Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Akciós franciaágyak készletről a VIP Kanapénál

Akciós franciaágyak készletről a VIP Kanapénál

1. Alice akciós franciaágy

Az Alice akciós franciaágy egy kétféle méretben kapható, fiókos ágyneműtartóval ellátott bútor. Fekete és fehér színben választható, ezáltal remekül kombinálható szinte bármilyen falszínnel és parkettával. 

Az Alice akciós franciaágyat bőrhatású, vintage stílusú kárpit borítja. A díszítővarrások és a lekerekített, csigavonalas formák tovább erősítik ezt a hangulatot, ezért azt ajánljuk, hogy az ágy mellé szerezz be egy antik hatású szőnyeget vagy akár csak egy faliképet.

Ezt az akciós ágyat készletről, rácsos kivitelben és matrac nélkül vásárolhatod meg a VIP Kanapénál. A szabványméretek megkönnyítik a matrac kiválasztásának folyamatát, az Alice az igényeidnek megfelelő, bármilyen vastagságú és keménységű fekvőbetéttel jól mutat.


A Te hálószobádba az akciós franciaágy 160 x 200 cm-es vagy 180 x 200 cm-es modellje illene inkább? 
Nézd meg ITT »

2. Sportino akciós franciaágy

A Sportino akciós franciaágy egy különleges, modern formavilággal rendelkező ágy. A 22 cm széles ágykeret hullámvonalat ír le, robusztus, mégis már ránézésre pihe-puha megjelenést biztosít a bútornak. 

Ez az akciós franciaágy 140 cm-től 180 cm-ig választható szélességgel elérhető. Míg a legkisebb méret leginkább egyedülállóknak vagy összebújva alvó szerelmespároknak megfelelő, addig a legnagyobb, 180 x 200 cm-es kivitel már kényelmes helyet biztosít két felnőttnek, plusz egy középre kuporodó kisgyereknek vagy kisállatnak is.

A Sportino akciós franciaágy háttámlába épített, hatalmas párnái tökéletesek a délutáni pihenéshez: remekül megtámasztják a nyakadat, a fejedet és a vállaidat is, miközben sorozatmaratont tartasz vagy éppen kedvenc magazinod legújabb számát lapozgatod.


A Sportino akciós franciaágy fekete és fehér színben is elérhető. A lehető legjobb választás, ha valami igazán egyedi, egyszerre modern és vintage stílusú bútorra vágysz.
Kattints IDE »

+1: Modena akciós kanapéágy

A Modena akciós ágy egy olyan sarokkanapé, amely minőségét tekintve egyértelműen kiemelkedik a kanapéágyak sorából és egy akciós franciaággyal ér fel. A 183 x 203 cm-es fekvőfelület több rétegből áll: Bonell-rugó, hideghab és egy plusz HR hab réteg alkotja, ezért akár mindennapos alvásra is alkalmas.

A Modena akciós ágy egy különleges extrát is tartalmaz: amikor a kanapét ággyá alakítod, a hosszanti oldal háttámlája legalul felfed egy apró könyvespolcot, amit akár éjjeliszekrénynek is használhatsz. 

A Modena kanapéágy szuper választás egy akciós franciaágy helyett, ha

  • nappalid éjszakánként hálószobává alakul,
  • gyakran fogadsz ottalvós vendégeket,
  • vagy csak egyszerűen egy szuperkülönleges, multifunkciós bútort képzelsz el a nappaliba vagy a vendégszobába.


Ezt az akciós ágyat többféle színösszeállítással és választható szövettel is kérheted. Neked melyik tetszik legjobban? A bézs-barna, a grafiszürke-fehér vagy a fekete-szürke?
Derítsd ki ITT »


Nézz körül weboldalunk Árzuhanás menüpontjában és találd meg vadiúj akciós franciaágyadat.
Kattints IDE »

Gyere el 4000 m²-es raktáráruházunkba és próbáld ki élőben a készleten lévő akciós franciaágyakat. 
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé