Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Extra nagy franciaágyak matraccal

Extra nagy franciaágyak matraccal

Sportino extra nagy franciaágy

A Sportino extra nagy franciaágy elérhető méretei között te is megtalálhatod a számodra tökéletes modellt. A ritka, 200 x 200 cm-es kivitel lenyűgözően mutat a bútor különleges, hullámos formavilágával és egy csapásra tágas hálószobád középpontja lesz majd.


A Sportino extra nagy franciaágy betétes modellje beépített rugós matraccal és ágyneműtartóval lehet a tiéd. A bútor strapabíróságát és praktikumát ráadásul további hosszú évekre garantálhatod, ha erősített betéttel és osztott ágyneműtartó-dobozzal rendeled meg.

A választható színek és anyagok képesek más-más hangulatot teremteni a hálószobában. A Sportino extra nagy franciaágy szuper példa erre, hiszen piros bársonyos anyaga tulajdonosa merészségéről árulkodik, a fekete vagy a fehér textilbőr kárpitot választva pedig szinte bármilyen lakberendezési stílussal és dekorációval kombinálható.

Nézd meg ITT »

Lilly extra nagy franciaágy

A Lilly extra nagy franciaágy 200 x 200 cm-es méretben csak betétes és ágynemtűtartós kivitelben rendelhető. A beépített bonell rugós matrac és a kiegészítő szivacs kombinációja közepesen kemény fekvést és megfelelő alátámasztást biztosít gerincednek. Sőt, a maximális komfortérzethez akár kiegészítő fedőmatraccal is megrendelheted.


A különleges, geometrikus díszítővarrások és az elegáns ezüst lábak miatt a Lilly extra nagy franciaágy az egyik legkülönlegesebb mindennapi éjszakai alvásra alkalmas bútor a VIP Kanapé kínálatában. 

A Lilly extra nagy franciaágy tökéletes választás, ha

  • sokféle szín közül választanád ki álmaid árnyalatát,
  • egyéniségedhez passzoló, különleges bútort keresel a hálószobádba,
  • háziállatod mellé egyszerűen, vízzel tisztítható aqua clean kárpitot választanál,
  • bársonyos-plüss anyaggal tennéd még hívogatóbbá a franciaágyadat.

A Lilly extra nagy franciaágy gázrugós emelésű, kettéosztott ágyneműtartója ráadásul még a hálószoba rendjének megtartásában is sokat segít majd neked. Egyezzetek meg pároddal, hogy ki melyik oldalt használja és pakoljátok bele a ritkán használt alkalmi ruhákat és öltönyöket, a nyári sátrazásakhoz szükséges kellékeket és vendégmatracokat, valamint a családtagoknak szánt meglepetéseket.

Kattints IDE »

Cavan extra nagy franciaágy

A Cavan extra nagy franciaágy egy boxspring kivitelű bútor, amely a lehető legkorszerűbb alvásélményért és gerinced megfelelő alátámasztásáért 7 zónás zsebrugós matracával, valamint plusz fedőmatracával felel. Utóbbi személyes igényeid szerint különböző keménységi fokokkal választható.

A 200 x 200 cm-es fekvőfelület a Cavan extra nagy franciaágy különlegesen erezett, tömör tölgyfából készült talapzatán kapott helyet. Emellett pedig csodásan mutat az egész ágyat borító, szinte minden lakberendezési stílushoz passzoló, választható szürke vagy fehér szövet kárpit.


A Cavan extra nagy franciaágy két darab, oldalról nyitható ágyneműtartójának remek pakolhatóságáról már pár napon belül meggyőződhetsz, hiszen ez a bútor akár azonnal, raktárról is elvihető.

Nézd meg ITT »


Máris megtaláltad azt az extra nagy franciaágyat, amelyen családod apraja-nagyja kényelmesen elfér majd? Kérj időpontot hozzánk és próbáld ki élőben is
Érdeklődj ITT »

Még több extra nagy franciaágyra vagy kíváncsi?
Kattints IDE »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?