Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
5 különleges franciaágy, amiben élmény az alvás

5 különleges franciaágy, amiben élmény az alvás

Hawaii franciaágy

A Hawaii franciaágy az egyik legtrendibb bútor a VIP Kanapé kínálatában, amelyhez hasonlót biztosan nem fogsz ismerőseid lakásavatóján látni. Ezt nemcsak sci-fi filmekbe illő, áramvonalas formáival, de ultramodern extráival is garantálja.

Háttámláján hangulatos LED világítás kapott helyet, amely megnyugtató, álmosító atmoszférát teremt a lefekvés előtti órákban. Beépített hangszórói pedig többféle csatlakozási lehetőséggel biztosítják, hogy az esti olvasás is igazi élmény legyen. Akár egy történelmi mű mellé szeretnél egy kis korhű zenét kapcsolni, akár egy kalandregényhez keresed kedvenc zeneszerződ legjobb filmzenéit, ebben a franciaágyban közvetlen melletted fognak felcsendülni a választott dallamok.

 

A fekete és fehér színben is választható Hawaii franciaágy igény szerint 160 x 200 cm-es vagy 180 x 200 cm-es méretben rendelhető. Habár csak rácsos kivitelben elérhető, ennek nagy előnye, hogy egészen biztosan a számodra megfelelő keménységű matraccal egészíthető ki.

Nézd meg ITT »

Sarah boxspring franciaágy

A magas háttámlák, a többzónás, gerincnek megfelelő alátámasztást nyújtó matracok, a masszív tartószerkezet és a pihe-puha szövetborítások mind olyan tulajdonságok, amelyek exkluzivitást és luxust csempésznek a hálószobába. Ezért nem véletlen, hogy a lehető legkorszerűbb alvásélményt nyújtó boxspring franciaágyak hazánkban is egyre népszerűbbek. 


A kétféle méretben elérhető Sarah boxspring franciaágy duplarugós matraccal és egy extra fedőmatraccal gondoskodik éjszakáid nyugalmáról. 

A 4 féle pasztell színben rendelhető Sarah boxspring franciaágy

  • kékesszürke szövettel igazi háziállat- és gyerekbiztos választás,
  • lilás árnyalatban minden csajos szoba éke,
  • merész narancs kárpittal garantáltan a hálószoba központi eleme lesz majd,
  • vidám napsárga színben az örök nyár érzését kelti benned.

A Sarah boxspring franciaágy oldalról nyíló ágyneműtartójában hatalmas pakolótér áll rendelkezésre, amely osztott doboza miatt személyes tárolóhely lehet számodra és párod számára is, hogy akár az egymásnak szánt meglepetéseket is elrejthessétek egymás elől.

Kattints IDE »

Yasmin boxspring franciaágy

A Yasmin boxspring franciaágy egy merész bútordarab, amely nemcsak szakít a boxspring bútorok megszokott, teljesen szögletes formáival, de vintage stílusjegyekkel is rendelkezik.

A 180 x 200 cm-es méretben elérhető Yasmin boxspring franciaágy többféle színű szövettel rendelhető. A fekete, a klasszikus grafitszürke, a divatos okkersárga és a sejtelmes sötétkék modellekben egy a közös: a háttámla és a lábak csodásan csillogó strassz berakásokkal emelik az otthoni luxus érzetét.


A Yasmin boxspring franciaágy mellé igény szerint éjjeli szekrény és ágyneműtartó pad is vásárolható. Ezek nemcsak praktikus elemei minden hálószobának, de azonos formáiknak és a “drágaköveknek” köszönhetően egy csapásra harmonikus összképet alkotnak a helyiségben.

Nézd meg ITT »

Movie Star franciaágy

Itt az ideje, hogy te legyél saját életed főszereplője! A Movie Star franciaággyal ezt könnyen megvalósíthatod, hiszen a bútor extrái olyan luxust csempésznek otthonodba, amivel igazi filmsztárnak érezheted majd magad.

A 180 x 200 cm-es fekvőfelülettel rendelkező Movie Star franciaágy 7 zónás, Bonell rugós matraccal és egy 60 mm-es extra hideghab topperrel teszi különleges élménnyé az alvást. 


Ám a Movie Star franciaágyra nem csupán éjszaka érdemes leheveredni: a bútor végéből kihúzható TV-konzollal úgy nézhetők meg kedvenc műsoraid, mintha egy privát moziteremben lennél. Sőt, még annál is nagyobb kényelemben lesz részed, hiszen az ízlés szerint állítható fejtámlák és az ágy oldalában, karnyújtásnyira elhelyezett távirányító- és magazintartó rekeszek szinte 5 csillagos hotellé varázsolják hálószobádat.

Fedezd fel az összes extrát ITT »

Valencia franciaágy

A 3 féle méretben és betétes vagy ágyrácsos kivitelben is rendelhető Valencia franciaágy a kényelem megtestesítője. A választható színek mellett több különféle anyaggal is elérhető, így álmaid ágyának szinte csak a képzelet szabhat határt.

Az átlagos méretű bútorokkal szemben a Valencia franciaágy hatalmas, magas háttámlával rendelkezik, amelynek nekidőlve az ágybareggelik is igazi királyi vagy királynői alkalmak lesznek majd.


A Valencia franciaágy teljes fekvőfelülete felnyitható, amely alatt egy kettéosztott, stabil ágyneműtartó lapul. Tökéletes választás a divatmániás, de rendszerető háztartások gardróbjainak tehermentesítéséhez. 

Nézd meg ITT »


Álmaid franciaágyát keresed? Gyere és találd meg a VIP Kanapé 4000 m²-es raktáráruházában.
Kérj időpontot ITT »

Ágyvásárlás előtt inspirálódj a legfrissebb trendekből.
Nézd meg az összes rendelhető franciaágyat ITT »

Előző cikk 5 funkció, amit imádni fogsz a kanapédban
Következő cikk Így dobd fel a nappalit, ha szürke az ülőgarnitúrád