Ugrás a tartalomra
Akciós ülőgarnitúrák a VIP Kanapénál - 2022-es modellek kedvező áron

Akciós ülőgarnitúrák a VIP Kanapénál - 2022-es modellek kedvező áron

1. Enterprise akciós ülőgarnitúra

Az Enterprise akciós ülőgarnitúra a tökéletes választás számodra, ha lenyűgöznek a minimalista formák, hiszen ez az ülőgarnitúra akció egyik legmodernebb darabja.

Az akciós ülőgarnitúra letisztult stílusát fokozza a fehér bőrborítás, amely páratlan eleganciáról árulkodik, időtlenné teszi a bútort. Az Enterprise-t alacsony kialakítása miatt fiatalos lakásba ajánljuk.


Ha előszeretettel dekorálod a nappalit bohó, színes kiegészítőkkel, az Enterprise akciós ülőgarnitúra visszafogott karaktere miatt tökéletes választás.
Nézd meg ITT » 

2. Arngast akciós ülőgarnitúra

Az Arngast akciós ülőgarnitúra 240 x 190 cm-es méretével a garzonlakások helytakarékos éke. A kihúzható kanapé 120 x 180 cm-es fekvőfelülete kényelmes helyet biztosít egy felnőtt számára a délutáni sziesztához, de akár vendégágyként is használható.

Ez az akciós ülőgarnitúra óriási pakolós részt szabadít fel a szekrényeidben is. A kanapé teljes hosszanti oldala egy hatalmas ágyneműtartó, amely segít, hogy a csere ágyneműket, a bőröndjeidet vagy a szezonon kívüli paplanokat és ruhákat ide rejtsd el szem elől.


Az Arngast akciós ülőgarnitúra grafitszürke színe remekül illik számos enteriőrbe.
Kattints IDE »

3. Emporio L-alakú akciós ülőgarnitúra

Az ülőgarnitúra akció egyik legjátékosabb darabja az Emporio L-alakú kanapé. Az akciós ülőgarnitúra narancssárga színe remekül harmonizál az ízléses, fekete részletekkel. Az Emporio egy nagy, 262 x 223 cm méretű, hangsúlyos kanapé, élénk kárpitja miatt leginkább minimalista nappaliba ajánljuk.


Az Emporio akciós ülőgarnitúra hullámrugós ülésekkel és állítható fejtámlákkal biztosítja filmezős estéid kényelmét.
Nézd meg ITT »

4. Carolina akciós ülőgarnitúra

A halvány, púderrózsaszín Carolina akciós ülőgarnitúra az idei VIP Kanapé Árzuhanás egyik legcsajosabb bútora. A 280 x 180 cm-es sarokkanapét a nagy háttámlák és az állítható, előre-hátra mozgatható fejtámlák teszik különlegessé.

Az akciós ülőgarnitúra már ránézésre is puha, hívogató ülőhelyekkel és állítható karfákkal rendelkezik. Ezek az extrák minden barátnős estét még szebbé tudnak varázsolni.