Ugrás a tartalomra
Akciós 3 részes ülőgarnitúrák készletről

Akciós 3 részes ülőgarnitúrák készletről

Dakota akciós ülőgarnitúra

A Dakota 3 részes ülőgarnitúra egy robusztus felépítésű, már ránézésre is pihe-puha bútor. A 97 x 97 cm-es fotelen kívül ezt a szettet egy 2 személyes, 167 x 103 cm-es, és egy nagyobb, 204 x 97 cm-es kanapé alkotja.


A Dakota 3 részes ülőgarnitúra 5 db relax funkciós ülése nemcsak lábtartóval szolgálja a kényelmedet, de szinte teljesen hátra is dönthető. Ez tökéletes választás, ha imádsz munka után egy kicsit szunyókálni a napsütötte nappalidban vagy olvasáshoz is a lehető legkényelmesebb testhelyzetet választanád.

Dakota 3 részes ülőgarnitúra - korosztályokon és stílusokon átívelő kényelem

A Dakota akciós ülőgarnitúra szinte bármilyen lakberendezési stílushoz szuper választás, hiszen

  • semleges barnás-szürke színe könnyen kombinálható más árnyalatokkal,
  • selymes szövete pedig egyaránt lehet elegáns vagy vagány, attól függően, hogy milyen dekorációkkal kombinálod.

Ráadásul a Dakota 3 részes ülőgarnitúra különlegessége, hogy egyaránt megállja a helyét a fiatal szerelmes párok első közös fészkében és a jól összeszokott, nyugdíjas házaspárok otthonaiban is.

Ez az akciós ülőgarnitúra 

  • mobilitása és amerikai jellege miatt a fiatal felnőttek kedvenc bútora az iszogatós, meccsnézős és társasozós estéken,
  • minőségi anyagaival, hullámrugó és hideghab ülőfelületével, valamint magasságával gondoskodik az idősek nyugodt napjairól.

Kezdd el szervezni a következő baráti összejövetelt és nyűgözd le vendégeidet a Dakota 3 részes ülőgarnitúra utánozhatatlan kényelmével.
Csapj le rá MOST 30% kedvezménnyel »

Cleveland akciós ülőgarnitúra

A Cleveland 3 részes ülőgarnitúra egy 98 x 103 cm-es fotelből, egy 167x103 cm-es kétszemélyes kanapéból és egy 220 x 130 cm-es háromszemélyes kanapéból áll. 5 darab külön mozgatható relax ülésével családod összes tagja megtalálja majd a kedvenc helyét és többé nem lesz vita abból, ki honnan szeretné nézni a tv-t.


A jól elrendezett Cleveland akciós ülőgarnitúra akár még egy nagyméretű U-alakú kanapénál is kényelmesebb helyet tud biztosítani a vendégeidnek. A meghitt beszélgetések alkalmával mindenki láthat mindenkit és szabadon csemegézhet a dohányzóasztalon található finomságok közül.

Cleveland 3 részes ülőgarnitúra - a hozzád illő választás

A különböző anyagokban és színekben kérhető Cleveland 3 részes ülőgarnitúra kisugárzását attól függően alakíthatod, amilyen hangulatot szeretnél teremteni a szobában. Válaszd a textilbőr szövetet egy elegáns, letisztult enteriőr létrehozásához vagy kérd vadiúj ülőgarnitúrádat a 2022-es kanapétrendek főszereplőjeként ismert bársonyos borítással.

Habár a Cleveland elemeit nemcsak egyben, de akár külön-külön is megvásárolhatod, mégsem érdemes lemaradnod az akciós ülőgarnitúra 25%-kal csökkentett áráról. Vásárold meg szettként és teremts egyedülálló harmóniát akár kisméretű lakásodban is úgy, hogy a különböző elemeket más-más helyiségben helyezed el.

Már tudod is, hol mutatna a legjobban a Cleveland 3 részes ülőgarnitúra?
Érdeklődj kollégánknál a készleten lévő akciós modellekről »


3 részes ülőgarnitúrát vásárolnál az eredeti ár töredékéért?
Nézz körül ITT »

Máris megtaláltad álmaid bútorát? Foglald le mihamarabb, nehogy elvigyék előled.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Lakberendezés nappalid harmóniájának megteremtéséhez