék

A Jack 2 étkezőszék kifejezetten az asztalfők sztárja, hiszen tekintélyt parancsoló, magas karfái magabiztosan uralják a teret. 

Ha szellősebb összképre vágysz az étkeződben, válaszd az asztal körüli helyekre a Jack karfa nélküli étkezőszékét.

Ez a szövet étkezőszék kizárólag szögletes formákkal dominál, ami megjelenik a háttámlán, a karfákon, a rozsdamentes szánkótalpon és az ülőfelületen is. Ezért a barátságos, otthonos légkör megteremtéséhez válassz mellé lekerekített sarkokkal rendelkező étkezőasztalt.

A Jack 2 étkezőszék melyik árnyalata illene a Te étkeződbe? Az antracit, a világosszürke vagy a barna?Derítsd ki ITT »


Új étkezőszéket keresel, amely kényelmes és karakteres eleme lesz a helyiségnek? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő étkezőszék-kínálatában.
Kattints IDE »

Bizonytalan vagy a döntést illetően? Látogass el 4000 m²-es raktáráruházunkba, nézd meg az étkezőszék-választékot és kérd tapasztalt kollégáink segítségét. Próbáld ki vadiúj étkezőszékedet helyben.
Érdeklődj ITT »

Previous article Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold