Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Helytakarékos ágyak nem csak gyerekszobába

Helytakarékos ágyak nem csak gyerekszobába

Salo boxspring helytakarékos ágy

A boxspring ágyak az elmúlt években lettek különösen is népszerűek, de megjelenésük egészen biztosan nem csak egy múló trendnek köszönhető. Ezek a franciaágyak több rétegű matracukkal a lehető legpihentetőbb alvásélményt biztosítják tulajdonosuknak és habár elsőre robosztusnak tűnnek, a legtöbb modell helytakarékos ágyként is megrendelhető.


A Salo helytakarékos ágy tökéletes választás, ha 

  • szűkös szobádba kompakt bútort keresel, hiszen már 120 x 200 cm-es méretben is elérhető,
  • mozgásszervi problémákkal küzdesz, mert magassága miatt könnyebb belőle felkelni, mint a hagyományos franciaágyakból,
  • szívesen olvasol lefekvés előtt vagy ébredés után az ágyban szereted elfogyasztani reggelidet, hiszen 99 cm-es háttámlája szuperkényelmes és megvédi hátadat a hűvös faltól is.

A Salo helytakarékos ágy 120 x 200 cm-es kivitelben az egyedülállók és a diákok nagy kedvence. Ugyanakkor vendégszobába is jó választás, ha csak ritkán fogadsz ottalvós vendégeket otthonodban. Ebben az esetben a vendégeknek fenntartott franciaágy mellett egy kisebb íróasztallal, egy székkel és egy falra szerelhető könyvespolccal berendezheted aprócska dolgozószobádat is.

Nézd meg ITT »

Delfi helytakarékos ágy

Hosszúkás, de keskeny tér esetén fontos, hogy kis helyiségedbe olyan ágyat válassz, amelynek matracán nem (vagy csak alig) lóg túl az ágy kerete. Az ilyen helyzetekre szuper megoldás a Delfi helytakarékos ágy, amely önmagában akkora fekvőfelületet kínál, mint maga az ágy mérete, így még egy centit sem vesz el az ágy körüli mozgásteredből.

A Delfi helytakarékos ágy 140 x 200 cm-es kivitelben ideális választás, ha pároddal szerettek összebújva aludni. Ráadásul ez a bútor nemcsak pihentető éjszakai alvásotokról gondoskodik majd, de tágas, felnyitható ágyneműtartójával még 1-2 komódnyi tárolóhelyet is képes felszabadítani otthonodban. Ha ide pakolod a nem mindennapi használatban lévő háztartási eszközöket, a takarításhoz szükséges kiegészítőket és a lakástextileket, otthonod szellősebb és rendezettebb is marad majd.

A Delfi helytakarékos ágy különleges áramvonalas formáival és egész felületén megjelenő négyzet alakú díszítővarrásaival az egyik legegyedibb bútor a VIP Kanapé kínálatában. Ráadásul új ágyad megrendelésénél a szín- és anyagbeli elképzeléseid is maximálisan teljesülhetnek: a Delfi helytakarékos ágy szövet vagy textilbőr borítással, sőt, akár a két kárpit kombinálásával is rendelhető.

Kattints IDE »

Lucy helytakarékos ágy

Ki mondta, hogy egy helytakarékos ágy nem tartalmazhat luxus extrákat? A 140 x 200 cm-es méretben is elérhető Lucy franciaágy egyedülállóan kényelmes, többrétegű matracain felül még állítható fejtámlákkal, hangszórókkal és RGB LED-világítással is gondoskodik kényelmedről.

Képzeld csak el, ahogy egy fárasztó munkanap végén vadiúj Lucy helytakarékos ágyadban fekszel és még csak el sem kell hagynod a pihe-puha párnák kényelmét és a takaró melegét, hogy kedvenc dallamaidat az aktuális hangulatodhoz illő fények kíséretében élvezhesd. 

A Lucy helytakarékos ágy ráadásul többféle választható színben is a tiéd lehet. Az univerzális, mindenféle stílushoz passzoló szürke mellett jelenleg az elegáns sötétkék és a különleges szürkésbarna árnyalatok a legnépszerűbbek. 

Nézd meg ITT »


Még több helytakarékos ágy közül választanád ki az igazit?
Nézd meg a VIP Kanapé teljes kínálatát ITT »

Látogass el raktáráruházunkba és próbáld ki a helytakarékos ágyakat élőben is!
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?