Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Ágyneműtartós franciaágyak a meghitt hálószobáért

Ágyneműtartós franciaágyak a meghitt hálószobáért

Alice ágyneműtartós franciaágy

Az Alice ágyneműtartós franciaágy egy különleges, rácsos kivitelben rendelhető bútor, amely megjelenésével a klasszikus vintage stílust idézi. Szembetűnő díszítései nemcsak a háttámlán jelennek meg, de az ágy elején is, amellyel azonnal megragadja majd a szobába belépők tekintetét.

Az Alice ágyneműtartós franciaágy 160 x 200 cm-es méretben vagy 180 x 200 cm-es kivitelben elérhető a VIP Kanapénál. Fekete és fehér színben rendelhető, ezáltal bármelyik árnyalatot is válaszd, az garantáltan örökké divatos és más kiegészítőkkel könnyen kombinálható darab lesz hálószobádban.

Ágyneműtartós franciaágy fiókokkal

A kerekeken guruló fiókos rekeszek jelentősen megkönnyítik számodra az otthoni rendszerezést. Az Alice ágyneműtartós franciaágy fiókjai kellően mélyek ahhoz, hogy a legvastagabb téli paplanok és a vendégek fogadására tartogatott törölközőgarnitúrák is elférjenek bennük.


Az Alice ágyneműtartós franciaágy bőrhatású szövete visszafogott csillogásával és egyszerűen tisztítható felületével megteremti otthonodban azt a luxust, amire mindig is vágytál. 
Nézd meg ITT »

Amy ágyneműtartós franciaágy

A 140 x 200 cm-es fekvőfelületű Amy ágyneműtartós franciaágy egy igazi helytakarékos megoldás a szűkös hálószobákba, hiszen ugyanekkora méretének köszönhetően nem kell plusz ágykerettel számolnod a bepakolás során. Sőt, emiatt még a térdedet sem fogod beverni többé, amikor egy fárasztó munkanap után a lefekvéshez készülődsz.

Az Amy ágyneműtartós franciaágy többzónás, bonellrugós matracrendszerrel, egy 60 mm vastag hideghab topperrel és igény szerint plusz fedőmatraccal gondoskodik éjszakáid kényelméről. 

Ágyneműtartós franciaágy hatalmas, felnyitható tárolóhellyel

Az Amy ágyneműtartós franciaágy teljes méretének megfelelő nagyságú pakolórekesszel rendelkezik, amely egy strapabíró textil fogantyú segítségével könnyedén, felfelé nyílik.


A gázrugós kivitel segít abban, hogy ameddig pakolás közben sürögsz-forogsz a szobában, ne kelljen újra és újra felnyitni az ágyneműtartós franciaágy rekeszét. Ezáltal a nagytakarítást nyugodtan, a saját tempódban és akár egyedül is végezheted.

Az Amy ágyneműtartós franciaágy modern választható szövetekkel és többféle színben rendelhető.
Kattints IDE »

Sarah ágyneműtartós franciaágy

A 160 x 200 cm-es vagy 180 x 200 cm-es méretben rendelhető Sarah ágyneműtartós franciaágy egy boxspring kivitelű, duplarugós matraccal és fedőmatraccal ellátott bútor. 

Visszafogottan díszített, magas háttámlája kényelmes támaszt nyújt gerincednek, amikor belefeledkezel egy izgalmas regénybe vagy épp telefonon hallgatod legjobb barátnőd heti beszámolóját.

A Sarah ágyneműtartós franciaágy pasztellszínei között te is megtalálhatod a kedvencedet:

  • a citromsárga pezsgő vidámságot csempész a hálószobádba,
  • a narancssárga azonnal lakásod központi elemévé teszi majd vadiúj bútorodat,
  • a szürkéskék minden megvilágításban más-más hangulatot teremt majd a helyiségben,
  • a sötétzöld pedig nagycsaládos, állatbarát háztartásokba is biztonságos, mégis egyedi választás.

Ágyneműtartós franciaágy oldalról nyíló ágyneműtartóval

A Sarah ágyneműtartós franciaágy rendkívül jól pakolható bútor, mégis kényelmes alternatívát kínál a hátfájással küzdőknek és az időseknek is. Az oldalról nyitható, osztott ágyneműtartó doboz nemcsak szuper áttekinthetősége miatt tökéletes választás számukra, de amiatt is, hogy nem kell mélyre hajolni benne pakolás közben. 


Ráadásul a gázrugós emelésnek köszönhetően a Sarah ágyneműtartós franciaágy a tárolóhelyek lassú, jól átgondolt berendezését is lehetővé teszi. Így mindig abban a tempóban végezheted a takarítást vagy az ágyazást, ahogy neked kényelmes.
Nézd meg ITT »


Te melyik ágyneműtartós franciaágyat választanád ezek közül?
Érdeklődj a kedvencedről ITT »

Még több ágyneműtartós franciaágyra vagy kíváncsi?
A VIP Kanapé teljes kínálatáért kattints IDE »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?