Ugrás a tartalomra
Akciós ülőgarnitúrák 300 000 Ft alatt

Akciós ülőgarnitúrák 300 000 Ft alatt

Bravo akciós ülőgarnitúra

A 265 x 170 cm-es Bravo akciós ülőgarnitúra letisztult dizájnjával és kényelmes, kétoldali karfáival a barátokkal közös albérleteknek, a friss házasok szerelmi fészkeinek és az idős családtagok apró lakásainak is praktikus eleme. 

Ágyazható bútorként kihúzható ágyneműtartót, bonellrugó + habszivacs ülőfelületet és 139 x 194 cm-es fekvőfelületet kínál, amely nemcsak az ottalvós vendégek fogadásához hasznos, de még a legkeményebb home office napokat megszakító 15-20 perces csendes pihenőkhöz is. Az akciós ülőgarnitúra beépített kiágyazás-megkönnyítő funkciója pedig olyan extra, amely minden kinyitást és becsukást gyerekjátékká tesz majd. 


A Bravo akciós ülőgarnitúra víztaszító szövettel, ezüst lábakkal és többféle színben rendelhető. Az egyik legtrendibb opció az évek óta népszerű okkersárga árnyalat, amely amellett, hogy a szoba központi elemévé teszi majd kanapédat, meglepően könnyen dekorálható is: egy fekete-fehér geometrikus szőnyeggel, szürke díszpárnákkal, pár piros vázával, képkerettel vagy poháralátéttel remekül mutat majd.

Nézd meg ITT »

Aura akciós ülőgarnitúra

Az Aura akciós ülőgarnitúra egy készletről azonnal elvihető, 267 x 221 cm-es bútor, amelyben minden megvan, amire nappalidban csak szükséged lehet.


Az Aura akciós ülőgarnitúra

  • 140 x 227 cm-es fekvőfelületével tökéletes vendégágyul szolgál két felnőttnek is,
  • hullámrugó és hideghab ülőfelületével éveken át kényelmes helyet biztosít majd családodnak és vendégeidnek,
  • négyzetes díszítővarrásaival és letisztult formáival szinte minden stílushoz illik,
  • semleges színei miatt számtalan dekorációval kiegészíthető és hosszú ideig ízléses darab.

Az Aura akciós ülőgarnitúra különlegessége az állítható fejtámla, amely igény szerint el is rejthető a nagy, pihe-puha párnák mögé. Felhajtva tökéletes filmezéshez, olvasáshoz vagy akkor is, ha pár percre lehunynád a szemed és élveznéd a csendet a munkából vagy az iskolából hazaérve.

Kattints IDE »

Practical akciós ülőgarnitúra

A Practical akciós ülőgarnitúra egy háromféle színben választható bútor, amely a VIP Kanapé kínálatában világosszürke, grafit vagy a 2022-es bézs sarokkanapé trendeknek megfelelő, világos árnyalatban elérhető.

A Practical akciós ülőgarnitúra 225 x 160 cm-es mérete ágyazható állapotban 180 x 180 cm-es fekvőfelületté alakul, amely különleges, négyzet alakú kialakításával praktikus eleme a társasozós estéknek. Ha az asztalon nincs elegendő hely, a játéktáblát akár hatan is körbe tudjátok ülni, miközben a karfáknak támasztjátok a hátatokat.

A Practical akciós ülőgarnitúra karfákba épített pohártartóival szuperül fel tudja dobni a baráti vagy családi filmezős estéket, de akkor is hasznos megoldás, ha éppen a legizgalmasabb résznél tartasz aktuális olvasmányodban és nem szeretnél frissítődért a konyhába kimenni. Ráadásul a mély kialakításnak köszönhetően a pohártartó azt is megelőzi, hogy üdítőd ráboruljon könyved lapjaira.

Nézd meg ITT »


Beleszerettél valamelyik akciós ülőgarnitúrába? Kérj információt a készletről és vidd haza akár már ma.
Érdeklődj ITT »

Még több akciós ülőgarnitúrára vagy kíváncsi?
Nézz körül a VIP Kanapé Árzuhanás kategóriájában »

Előző cikk Lakberendezés nappalid harmóniájának megteremtéséhez